onsdag 31. august 2011

MINNER OM FOTOKONKURRANSEN

Minner om KONKURRANSEN for alle Interiørbloggere som ble lansert på bloggen for en stund tilbake. Vinneren får bl.a to stykk lyspærer fra Muuto/Ting.
 

Frist for levering av bilde: 15 september

Vinneren blir kåret ca 1 uke før messehelgen, og blir offisielt kåret under bloggfrokost lørdag 24 september. Vinnerbildet blåses opp i stort format på messearenaen
Lykke til!!tirsdag 30. august 2011

ELISABETH ELLEFSEN


SÆREGENT FRA ELISABETH ELLEFSEN

Elisabeth Ellefsen er utdannet møbeldesigner og interiørarkitekt ved kunsthøgskolen i Bergen. Designeren jobber med interiører og utstillinger, møbel og produktdesign. Naturmaterialer som tre og ull benyttes i stor grad og hun baserer sitt arbeide på godt håndtverk og skandinavisk tradisjon. Et enkelt og solid formspråk. Hun liker godt å tilføre og bygge om på allerede eksisterende gjenstander, såkalt REDESIGN, og det er hovedsakelig slike produkter hun vil vise på messen.  
 Mange av de produktene hun jobber med er fra femti og sekstitallet, de er solid bygget, og ment til å vare lenge, påpeker Elisabeth.
Foto: Einar Nilsson
M ange har nok lyst til å se mer av Elisabeths unike redesign. Fortvil ikke. DU MØTER HENNE PÅ MESSEN med en utstilling du bør se nærmere på.  
VEL MØTT.

mandag 29. august 2011

DESIGN DITT EGET TEPPE

Lune og varme garn skattes høyt om høsten og vinteren.

TEPPESENTERET vil være på Interiør & boligmessen med en mengde nyheter. De stiller med deilig garn i 55 ulike farger! Ikke nok med dette planlegger de en spennende konkurranse for besøkende:

DESIGN DITT EGET TEPPE.

I samarbeid med LONETEPPER vil de ha en konkurranse der du kan vinne ditt eget designet Loneteppe til en verdi opp til kr. 7,500,-.

Loneteppene kan produseres i tallrike fargekombinasjoner enten som rene ulltepper eller i en kombinasjon av ull og lin, fortelle innehaver på Teppesenteret.

Besøker du deres stand kan du lage din egen prøvedusk med ønskede farger, og på messens siste dag trekkes en heldig vinner som får produsert sitt teppe i str. 140x200.
Slettes ikke verst! Dette gleder jeg meg til å oppleve. Kanskje skapes det en ny teppedesigner denne helgen?

 Tvi tvi!!
søndag 28. august 2011

MØT JONATAN BAKKELUND FRA VITRAJonatan Bakkelund - Home Spcialist /Vitra Scandinavia

JONATAN BAKKELUND, 
ansvarlig for Vitra Scandinavia sitt hjemmemarked og deres homeforhandler.

Han har jobbet i Vitra i tre år og har opparbeidet seg god kunnskap rundt Vitra sine produkter og designere. Vi er så heldige å få besøk av denne dyktige Jonatan på Interiør & Boligmessen.

I samarbeid meg TIT Kunst & Design har Vitra en egen stand på messen, hvor det vil være salg, aktiviteter og konkurranser. Jeg nevner for eksempel den populære Eames Gyngestolen......Følg med om du har den på ønskelisten. Denne kan bli din!!
Jonatan vil være der hele helgen og vil stå på lanseringsscenen for å gi deg påfyll fra årets Milanomesse! Se bare disse kule bildene fra årets Milanomesse: 


P.S Mange lurer på priser og åpningstider.
Pris:
Dagpass kr 100,-  (Honnør kr 50)
Barn under 15 år er gratis
Helgepass (alle tre dager): kr 200,- (Honnør kr 100,-)
Åpningstider:
Fredag 23.sept: Kl 14-19
Lørdag 24.sept: Kl 11-19
Søndag 25. sept: Kl 11-17

Kunstutstilling, konferanse og lanseringer er kostnadsfritt for innbetalende. Merk: Konferansen har begrenset med plasser. "Første mann til mølla". Spennende aktiviteter for barn. Ta med hele familien! Kafèfasiliteter  sikrer deg en pust i bakken, deilig mat og drikke.
Det er vel verdt å sjekke ut hjemmesiden til messen for fyldig informasjon: http://www.possibility.no/interior

fredag 26. august 2011

FRU FLY DELTAR I SOFAPRATEN!


