onsdag 28. mars 2012

Vår inspirasjon med Blafre!

Foto: Anniken Zahl Furunes/ Fra siste utgave av Interiørmagasinet

Deilig inspirasjon her fra Blafres egen butikk og kafè i Oslo. Tenk vi var så heldige å ha besøk av denne søte Blafre familien under fjorårets Interiør & boligmesse i Grieghallen. Vi ønsker dem selvsagt  velkommen igjen! Siden den flott butikken, Mitt Rom, står på årets utstillerliste, kan vi garantert glede oss til bugnende inspirasjon fra Blafre nok en gang. Et mekka for barnefamilier sikrer vi oss dermed også i år.
ha en gla og LYKKELIG dag, og gjerne med inspirasjon fra Blafre!
Jeg for min del har ryddet i kleskapet - funnet frem litt vårfarger. Det er utrolig hvordan farger påvirker sinn og sjel.
Velkommen vår.

lørdag 24. mars 2012

MESSENS TEAHOUSE!

I forrige innlegg fortalte jeg om Kanel som hadde en egen spennende visjon for messen.
Nå kan jeg røpe den: Kanel bidrar med egen avdeling for teelskere:
Messens  TEAHOUSE 2012.

Gleder meg!!


onsdag 21. mars 2012

KANEL


BETONG
SANSELIG


ENKELT  - NATURLIG

Kjære leser! Kjekt at du titter innom. For nå begynner jeg nemlig å legge ut små deilige dryss om messeinnholdet 2012, ja for du har vel satt av dato? Du er så hjertelig velkommen! Velkommen til spesielle opplevelser 28-30 september, i Bergens storstue Grieghallen. Urbant og lett tilgjengelig for deg!

 Bildene er hentet fra Kanel på Galleriet - den fine kaffebaren med alle de inspirerende og fristende interiørproduktene. I neste innlegg skal jeg røpe litt om denne butikkens egen visjon for Interiør & boligmessen 2012. De har nemlig en veldig hyggelig plan - en søt plan - en koselig plan - en plan jeg er sikker på at du vil like. Følg med da vel.

Regn i luften i dag
Vårlig regn.
Friskt
Godt..

mandag 19. mars 2012

VELKOMMEN KIRSTEN VISDAL
Dyktige  Kirsten Visdal  

kommer kommer kommer:-) På Årets interiør & boligmesse!

Mer informasjon om hvem hun kommere med og hva hun skal gjør får dere senere. Bare å følge med.

Superlykke!


Ha en fin start på uken alle sammen.


onsdag 14. mars 2012

MESSETANKER 2012

Å skape en felles arena for sosiale og faglige opplevelser er viktige verdier for messekonseptet. Ikke minst skal vi etterstrebe messens undertittel: Individualisme i praksis. Vi skal sørge for en bugnende arena spekket med inspirasjon. Her skal finnes noe for enhver smak. Et mangfold utstillere av høy kvalitet er derfor en forutsetning for messens eksistens.

Jeg kan informere om at utstillerlisten deles med dere om ikke så alt for lenge. I mellomtiden kan dere jo ta en titt på messens hjemmeside og lese litt mer om konseptet HER.

Fin dag til alle!

onsdag 7. mars 2012

Styling - hverdagsmagiStyling er en KUNST, og det er ikke mange elementer som skal til for å skape den følelsen eller det uttrykket som man ønsker. En av mine favoritt stylister er duoen FriedaMaria, de klarer å skape hverdagsmagi.

Jeg har valgt ut noen bilder som virkelig fanger mitt øye...Jeg kjenner at kreativiteten begynner å krible.
Vi håper på å skape magi på årets messe......

Nyt dagen med litt hverdagsmagi.

Klemmer fra Siw/Messens Trendrådgiver

søndag 4. mars 2012

DESIGNREGI UNDER KONTROLL MESSE 2012

MESSENS TRENDRÅDGIVER 2012

Allerede på et nåværende tidspunkt ser vi kontur av en årets Interiør & boligmesse med flotte kvaliteter: Nyheter, overraskelser og trendbilder. Etablerte designere og nye designere er like viktig for messens eksistens. Messens Trendrådgiver, Siw Haveland, skal ha en stor takk for at vi er så godt i gang. Hennes blikk for design, ikke bare bidrar til å krydre messen, men kvalitetsikrer det faglige nivået en Interiør & boligmesse bør ha.
Jeg gleder meg til å gi deg et komplett program.
Snart legges ut et nytt "Månedens trendtips" fra Siw. Verdt å følge med..
Fin uke til deg.