torsdag 29. september 2011

Interiørfesten er over - det er høst.

Alle foto over er lånt fra Design Shimmer.


Håper INTERIØRFESTEN gav mange en ekstra god start på høsten og vintermørket. Deler til sist litt private bilder i eplekjekke, høstlige omgivelser. Bildene minner meg om at høst er gøy!! Høstluften er topp - fargene er magiske- Innelivet er lunt. Jeg elsker å samle familie og venner rundt kjøkkenbordet. God mat og sosialt samvære. Dele drømmer og tanker.
Med ønske om en deilig høst til alle lesere. Følg gjerne med på bloggen videre. Den holdes liv i hele veien frem til neste års messe: INTERIØR & BOLIGMESSEN 2012.  Håper du blir med!

Foto: Bo Design & Foto

 

tirsdag 27. september 2011

Messehelgen er over


Inngangsparti i øvre etasje.
Helpdesk designet og produsert av Einar Nilsson/Sæbø bygg og interiør. Trykk av pleksiglass: A7.
Billed dekor i bakgrunn designet av Tone Solli.


Fakler levert av Grieghallen. Tøft trykk i bakgrunnen fra A7 Print/Lasse Hellen.


Messehelgen er over - men OPPLEVELSENE og de gode relasjonene tar vi med oss!
Her er noen dryss som jeg fikk oversendt fra messens fotograf Bo Design & Foto:
Den gode feen i en fantastisk sofaprat lørdags formiddag -
sammen med medbloggerne Fru Fly og Mitt Lille Hjem.
Konferansier: Emmeline

Til alle bloggere mens jeg husker det: Tusen takk for en kjempefin sammenkomst lørdags morgen. Jeg storkoste meg!! En særdeles spesiell takk til Den gode feen og Bo Design & Foto som "kastet" meg inn i bloggverden.

 FAGLIG INPUT OG SOSIAL PRAT HAR STÅTT I SENTRUM DENNE HELGEN. NYE NETTVERKSRELASJONER ER DANNET. INSPIRASJON TIL HØSTEN OG VINTERMØRKET ER HENTET. BERGEN BY HAR FÅTT SEG EN NY INTERIØR & BOLIGMESSE.

Vi som messearrangør har hatt en travel, men fantastisk uke og helg. Vi har gode opplevelser. Mange fornøyde besøkende og utstillere. Vi forutså nok ikke et så stort (!) besøkstall som det ble (noe som er overveldende og fantastisk!) - vi er lei oss for de som måtte stå ekstra lenge i kø. Dette er selvsagt noe vi må ta høyde for til neste år. Mer luft og flere flater skal også jobbes med til neste messe. Jeg er utrolig glad for alle kommentarer og tilbakemeldinger. Slik kan vi optimalisere messen og skape en perfekt helhet. Takk!
Takk til alle involverte - det er så mange som har bidratt - jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne......men kan nevne noen:  Kristian/markedskonsulent, Kunsthøyskolen i Bergen - billedkunstnere -Galleri Langegården -Ingri Egeberg -Janne Gullaksen - Aina Frozt -  Tone Solli - interiørarkitekter - designere - utstillere (ikke minst!!) - kafeèr (Eat My Muffin, Colonialen, Terminus, Kaffemisjonen og Kanel) - Pap/Sasja & gjengen (Takk Sasja for gode råd på belysning) - A7/Lasse Hellen (Takk Lasse for tolmodighet i innspurtsfasen - mye ble produsert) - Grieghallen (Trond Olav og Bjarte) -  produsenter - foredragsholdere (Lasse Berntzen, Bjørg Thorhallsdottir, Lisbeth Mansfeldt/Louis Poulsen, Cecilie Staude, Tine K) - Siw Haveland - Bloggere (Bo Design & Foto - Emmeline - Den gode feen - Design Shimmer - Fru Fly - Vestablikk - Mitt Lille hjem ) og enda flere. TUSEN TAKK for et nydelig samarbeid. Takk for entusiasmen og troen på konseptet. Takk for oppmuntring - Takk for gode råd og tips.