Små ting, viktige ting. HVERDAGSLYKKE!
- Celebrate Everyday - en nydelig påminnelse til oss lesere -

Den godt etablerte bloggeren Fru Fly vet å skape god stemning i bildene sine.
Hun er småbarnsmamma og deler en bit av sitt familieliv med oss lesere.
Fru Fly inspirerer svært mange med sine billedkolasjer og tekster om livet generelt og hverdagen spesielt.

 Av og til får man lyst til å krype inn i verden til Fru Fly!!


 FRU FLY Vant i kategorien "Interiør & Hverdag 2011" / kåret av NIB.

Ikke bare bruker hun tid på å skrive om sin hverdag. Hun bruker også sin veletablerte posisjon i bloggverden til å spre informasjon og ta opp til diskusjon samfunnsnyttige spørsmål. Hun bidrar til refleksjon og ettertanke.
 Heidi, som hun heter, har en spennende faglig kompetanse, og i tillegg studerer hun sosiale medier. Dette vil jeg høre mer om. Og jeg vil høre mer om hva tanker hun har om det å blogge. Sammen med Cecilie Staude, som har forsket tett på bruken av sosiale medier, har Fru Fly takket ja til å delta i en uformell og givende Sofaprat på Interiør & boligmessen.  Medblogger og vinner av "Årets Trendblogg", Den Gode Feen, deltar sammen med henne. Dette blir stas. Følg med i programmet som lanseres snarlig så får du med deg nøyaktig tidspunkt for Sofapraten.

En deilig og romslig Sofa fra Tit Kunst og Design vil leveres til Sofapraten.
Det er igrunn bare å glede seg!


VAKKERT OG VELGJORT

VAKKERT HÅNDTVERK

MED KVALITET I HØYSETET.
ALT FRA MULTIFORM

DU VIL FINNE KJØKKENINSPIRASJON  PÅ
INTERIØR & BOLIGMESSEN 23-25 SEPTEMBER.

 SAMMEN MED VELKJENTE GAGGENAU PLANLEGGER NÅ MULTIFORM EN SÆRDELES LEKKER UTSTILLING. DE SKAL OGSÅ KRYDRE OMRÅDET MED MØBLER OG BELYSNING FRA GUBI. HER KAN DU STOPPE OPP, SE, LUKTE, TA PÅ, LYTTE, PRATE OG FAKTISK SPISE. MMMMM... 

torsdag 25. august 2011

Tre standplasser ledig.

KUN TRE STANDPLASSER IGJEN!
"FØRSTE MANN TIL MØLLA".

ER DU EN POTENISELL UTSTILLER ELLER KJENNER DU NOEN SOM KAN TENKE SEG Å VÆRE UTSTILLER? VI HAR FYLLT OPP ARENAEN MED FANTASTISKE UTSTILLERE OG JOBBER NÅ MED SISTE REVIDERING AV MESSEKARTET. FØR DET SETTLES 100% VIL VI SVÆRT GJERNE FORHØRE OSS OM DET ER NOEN SOM ØNSKER STAND. ER DET NOEN SOM IKKE ER BLITT KONTAKTET, MEN SOM BURDE BLITT DET OG HAR ØNSKE OM Å DELTA? VI HAR I SÅTILFELLE TRE FLOTTE LEDIGE PLASSER IGJEN. TA KONTAKT FOR MER INFORMASJON:  
 trude.vaaga@possibility.no

Jeg anbefaler SÅ ABSOLUTT en tur innom hjemmesiden for fyldig og spennende informasjon: http://www.possibility.no/interior

ET MEKKA
EN GODTEBUTIKK
ET MUST.....

