tirsdag 28. februar 2012

En herlig repetisjon
KJÆRE LESER......

En liten repetisjon fra fjorårets Interiør & boligmesse i Bergen/Grieghallen. Full av liv - full av herlig kaos! Jeg synes bildene er utrolig beskrivende og taler godt for seg selv. Bildene matcher vår slogans om kvalitet, karakter og særpreg. Mennesker i shoppingmodus - mennesker som  møtes - en jury kårer vinner av beste stand - sjampis sprettes - Torhild Slettvoll signerer sin nye bok, Vitra-Jonatan sitter selvsagt på lanseringsscenen - Tine K holder foredrag om veien til sin suksess - flotte kunstnere etablerer dialog, og mye mye mer. Dere ser også meg i farta (pga så mange besøkende ble det et herlig "trøkk" på meg og ikke minst alle i prosjektteamet. Det er sikkert og visst. For oss var det en drøm!!)

Vi er i full gang med å jobbe frem INNHOLD OG PROGRAM for årets messe. Fint om du følger med og setter av dato. Vi blir så glad så glad!! For deg som blogger kan det være verdt å vite at det også i år blir bloggtreff. Et spesielt bloggtreff!
BLI MED og ta pulsen på årets interiørfest da vel - følg med på bloggen her i mellomtiden. Vi slipper snart utstillerlisten, samt at vi drypper ut spennende godbiter fra programmet FREMOVER. Et lite hint: Lanseringsscenen skreddersys og gjøres langt større enn i fjor. Jeg lover besøk av mange  aktører du garantert vil finne av interesse!

P.S Alle bilder er tatt av messefotografen 2011: Bo Design & Foto.
Tusen takk til den skjønne Bodil! Henne vil dere nok se messehelgen og garantert på bloggtreff. Jeg har en plan en plan...
- Ha en fin dag -

mandag 27. februar 2012

Interiørtalent

   ÅRETS INTERIØRTALENT

Spennende konkurranse som Elle Decoration og Fargerike lanserte denne uken. Det er mange dyktige og inspirerende mennesker som kan få vist seg i denne konkurransen. Hvem vet, kanskje årets interiør talent kommer til Bergen og høstens messe? Det skal vi forsøke å få til. Vi i messens prosjektteam følger saken - dette blir spennende.
lørdag 25. februar 2012

Urdi Sjarm!


Kafè Urdihuset på messen.
Kafè Urdihuset integreres på årets Interiør & boligmesse med alt det denne Urdièn har å by på. Innehaver Janne Gullaksen og dyktige medarbeidere flytter så og si hele "huset" til Grieghallen for å skape liv og røre sammen med oss. Slik sørger de for at du som besøkende kan kjøpe deg velsmakende matretter, selvsagt servert med en ekstra porsjon omtanke, eller kanskje du vil ha Urdi`s egen eplemost? I såfall får du en oppskrift av eplegløgg eller toddy med på kjøpet.  
 Kafè Urdihuset vil invitere deg inn i en kreativ verden av sosial og faglig prat. Matprat, kunstprat, maleprat, kaffeprat og ikke minst interiør & designprat.
Ja, du leste riktig: Snart rommer nemlig Urdihuset også en egen avdeling med interiørprodukter og designmøbler. Måtte de sørge for mange sitteplasser hele messehelgen gjennom!!


At kafeèn også tar med seg Torhild Sivertsen til å kokkelere, gjør det hele ekstra stas. Så stas at det fortener et eget innlegg, synes jeg.
 Vent og se.
NYT

mandag 20. februar 2012

I tillegg til den råtøffe kolasjen  Fru Fly har designet (vist til høyre på denne siden), bruker vi også denne profilen med fargen 
TANGERINE TANGO 

 Fargen gir masse energi og har en god gjennkjennelse i markedet.
Det er kjempekjekt å ha flere profiler å spille på.
Med oss på hvert kort har vi den unike streken til Ingri Egeberg: Messens Stol.

Forresten produseres en del kort nå med engelsk tekst på baksiden; vi har nemlig flere internasjonale designere og produsenter som fatter interesse  - og som allerede har meldt sin ankomst til høstens fest! Skal fortelle dere om en svensk designer om ikke så lenge - henne vil dere like:-)

Fin kveld!!

fredag 17. februar 2012

Jeg skal - skal du?

Foto: Vilde Solli Hjertholm
 IRENE NYGÅRDSVIK

Et lite tips til deg som driver, eller har planer om å drive butikk, utvikling av produkter, salg og markedsføring. Og til deg som ønsker å høre på et annerledes, vakkert foredrag!

BEDRE BUTIKK  er en konferanse som holdes hvert år i Salem Konferansesenter / Bergen. Årets konferanse er satt til 6. mars og jeg gleder meg ekstra i år.
En av grunnene er denne: Irene Nygårdsvik og Raushetens økonomi. Hun er en av mine favoritt -  foredragsholdere, mye fordi hun står med beina godt plantet på jorda og foreleser tydelig om suksesskriteriet for veien til vekst og utvikling: nemlig det kreative i ethvert menneske. Så fint, så riktig og så viktig! Hun utfordrer etter mitt syn den "tradisjonelle" lederstil og inspirerer til mer kreativ tenking i arbeidslivet. Irene trekker frem flere eksempler på enkle, men likevel nyttige ting som gir en komplett helhet for en vare, et produkt. Betydningen av å få servert kaffe latte med et forseggjort hjertemønster, kontra det få en "suppelatte", som hun selv kaller det, er bare en av mange morsomme illustrasjoner hun spiller på.

Se resten av programmet og informasjon om påmelding HER. Det bugner nemlig av godbiter ellers også!

Ha en fin dag der ute - kjøp latte med hjertemønster på i dag:-)!

tirsdag 14. februar 2012

Tre


 Alle foto: Siw Haveland

Tre,tre og atter tre! 

 På Messe i Stockholm!

De scandinaviske blonde treslagene var brukt mye i både møbler og innredning på hele messearenaen. Litt uvant, men vakkert! Ikke særlig overraskende - da dette er den store trenden.
På siste bilde kan dere også se litt av en større fotoshoot vi hadde. Her stiller sporty Anne Lise fra Inside Design opp. Vi traff flere kjente utstillere fra messen.

Takk til vår Trendrådgiver for fine bilder og oppsett. Takk til de i prosjektteamet som var med og jobbet disse dagene. Lange dager med mange inntrykk i selve messehallen (e) og flere spennende møter med både produsenter og designere stod i sentrum for denne turen. Avsluttende workshop med middag på kveldstid gjorde det hele svært nyttig og ikke minst hyggelig!

mandag 13. februar 2012

STOCKHOLM MESSENDeler litt krydder fra Stockholm og messebefaring. Her var det mye inspirasjon å hente på veldig mange nivåer; alt fra studie av infrastruktur til etablering av nyttige nettverksrelasjoner fant sted - midt i all mylder og kaos!!
Det kribler ekstra med tanke på egen messe. Vi skal servere Bergen og tilreisende en velsmakende messearena. Høstfesten er i godt i gang - på skisseblokken.
Flere bilder kommer. Jeg vil tro at vår Trendrådgiver har flere som deles med dere hvert øyeblikk:-)


torsdag 9. februar 2012

søndag 5. februar 2012

Magiske blomster
Spennede bilder fra nettsiden til Trendtablet  ved trendanalytiker Li Edelkort.
Klær og rollespill forteller den historien vi selv ønsker…..
Bildene er magiske og alternative, hvor flora og fauna med mystiske rekvisitter gir uhyggelige likheter i formspråket. 
Vi kan alle finne en ny flora venn…..
På messen blir det spennende blomster og planter, kanskje finner du en ny flora venn.
Foto : Vee Speers 
Vi sees, Siw


Siw Haveland er Messens Trendrådgiver 2012. Dere vil jevnlig kunne lese innlegg fra Siw her på bloggen og på messens hjemmeside.
Snart drar vi på inspirasjonstur til Stockholm.
Vi snakker DESIGN og inspirasjon på øverste hylle. Gleder meg. Dere får selvsagt rapport.
Fin dag til deg!