Flere bilder fra messen her,
selvsagt tatt av messens fotograf 2011,
Bo Design & Foto:

Pihls Paradis ble kåret til Årets beste stand 2011.
To hederlige omtaler ble i tillegg tildelt: Bohus/Halvor Bakke og Knudsen, Berg & Hindenes.
Takk til fagjury, Siw Haveland og Ingse Galtung Døsvig.
(De hadde en krevende jobb da nivået på utstillingene var særdeles høyt )

Et friskt blikkfang fra Ting

Et av de mange kafèområder

Herlige Halvor Bakke lanserer Skyline
Jul hos Riviera Maison

Muffins - Utrolig populært på messen
Fra utstillingen til Glass Thomsen

Mennesker møtes
Bjørg Thorhallsdottir holder her et gripende innlegg om MOT på lørdagens konferanse
Jeg tok til tårene....
Det var et flott møte med henne. Tror flere kjenner det samme som meg.
BJØRG
Fra vernissage fredags kveld. Lukket arrangement for utstillere og inviterte. Julian Berntzen og Hanne Vatnøy hadde begge flotte musikalske innslag.  Flott kunstverk i bakgrunnen fra Lillian Presthus/Galleri Langegården.
Tine K og glade jenter etter lørdagens konferanse. Tine holdt et nydelig innlegg om veien til suksess.
Takk AC for at du fikk danskene på besøk!!

Kristina Landro fra Rogaland ble kåret til messens Fotoblogger 2011.
Gratulerer.
Begrunnelsen for bildet: Alle har noe å gi! Vakkert. Takk Kristina.

Flere bilder fra messen kommer, ikke sant messefotograf?:-)Takk til deg for fantastisk fotoinnsats!!

Før jeg avslutter: jeg registrerer utrolig mange blogginnlegg om messen. TUSEN TAKK!! Det gir mot og inspirasjon  til å fortsette med messe 2012!
Se innom flere bloggere om du vil, bl.a Den gode Feen og Bo.

Til sist: uten et internt ressursteam for messen - ingen messe: TUSEN KLEMMER til Linn (logistikk- helpdesk) og Jan Olav (rigg/teknikk). Vi klarte det!!! Varme klemmer også til de som bidro på gjennomføringen. Det var mange - og dere var fantastiske.
Samspill = messesuksess.

klemmersøndag 25. september 2011

tusen messeklemmer strøs ut fra meg

Det er blitt september og høst. Messen har hatt sin premiere . Vi fortsetter i dag og avslutter messen i ettermiddag kl 17.00. Vi som arrangør og bransje har en fantastisk helg i Grieghallen. Vi håper og tror at publikummere nyter helgen i Grieghallen også. Det har sydet av mennesker her disse dager. Besøkstallene er helt enorme. Jeg er ydmyk overfor bransjen som har lagt ned så mye ressurser i å få til en så fin messe - og utrolig takknemlig for at besøkende har tatt turen. Dette har blitt til en begivenhet over all forventning. det er en drøm.....
Det fineste med alt er at mennesker som møtes i Grieghallen opplever det lille ekstra - den gode opplevelsen - faglig påfyll - den sosiale praten. Jeg kan ikke trekke frem noen av høydepunktene frem til nå, fordi det har vært så mange. Mange nydelige foredragsholdere - fantastiske lanseringer osv. Kafeène som er på messen serverer den beste kaffe - de beste matretter. Takk! Mennesker møtes - de koser seg!!

Bloggfrokosten med bloggerne lørdag var helt fenomenal - takket være Emmeline, Fru Fly, Bo  og alle de andre involverte. Vinner av årets fotokonkurranse - Kristina Landro - bidro med et nydelig bilde. Vises senere.

Mennesker er flotte- jeg avslutter med et bilde av Bjørg Thorhallsdottir fordi hun snakker om MOT, VARME og KJÆRLIGHET. Hun var forøvrig på messen i går - helt nydelig dame. Håper mange fikk snakket med henne. Dere kan kjøpe hennes bøker på Marlene M jentene sin stand i hele dag.
Takk til alle involverte. Sammen klarte vi å skape den gode helheten! Takk til mine kollegaer som har vært med på gjennomføringen. Takk spesielt til Linn og Jan Olav som har vært ansvarlig for  logistikk, helpdesk og teknisk/praktisk. Men også til alle dere som har jobbet denne helgen. Helt utrolig entusiasme. Ryddeguter, Bente, Line, Mari Therese, Irmelin, Lene og ikke minst Staale. Takk til Aase gode deg som har gitt meg input på at dette går bra. 
Takk til min familie som har hørt med mase om dette messeprosjektet et år - vi klarte det!! Takk til Kristian Vaaga som fra Stavanger har vært markedsrådgiver og konsulent for prosjektet i startfasen. Takk til Janne Gullaksen for råd og støtte. Takk til venninnner som har orket å høre om messen støtt.
Takk til Possibility som jeg er ansatt hos - samt Rune Heljesen som lot meg gå i gang - jeg fikk boltre meg som grunder - takk for tillitten. Vi fikk det til.
Tusen messeklemmer strøs ut til alle sammen. Nå gleder jeg meg. Søndag er det - og messen åpner snart. Det er en viktig og spennende dag!!
Yo ho.