.......DET ER DET VI SKAL SKAPE 23-25 SEPTEMBER I GRIEGHALLEN! BLI MED PÅ ÅRETS HAPPENING!

tirsdag 23. august 2011

TORILL SLETTVOLL KOMMER!


TORILL SLETTVOLL er født og oppvokst i en møbelfabrikk. Den lå midt i hjertet av Sunnmøre, med vakker og skiftende natur som inspirasjon. I dag er hun konseptsjef, kreativ leder og hovedaksjonær i familiebedriften som hennes foreldre startet i 1951. Det er ikke vanskelig å se at det å skape møbler som varer, ligger hennes hjerte nær.
I HØST lanserer Aschehoug forlag en egen praktbok om Slettvoll. Gjennom 300 sider blir  man kjent med den 60-årige historien og menneskene bak suksessen. Boken tar leseren med inn i noen av de mange vakre hus, hytter, leiligheter og sommerhus som har vært arena for Slettvolls fotograferinger de siste ti årene. Spennende. Ikke nok med dette: Torill Slettvoll vil selv være på Interiør & boligmessen for å signere den nye boken.
 Sett av tid.


 

Selv er jeg hysterisk redd for hunder, men må nok innrømme at denne lille tassen var veldig søt!


Slettvoll gjør alt med stil og ingen ting er tilfeldig. Her planlegges alt til hver minste lille detalj. Det gjelder også for Interiør & boligmessen. Studio Slettvoll i Bergen sin egen interiørdesigner er nå i full gang med planlegging av både helhet og detaljer. Så lurer du på hvorfor Slettvolls stand er så lekker, ligger svaret  hos denne dyktige designeren:

Christine Egeberg/Interiørdesigner Slettvoll Bergen
Hun er forøvrig blitt kurset av både Torill Slettvoll og Helene Hennie.
Christine har en egen blogg som er vel verdt å følge med på: Mitt lille hjem

Varm hilsen

mandag 22. august 2011

HAR DU HØRT OM ROOM DESIGN?


INTERIØRSPESIALIST 
Lisa Reid Mjaavatten drifter RoomDesign.no, og leverer interiørtjenester relatert til både nybygg og rehabilitering. Lisa satser på unike leveranser til kundene sine. Hun er en herlig og energisk dame og imøtekommer mennesker rundt seg med mye latter og godt humør. Lisa tør skreddersy til den minste lille detalj. Enten det er rom til tenåringen i huset eller et sprekt baderomsinteriør.
SE bare HER:


INSPIRASJON & SKREDDERSYDDE LØSNINGER

Lisa jobber helhetlig og gir hver enkelt kunde tips både vedrørende møbler, tekstiler, belysning og annet. 
Du vil møte en kreativ og engasjert Lisa  på messen. Hun gleder seg til en prat med deg!

Varm hilsen


søndag 21. august 2011

NYTT KJØKKEN?


ØNSKER DU NYTT KJØKKEN?

Da er det god grunn til å vente til høstens Interiør & Boligmesse i Bergen! Kvik Kjøkken stiller med spennende  utstilling på messen. Den populære kjøkkenprodusenten høster stadig god respons i markedet og mange favoriserer disse stramme linjene fra Kvik. SE bare her:


De vet å krydre utstillingen perfekt. Nydelig bruk av farger, materialer og strukturer.
Jeg gleder meg til å se utstillingen på messen. Jeg har store forventinger til denne populære dansken!


MYKE STRUKTURER i røffe omgivelser...

Ha en fin start på uken alle lesere!

Håper de fleste interiørbloggere har fått med seg både konkurransen og invitasjon til messens bloggtreff som ble lansert i foregående innlegg. Mange har meldt seg på, men det er plass til flere! Hører fra dere.
  Håper forresten mange koser seg med konkurransen. Jeg er spent. Det blir som julaften!!

Varm hilsen


onsdag 17. august 2011

KOMMER DU?


