fredag 27. januar 2012

En godtebutikk

 Inspirasjonsiblder fra Den Grønne Balje!

Mange av dere husker kanskje butikken fra fjorårets Interiør & boligmesse? Her bugnet det av unike detaljer!! Denne butikken har det lille ekstra, det spesielle med særpreg - produkter og gjenstander med unik historie og patina. Se på denne lekre kommoden dere - fargen er prikken over i`n. Elsker det isblå- mmm.  Heldige er vi som har Den grønne Balje med oss på HØSTENS STORE INTERIØRFEST også. Håper publikum er like begeistret som oss! Slike aktører er et herlig krydderelement  som gjør at vi klarer å skape god dynamikk blant utstillerne.
Dynamikk, variasjon, mangfold, gammelt og nytt - individualisme i praksis. Lykke.
Sukkertøy av lekre pasteller i vakker komposisjon.

Fin Dag!

onsdag 25. januar 2012

Satt av dato?

Har dere satt av dato folkens? ....
Vår rådgiver i sosiale medier, Heidi Marie Sperre Flesland, har designet denne stilige kolasjen for messen 2012 - digger den! Hva synes du? Sprer den ut litt her og der jeg slik at den får en god gjenkjennende effekt utover våren, sommeren og sensommeren - ja i grunn helt frem til 28 - 30 september.


P.S Dersom noen bloggere lurer på om det blir bloggtreff under årets Interiør & boligmesse; så er svaret JA! Enda en grunn til å sette av dato - altså. Fyldig og spennende informasjon kommer selvsagt etterhvert.

Fin Dag til Deg!!søndag 22. januar 2012

Lysdesign og teknikk under kontroll

Sasja / Pap
Denne mannen skal sørge for fine lysforhold under årets INTERIØR & BOLIGMESSE.
Med 15 års erfaring som lysdesigner kan jeg trygt skrive under på å ha funnet riktig person til å utvikle  spennende lysdesign for Interiør & Boligmessen.

Med et nysgjerrig blikk på arbeidets viktige prosesser og en genuin måte å skape engasjement rundt seg på, er vi utrolig takknemlig for å ha Sasja med på laget. Ikke dumt at denne mannen elsker design og møbler heller da. Et riktig pre vil jeg si!

Sasja Haven = Messens Lysdesigner 2012 . Med seg har han sin kollega Magnus som skal sørge for gode tekniske forhold på lanseringsscenen. Det trengst; for jeg har nemlig flere designere og andre kreative mennesker på blokken som har takket ja til å besøke messen og lansere siste nytt. Yo ho!! Ikke verst at disse to karene også blir med til Stockholm messen i februar. Det gleder jeg meg til!!
Magnus / PAP

Ha en god start på uken - måtte den bli fin slik du vil ha den.

P.S Alle foto er tatt av messefotografen / Studio M

tirsdag 17. januar 2012

FRU FLY + Interiør & boligmessen = LYKKEHeidi Marie Sperre Flesland Messens Rådgiver, sosiale medier 2012. Dette betyr at dere vil kunne lese og oppleve tekster og innlegg fra Heidi Marie som belyser messens program og innhold. I tillegg skal denne damen ha full regi og styring med messens BLOGGERIA. Her skal det både blogges og twitres hele messehelgen gjennom. Følg med; kanskje nettopp du blir kontaktet i denne anledning. Vi er nemlig ute etter å samarbeide med flere spennende interiør & livstilsbloggere.
Vi gleder oss Heidi Marie over å ha deg med i messens prosjektteam 2012.

VELKOMMEN FRU FLY!
Heidi Marie kjenner du kanskje fra den etterhvert så velkjente bloggen Fru Fly.
Utdanning: Cand.mag, mastergrad i samfunnsarbeid, sosiale medier/blogging

Heidi Marie har en spennende arbeidsbakgrunn fra både kunstverden, psykiatri, barnevern, familieveiledning og sosiale medier. Styrken på tvers av alle fagene kan trygt sies å være kommunikasjons og relasjonsarbeid. I dag driver hun foretaket FLY hvor både veiledning innen sosiale medier, blogging, nettbutikk, fotooppdrag, foredrag og kurs står i sentrum.


FIN DAG!!

søndag 15. januar 2012

ET FRISKT PUST


Foto: Studio M / Monica Johansen

Et friskt pust herfra - med ønske om en produktiv og fin uke til alle. Her vises bilder fra en av våre kreative møter for messen 2012. Denne gangen er vi på vakre Urdihuset. Stolt er jeg av denne gjengen som utgjør deler av messens prosjektteam 2012. Som nevnt tidligere vil jeg fortsette å presentere våre fantastiske konsulenter som vi har knyttet til oss for å utvikle Interiør & boligmessen 2012. Alle foto er selvsagt tatt av messefotografen.
Klemmer

onsdag 11. januar 2012

Siws Trendinspirasjon - Januar


Kjempetøff farge fra Pantone her!!
Vår Trendrådgiver Siw Haveland melder om at årets farge fra Pantone heter
TANGERINE TANGO.
Jeg kjenner at jeg liker den. En overraskende farge, men en god farge - full av energi. Og en nydelig kontrast til alt som er hvitt. Ville du hatt den i ditt interiør?

Takk Siw for inspirasjon denne måneden. Gleder meg allerede til neste innspill fra deg.Følg med dere også.
Ha en flott dag alle.

fredag 6. januar 2012

Messens Trendrådgiver 2012Foto: Studio M/Monica Johansen


Så er vi i gang med å drysse ut spennende nytt hva angår Interiør & boligmessen 2012. Det er med stor glede og haugevis med takknemlighet at jeg  presentere interiørdesigner Siw Haveland som
MESSENS EGEN TRENDRÅDGIVER.
Hun vil være en viktig del av messens prosjektteam og bidra til gode faglige prosesser. Ikke minst vil hun sammen med flere andre være medansvarlig for utvikling av messens kafè og loungeområder.
Valg av farger, materialer, møbler, belysning, romløsning og arealdisponering er avgjørende for å utvikle overraskende og flotte vrimleområder.


Presentasjon av flere samarbeidsaktører kommer. Så følg med.

mandag 2. januar 2012

INTERIØRFESTEN 2012

Foto: Messens fotograf Monica Johansen/Studio M

2012 er i gang - riktig godt nyttår til dere alle.
Årets (!) Interiør og boligmesse i Bergen får et sterkt fokus fremover. Endelig kan vi sette god design på dagsorden nok en gang, få frem moderne overraskelser og følge med på hvilke TRENDER som rører seg og dukker opp. Og vi kan stolt gjøre det i Bergen by med en bransje som bugner av siste nytt. Lykke - synes vi i messens prosjektteam. Håper du blir med på denne reisen frem mot årets messe. Vi skal strø ut godbiter litt etter litt - slik at du kan glede deg ekstra til denne helgen i høst. Ja; for vi håper du setter av dato og blir med.

Sammen skal vi ta PULSEN på nyheter.
En ordentlig INTERIØRFEST skal skapes for bransje så vel som for publikum.
DATO ER: 28-30 SEPTEMBER.

Kjekt om du følger oss her på bloggen. Lover fine overraskelser!