onsdag 21. september 2011

HALVOR BAKKES NYE KOLLEKSJON PÅ MESSEN

GLED DERE TIL Å MØTE HALVOR BAKKE

Halvor presenterer sin nye kolleksjon for Bohus. De vil ha en nydelig stand på messen. Riggingen er i full gang. Og dette er utrolig lovende ut!!

tirsdag 20. september 2011

MED ROM FOR HELE FAMILIEN

18 STOR BOLIGER MED ROM FOR HELE FAMILIEN

Realiser drømmeboligen - Møt Skanska Bolig på messen

Snart kan du kjøpe deg ny, flott tomannsbolig på Ramstad Gård i nærheten av Nesttun. Skanska Bolig står bak prosjektet, som er siste del av det nye nabolaget som nå etableres i området. Dette er boliger for dere som vil bo i rolige og barnevennlige omgivelser med enkel tilgang til alt som trengs i hverdagen. Alle boligene er på hele 169 kvm fordelt på tre etasjer. God plass og mye lys og luft gir følelsen av å bo i en enebolig. Fullt innredet kan huset ha fire soverom, loftstue, flere bad og eget vaskerom med egen inngang. Les mer om tomannsboligene på www.skanska.no/ramstad
Og vil du ta en prat direkte med Skanska Bolig - ja så møter du dem på Interiør & boligmessen hele helgen.


Vel møtt!

INSIDE DESIGN LANSERER NYHET FRA VARIER

Dyktige Anne Lise på Inside Design tar med seg denne lekre nyheten fra Varier på Interiør & Boligmessen som nå er like rundt hjørnet. Det er velkjente Strand og Hvass som har designet den. Messen er så heldig å få låne den ved inngangen; så her skal den pryde og friste alle besøkende. Og selvsagt kan den kjøpes. 
 Den er bare lekker! Glede!


mandag 19. september 2011

Sjarm og Idyll

Deilig høststemning hos Interiørhuset Alvøen.


Om bare noen få dager flytter denne idyllen inn på Interiør & boligmessen i Grieghallen. Interiørhuset Alvøen pakker nå iherdig for å fylle sin fantastiske stand sammen med Gulvspesialisten med mye sjarme og varme, lekre produkter og gode tilbud.
Gled dere!!
Nani Marquina er en spansk dame som produserer og designer tepper under samme navn. Teppene blir laget i India og Nani Marquina er med i Care & Fair organisasjonen  som jobber mot barnearbeid.

Helt siden starten av samarbeidet med Care & Fair har Nani hatt en drøm. I 2007 organiserte hun en tegnekonkurranse blant Care & Fair studentene. Nani og hennes design-team brukte bidragene til å designe Kala teppet. Målet var å bruke 150€ av salgssummen på hvert teppe, til å drive en Care&Fair skole i Bhadohi ( India ). På dette tidspunktet var skolen på vei til å stenge ved utgangen av 2010, pga mangel på penger. Nani Marquina fikk da mulighet til å støtte denne skolen med salget av sine Kala tepper. Resultatet er at 366 gutter og jenter mellom 5 og 14 år, kan gå på skolen pga. Kala teppet. Takket være salg av over 200 tepper solgt på tidspunktet, kan de drive denne skolen i 3 år fremover ! Måler er selvfølgelig å drive skolen i mange år fremover. 

Om Care & Fair og deres kamp mot barnearbeid: 
Grunnlagt i 1994, Care & Fair er en tysk organisasjon som jobber mot barnearbeid, og prøver å hjelpe mennesker som jobber i teppe-industrien i India, Pakistan og Nepal. Alle Nani Marquina sine tepper har Care & Fair logo på undersiden, som gir en garanti for at teppet er laget uten barnearbeid.

TiT viser Kala teppet på Interiør & Boligmessen. Teppet kan bestilles på stand nr. 9, og dine penger vil være med på å drive Amrita Vidyalayam School i Bhadohi videre ;-)


Se Nani Marquina sin fine film om deres produksjon i India

Jonatan fra Vitra

Jonatan Bakkelund - Home specialist Vitra Scandinavia
lanserer HAL. Og så møter du altså denne karen I Sofapraten kl 12.00 lørdag.
Hello my name is


Den engelske designeren Jasper Morrison har skapt den funksjonelle stolen HAL. Dette er en rykende fersk stol som så dagens lys for under et år siden. Stolens skall er konstruert i et lett gjennomfarget og miljøvennlig plastmateriale kalt polypropyle. Dette gjør stolen til en sikker vinner rundt spisebordet og arbeidsbordet. Stolens utrykk med samme skall, men med en drøss av forskjellige understell gjør stolen til en allrounder i huset. Ved bruk av HAL i hjemmet ditt, kan du  lett skape en rød tråd. Stolen får det samme setet, men med forskjellige ben. Hvorfor ikke ha den samme stolen rundt kjøkkenøyen, spisebordet og ute? Samme sete, men med forskjellige uttrykk og til hvert sitt bruk.

søndag 18. september 2011

MULTIFORM KOMMER MED EN HEST!

Foto/Design: Design Shimmer

MULTIFORM er i vinden for tiden i sosiale medier. Det er mye snakk om denne hesten de påstår skal bli med på messen. Har dere hørt det samme? Hva i all verden??
Bildet øverst er riktig nok designet av Design Shimmer - nydelig er det. Skal jeg være ærlig så aner jeg ikke hva Multiform og Benedicte Friele Grung driver med ....he he he. Morsomt er det. Og jeg er nysgjerrig til tusen. Snart får vi se denne hesten.

Kom på messen og besøk Multiform og gjengen. Opplev hesten selv da vel.

KJÆRE ALLE LESERE!

INTERIØR & BOLIGMESSEN NÆRMER SEG MED STORMSKRITT............"TIL HELGEN HAR DEN PREMIERE", skrev  Hus og Hjem i fredagens utgave. Det er helt sant! Ventetiden er over; yo ho!!

 Store deler av interiørbransjen i Bergen står nå på hode for å ferdigstille alle brikker til messen. Jeg er utrolig takknemlig for bransjens tillit - tillit til konseptet og tillitt til  Possibility som arrangør. OG JEG ER UTROLIG TAKKNEMLIG FOR DERE LESERES TILLIT. Alt dere har gjort for å engasjere dere - alt dere har gjort for å spre det glade budskap videre. Det betyr mye for oss som arrangør og det betyr enormt for Bransjen.
For det som nemlig vil optimalisere bransjens gode opplevelse er:
oss besøkende!

Jeg har et sterkt ønske nå i dag: Alle de som har mulighet til å formidle messens program via Facebook og/-eller blogg:
Vil dere gjøre meg den tjenesten å formidle denne linken til MESSENS PROGRAM?
Tusen takk på forhånd. Sammen skal vi nyte Interiør & boligmessens innhold og program.
Et tips: Få med dere Messemagasinet som distribueres førstkommende tirsdag i Bergens Tidende. Det byr på en liten og god forsmak. Følg hjemmesiden i sin helhet: http://www.possibility.no/interior


Foto: Tine K
SAMMEN SKAPER VI BLÆST.
TUSEN TAKK FOR ALL HJELP FRA DERE!

lørdag 17. september 2011

Dansegruppen Flava Few har danset aktivt siden 1999, har vunnet Hip Hop Battle - Bergen i 2002, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 og 2010. I tillegg har gutta en 2. plass fra NM i Breakdance og en 1. plass fra den skandinaviske konkurransen Time 2 Battle i Malmø. Yo ho!

SHOW MED FLAVA FEW

Ta barna med på  Interiør & boligmessen neste helg. Disse populære gutta står nemlig på scenen
 i Dovregubbens Hall lørdag 24 september kl 15.00.

Ellers så har vi byens beste godtebutikk for de som vil snope seg lørdagsgodterier. Vi ha Ballong-gjøgler og vi tilbyr ansiktsmaling til de som vil. La det bli en deilig helg for hele familien, store som små!
Bli med!
Flava Few medvirker også i den nye musikkvideoen til Datarock - Give It Up! sjekk ut: http://www.youtube.com/watch?v=SmNR21tY-VM 

fredag 16. september 2011

NEW HOME på messen!

Bilde fra Art wood
Høststemning fra Palma som har nydelige lykter for høst og vinterliv.
Denne var jo SØT. Kommer riktig nok ikke på messen får jeg tro....
New Home kommer - og de har mengder av produkter med seg fra bl.a både Art wood og Palma.
I tillegg lover de mange premier og spennende konkurranser. Designers Guild pledd kan bli ditt.
Du kan også være den heldige vinner av denne lekre puffen fra Missoni:


 yo ho!
Vi sees.