Eat & meet - kommer du?
Foto: Messens fotograf/Bo Design & Foto

- VELKOMMEN TIL EAT & MEET -

Bli med på årets happening i Grieghallen og start lørdagen med et deilig bloggtreff.
Jeg håper å treffe mange bloggere!
Den gode praten - det Faglige påfylletINTERIØR & BOLIGMESSEN 2011 INVITERER INTERIØR- & LIVSSTILSBLOGGERE TIL FROKOST OG KAFFEPRAT FØR MESSEN ÅPNES FOR PUBLIKUM.

 LØRDAG 24. SEPTEMBER KL 10:00 
STED: GRIEGHALLEN/DOVREGUBBEN/INNGANG PEER GYNT.
PRIS: kr 250,-
(inkl. kaffe, frokost og inngangsbillett til messen. Betaler ved inngang)PÅMELDINGSFRIST: 15. SEPTEMBER

KÅRING AV MESSENS FOTOBLOGGER 2011 VIL BLI FORETATT
(SE KONKURRANSEN SOM BLE LANSERT I FORRIGE INNLEGG)


Mange bloggere har allerde meldt sin ankomst, deriblant velkjente Emmeline, Den gode Feen, Design Shimmer, Mitt Lille Hjem, Fru Fly, Bodil bo m.fl
Senere på dagen skal flere av bloggerne innta det vi har valgt å kalle SOFAPRATEN.

Vel Møtt!

Til slutt vil jeg veldig gjerne dele noen nydelige linjer som en skjønn blogger har delt med meg:

"Kun dette er sant,
at det vakre er meget vakkert,
det lindrer og trøster,
og inspirerer,
og vekker,
og løfter opp,
og svikter aldri"
-Lord David Cecill-

Takk Fru Fly!


torsdag 11. august 2011

BLI MED PÅ MESSENS BLOGGKONKURRANSE!


KJÆRE INTERIØR-
& LIVSSTILSBLOGGERE.

DELTA PÅ BLOGG KONKURRANSE & BLI KÅRET TIL MESSENS FOTOBLOGGER 2011.


Jury:
Messens Fotograf: Bo Design & Foto / Bodil Haga 
Messens Prosjektleder: Trude Vaaga

Hva er interiør? Finnes det en definisjon på riktig stil? Igrunn ikke. Det er nettopp det som er så gøy. Det å skape sine egne rom basert på egen personlighet og kreativitet. Å skape sine egne bilder og fotokolasjer. Å skape sin  egen stemning og sitt eget uttrykk. Det er det jeg liker så godt med alle dere interiør & livsstilsbloggere. Dere skaper egne rom med egen sjarm. Det gir glede og det inspirerer. Takk!


KONKURRANSEN ER SOM FØLGER:

Skap et bilde ( foto ) som gjenspeiler messens slogans og verdigrunnlag:

 "Den gode opplevelsen. Den sosiale praten. Det faglige påfyllet. Sammen skaper vi den gode helheten. Mennesker som møtes ".

Vi er ikke nødvendigvis ute etter en bestemt interiørstil. Det er stemningen og uttrykket som må være i fokus.  Du må gjerne retusjere det, ha det i sort-hvit eller farger. Du må også gjerne la det kunstneriske og abstrakte komme frem. Bruk fantastien og skap et vakkert blikkfang som DU liker.

P.S I en tid hvor vi har opplevd grusomme 22. juli så er det godt å oppleve SAMHOLD. Bring gjerne denne verdien inn i bildet


Vinneren kåres i alle hemmelighet 2 uker før messen, men blir offentliggjort på selve messen under bloggfrokost lørdag 24 september. Invitasjon til dette treffet kommer fortløpende. Følg med på bloggen.
Vinneren får flotte premier som vist nederst. I tillegg blåses vinnerbildet opp i stort format på messen denne helgen.


For at jury skal være objektiv i valg av vinnerbildet er det fint om du sender ditt forslag til:

Legg i tillegg ved kontaktinformasjon, et bilde av deg selv og en kort begrunnelse for valg av billedmotiv.
Frist: Innen 12. september
  
Lykke til! Gleder meg!!

Varm hilsen

Premie:

Populære lyspærer fra Muuto/Ting:
(velg to stk)

                                                           
Velg mellom disse to Bourgie lampene fra Inside Design: