onsdag 30. november 2011

SAMSPILL


Alle foto: Studio M.

Prosjektgruppen for Interiør og boligmessen i Possibility AS.
Her er vi ute på tur, he he, deler kreative tanker og blir kjent med messeofotgrafen for 2012. Ofte lengter vi tilbake til den gode atmsofæren med  utstillere, produsenter, designere, bloggere og publikum. Det er klart vi gleder oss til neste års messe!! Jeg er heldig som har så dyktige kollegaer i prosjektgruppen for messen og smiler ofte over de lykkelige, hysteriske, rare, travle(!) situasjoner vi til tider har. I teamet er det så absolutt takhøyde; det er lov å si i fra, være irritert og sur eller bare tørre å være annerledes, tenke nytt - fordi smilet, ærligheten, tilliten og ikke minst latteren sitter ganske løst i andre enden. Jeg skrev en gang i et tidligere innlegg at samspill = messesukess. Det å utfordre hverandre, utfylle hverandre, det å dele (kommunisere), er viktige verdier i måten vi jobber på.
Tre bestemte personer.......
men vi hører da på hverandre også, gjør vi ikke?:-)

Du vakre, vakre slott som vi har utsikt til fra Possibilitys kontor.
Det er vi glade for. Idyllisk! Klart vi må besøke dette stedet innimellom.

Her er Jan Olav:
Messens Rigg ansvarlig og teknisk koordinator.
Leverer alltid - hjelper alltid. Åpen for nye innspill.
God humor - alltid.


                                                 Og her er Linn:
Messens Prosjektkoordinator og logistikkansvarlig.
Alltid søt og imøtekommende.
Bestemt og konsekvent. Og veldig morsom å jobbe sammen med!!

Og her er rare meg i farta - med kaffekoppen, som alltid,

Nå gleder vi oss noe helt enormt til å utvide prosjektgruppen- flere dyktige mennesker i vente.
Presentasjon vil komme.
Ha en riktig så fin dag der du er.
Desember er nær.

tirsdag 29. november 2011

SOME STORIES.....

Some
stories don`t
have
a clear
beginning, middle,
and end. life
is about not
knowing, having
to change,
taking the moment
and making the
best of it,
without knowing
what`s
going to
happend next.
delicious
ambiguity

-gilda radner-

Disse ordene fant jeg på Kremmerhuset, innrammet i en fin ramme.
Ord til å smake på, reflektere over og bli glad i.
Vi er så heldige å ha Kremmerhuset på utstillerlisten for neste år.

Ha det fint der du er.
Vakkert bilde fra en av bloggerne som
besøkte årets messe og som bidro med billedinspirasjon.
Blogg: Galleri Tove

klem

mandag 28. november 2011

MESSEFOTOGRAF 2012

Monica Johansen.

Monica Johansen har takket ja til å være en del av Interiør & boligmessens ressursteam 2012.
 Det er en glede å presentere henne som
MESSENS FOTOGRAF 2012

Det mest fantastiske i arbeidet med Interiør & boligmessen er alle de flotte mennesker jeg møter på veien. Messen skal ha et fyldig innhold som stiller krav til at et mangfold aktører jobber frem de beste detaljer for en god helhet. Vi er i ferd med å utvikle et spennende ressursteam; og dere skal selvsagt få "hilse" på alle i teamet etterhvert. Med et tverrfaglig fokus ønsker vi å optimalisere messearenaen og sikre oss det beste for neste års messe. Vi har fortsatt et sterkt fokus på å skape gode opplevelser, både faglig og sosialt.

Et utdrag fra en herlig samtale med fotografen:

Hvor lenge har du holdt på med foto?

Alltid! Er vokst opp med at "kamera har man alltid med" og alt skal dokumenteres! I min barndom var jeg vant til fremvisning av flere tusen lysbilder på storskjerm i stua etter hver ferie. Har fotografert profesjonelt, hatt fotoutstillinger og solgt bilder av bl.a vanndråper siden 2006.

Hva er din favorittdrikk?

Kaffe !!!

 
Og din favorittdag - hvordan ser den ut?

Søndag, subbe rundt i morgenkåpe, deilig frokost med familien, tøfler og stearinlys. Eller bare sove lenge...


Jeg ser frem til et spennende og godt samarbeid med messefotografen 2012. For å si det slik: Vi har vel allerede startet en del fotografering for å fange den flotte høsten. En fotodag som bød på både slottstur, høstløv, humor, latter og mengder med kaffe. Slik skal det være.onsdag 23. november 2011

MYKE LINJER FRA NATUREN

Foto: Alle bilder er hentet fra By Nord sin hjemmeside.

MED NORDISK NATUR SOM INSPIRASJON

Danske By Nord er utviklet stilsikkert med inspirasjon fra nordisk natur. Sort, grått og kjølig look på en "lun" måte. Det blir jo bare vakkert. Gamle materialer er alltid gull for meg. Linjer blir myke og det stramme blir fremstilt på en røff måte.
Jeg er spent på neste års høstkolleksjon. Vi har sikret oss forhandlere på utstillerlisten som tar inn mengder av varer og produkter fra By Nord.
Designer og eier: Hanne Berzant.

Takk for at du titter innom messens blogg. Det varmer og inspirerer.

tirsdag 22. november 2011

INDUSTRIELT OG SPESIELTDa kjære godtfolk; har jeg sikret med denne GODBITEN her! Industrielt og spesielt! Om du har lyst på tilsvarende så ta kontakt med Bruno Blanchard som drifter La Fabrique. Han har også eget showroom I Øvre Korskirkeallmenningen 1, om du vil ta turen og kikke på alt som finnes der. Lykkelig er jeg over å ha La Fabrique med på utstillerlisten for messen 2012.

mandag 21. november 2011

NORDISK LYS

Screen shot 2011-11-16 at 6.23.34 PM
    Design:
    Sweet Paul. Inspirert av den norske vinteren og vinterlyset.
    Foto er hentet fra Sweet Pauls blogg.Nordisk vinterlys - fargenyanser i blått og massevis av hvitt. Rent. Kjølig. Frost. Is. Sne. Interiøret blir farget av vinterlyset. Det gjør noe med sjelen og sinnet - og innelivet. Den eldste gutten min har bursdag i mars - en måned vi faktisk ofte opplever sne. Snefnugg  ute - og herlig bursdagsstemning inne.

Med  bursdagsballonger over alt, muffins pyntet med isblå glasur og en nokså svett mamma (ja jeg må innrømme det:-)) med bolledeig på fingrer og klær,  da har vi mars-bursdagen på plass - og prikken over i`en er vinterlyset ute.
Kanskje blir det en slik stemning for neste bursdag også. Det ville være fint. Men aller først: JULEN.
Jeg gleder meg til å nyte desember med alt det fine denne måneden bringer. Måtte den bringe både sne og ekte norsk vinterlys.
Velkommen desember.

søndag 20. november 2011

LIKER!Foto: Lånt fra Gubi

Dette bildet er så inspirerende synes jeg. Rent, røfft, modig og konsekvent fargebruk. Strukturert og ryddig, ikke minst. Ikke til å ta feil av stilvalg her i gården.  Her vil jeg gjerne ha mitt kontor. Her vil jeg veldig gjerne ha mitt kjøkken og min familie:-) Mon tro om ikke strukturen og den konsekvente looken ville ha slått litt sprekker om vi hadde inntatt dette værelset???! .Kremt.

Gubi hadde forresten et spenstig innslag på årets Interiør & boligmessen sammen med Multiform. De  valgte  et røfft betong gulv på sin stand - helt på sin plass. Dette kan de!!

Ha en flott søndag.

fredag 18. november 2011

DRØMMER OM NESTE ÅR


Foto: fra Kaffemisjonen.

INTERIØRFEST & DEN BESTE KAFFE = SANT

Dette bildet får meg til å smile: jeg ser tilbake på den deilige kaffen som ble servert på årets Interiør & boligmesse, og jeg drømmer allerede om neste års interiørfest i Grieghallen: Gode opplevelser, møte med alle de kreative menneskene, alle de gode smakene, mengden av siste nytt fra bransjen, alle stilsikre og spenstige utstillere - huset under ett og samme tak. En ting er sikkert: vi har Kaffemisjonen med oss til å servere den beste kaffen for messen 2012. Og når vi er inne på kaffe må det sies at mengder av den sort ble inntatt i dag: en aldri så liten og inspirerende workshop ble gjennomført. Vi er i gang - yo ho. I gang med å justere og sørge for en enda bedre messearena. Og det med dyktige mennesker med på laget. Vent og se - presentasjon kommer.

Ha en fin helg - og husk god kaffe!!

Inspirasjon House Doctor


Du kan finne mange fine produkter hos Solstrand interiør i Bergen sentrum
Nyt dagen! 

torsdag 17. november 2011

Come fly with me


Jeg falt fullstendig for plakatene over.
 Det er Marlene M som designer dem.
Bildet under viser en av Marlene M jentene.
Et egedesignet pledd og kopp varmer på en kald og frostig vinterdag.


Hei så lengetirsdag 15. november 2011

Rått!


Foto: Maison de Vacances

Om du er ute etter et litt ukjent merke - kule produkter som ikke alle andre har, så sjekk ut Maison de Vacances. Ta turen innom Pihls Paradis - de har mengder av nyheter fra denne leverandøren. Pledd, puter i uttallige varianter, vesker o.l Det er lov å drømme og ønske seg noe nå før jul - er det ikke?

Ha en fin dag der du er.

søndag 13. november 2011

Med hjertet
Foto: Lånt fra Tine K/blogg

Det er ikke vanskelig å se at Tine K har hjertet og sjelen med seg i alt hun gjør. Det var også noe av grunnen til at vi inviterte henne til Interiør & boligmessen i Grieghallen. Vi ønsket at hun delte med oss en historie som vi alle kan hente inspirasjon fra og glede oss over. En historie om veien til suksess- men enda viktige en fortelling om hvor viktig det er å gjøre ting man trives med og har troen på selv. Det ekte varer lengst, heldigvis. Med hjertet og sjelen i sentrum for produktutvikling og markedsteft har denne damen jammen meg klart å skape noe helt særegent og det over lengre tid. På egne bein - uten investorer. Hun sier hun smiler på veien til jobben hver dag - det forstår jeg godt. Det var en herlig opplevelse å ha henne på messen. Jeg opplevde at mange satte pris på å få hilse på henne.

Hver dag nyter jeg kaffe`n i min stripete godt brukte Tine K kaffekopp! Den blir jeg neppe lei av.
Ta turen til AC Home om dere ønsker å titte nærmere på de vakre juleproduktene til Tine K. Jeg er overbevist om at det bugner av inspirasjon i denne butikken


Ha en fin start på uken. Snart kan det blogges om julen for fullt - og det gleder jeg meg til.

torsdag 10. november 2011

WINTER - Let it Snow....

Takk til Benedicte på Multiform for fristende vinterbilde.
Er det ikke vakkert vel?? En slik vinter setter jeg på ønskelisten for i år. Jeg kan huske at vi for noen år siden ikke var så langt unna slike stemninger-  mye sne ble liggende lenge. Utelivet blir ekstra lett, lyst, klart og herlig skjørt. Kaldt. Godt kaldt. Skogen ønsker velkommen på en spesiell måte. Bleke trær, sorte og våte greiner, hvitt ellers og med en himmel som skaper blå magi når dagen blir til kveld. Skumringens time, eller den blå timen som jeg liker å kalle det. 
Ja jeg ønsker meg en slik vinter - og den kan starte i rimelig tid før julaften:-)

Ønskedrømmer og vinterklemmer

tirsdag 8. november 2011

Ord til inspirasjon fra en herlig medblogger

Nye utfordringar
ilag med menneske som brenn

Våge seg utpå
Ut av komfort-sona

Livet
med kvite skumtoppar på

Eg likar det.
Foto: Vestablikk

Gjennom arbeidet med Interiør & boligmessen 2011 ble jeg kjent med utrolig mange fine mennesker og medbloggere! For et påfyll for sjel og sinn! Husker dere Vestablikk? Hun dekorerte Bloggeria med epledekor og gav alle medbloggere et eplekort under bloggfrokosten. Titter stadig innom hennes blogg - og jeg stopper alltid litt ekstra opp når hun har skrevet dikt o.l. Synes ordene over er så fine, ærlige, rene og klare.  Ville dele dem videre med deg. 
Ha en god dag!

mandag 7. november 2011

Tenkte jeg ville tipse deg om en fin venninnegave til JUL - nydelig notatbok fra Marlene M. Jeg har sikret meg en selv.
Praktisk å putte ned i vesken til å skrive små notater og spontane ideèr i. Og lekker å ha liggende fremme på skrivebordet, nattbordet...

WORK IN PROGRESS.....
Design/Foto: Fru Fly

Ellers så er vi i full gang med planlegging av Interiør & boligmessen 2012. Vi har mange flotte planer for neste års messe - og jeg ser virkelig frem til å dele dem med dere her på bloggen. Bare vente litt. Work in progress, altså! Takk til Fru Fly for inspirasjon her med den flotte plakaten.
Fin kveld til deg som leser.

lørdag 5. november 2011

EN INDIANER I SKOGEN.....
DYKTIGE SIW HAVELAND gjorde en glimrende jobb med å designe og utforme mange av messens kafè og vrimleområder. Hun er selveste sjefsdesigneren på Ikea, Bergen.
Siw har tatt disse  bildene i skogen - og med seg har hun en indianer:-) Jeg nyter hennes kreative innspill, unike blikk og måten hun evner å formidle en stemning på.
Kanskje så dere et av disse motivene på Interiør & boligmessen? Hun  prydet en av veggene i Dovregubbens hall med et gedigent, herlig og rått bilde. Takk!

Jeg er så heldig å samarbeide med Siw - nye spennende samtaler venter med denne sjefsdesigneren. Det er en fornøyelse å kjenne henne.
Heia Siw!!