mandag 30. april 2012

Jo Davies kommer!


Vi er veldig stolte over at keramikeren Jo Davies fra London 
prioriterer å komme på høstens messe  – hvor hun skal vise et mangfold av sine arbeider.


Nydelige produkter fra engelske Jo Davies.


Se og les gjerne mer her: www.jo-davies.com


Ønsker alle lesere en nydelig uke! 

mandag 23. april 2012

ConcreteWall på messen!

 Foto: Tom Haga
Erobrer verden med betongvegger fra Stavanger!
Hollywoodkjendiser, kongelige og store internasjonale merkevarer innen mote- og interiør har lagt sin elsk på betongtapetet fra Norge. Det har også jeg!! Lykkelig og stolt er jeg over at ConcreteWall blir å finne på Årets Interiørfest 28-30 september.

Fotograf Tom Haga og hans samboer Lena Johnsen har nemlig satt av dato for messen vår for å vise siste nytt av egendesignet tapet. Rustikke, utbrukte og slitte innslag av rust og stål, sprekker og hull er det som preger designet.
Ønsker dem hjertelig velkommen til Bergen!


torsdag 19. april 2012

Messeskribent 2012

Linda Maria Szücs, interiørarkitekt og frilansskribent.


LINDA:
Utdannet interiørarkitekt, med hovedfag fra institutt for møbeldesign og interiørarkitektur ved Høgskolen i
Bergen, 1994.
Har vekslet mellom å være fast ansatt og frilans med eget foretak, og har vært innom det meste innenfor
bransjen: Scenografi for reklameflm og TV show, Innredning av skoler, kontorbygg og design av
utstillinger og utesteder. Har vært skribent siden 2004 med vekt på tema som omhandler design, interiør
og arkitektur. Har hatt bloggen Norsk Stil siden 2008. Bloggen kan leses her.SÅ KJÆRE LESERE!

Dette har jeg gledet meg til!! Det er en stor ære å få presentere Linda som årets messeskribent. Dette vil si at du kan nyte velreflekterte tekster som omhandler spennende design og mengder av det som knyttes til vår egen messe i Bergen. Linda vil publisere artikler både på messebloggen og hjemmesiden.Ikke minst blir hennes tekster synlige i årets messemagasin. Jeg er stolt over å få samarbeide med henne. Linda bidrar til å understreke den kvaliteten og det nivået jeg ønsker at messen skal ha. HURRA!

onsdag 18. april 2012

Ny Interiør & Designbutikk!

Foto: lånt fra Rusti / Gubi
Foto: lånt fra Rusti/Sunday

RUSTI INTERIØR & DESIGN

Med den spennende nykommeren RUSTI, som er Urdihusets egen Interiør & Designbutikk, har vi sikret oss mange designgodbiter for dere publikummere på årets Interiør & boligmesse.

Tips til dere som bor i Bergen: RUSTI åpner dørene for aller første gang torsdag 19. april kl 12.00.
Ønsker dem lykke til.

søndag 15. april 2012

Dagny Thurmann-Hoelseth, 32 år / Fargerike.
Kreativ Leder i Norges største fargehandel med 110 butikker over hele landet.
Ansvarlig for trend, farger og  inspirasjon: Fargerikes egne kolleksjoner,  sosiale medier etc

Mange av dere har kanskje oppdaget Dagny via spennende markedsføring for Fargerike? Det har jeg!  Nylig lanserte hun årets farge: GRØNN! Hjæææælp, tenkte jeg; vi har gått for Tangerine Tango!!!, .......men kanskje må vi også la oss friste av Dagnys fargetips! For grønt er LEKKERT og fristende også!Uansett grønne eller røde nyanser; trenden utover ser ut til å bli fargerik, og det er flott! Dagny er selvsagt invitert til Årets Interiør & boligmesse. Hun har allerede spennende planer for deg som publikummer. Med sin fagkompetanse og kreativitet ser jeg frem til å høre mer om hennes stunt. Vent og se hva hun kommer til å finne på.
Les mer her: fargerike.no

Ha en fargefrisk uke!

fredag 13. april 2012

Ja visst skal vi ha krydder! Årets Interiør & boligmesse er begynt å ta form: vi kommer snart til å fronte en fantastisk utstillerliste. Salget av stands er avsluttet: vi er utsolgt! En av de mange aktørene på utstillerlisten er denne: Oliviers & Co......

-for visst skal vi krydre messen og gi publikummere det lille ekstra! Nydelige nisjebutikker får oss til å boble litt over, vi har lyst til å stoppe ekstra opp, se, lukte, ta på, smake osv. Oliviers & co er an av disse som skal få oss til å stoppe opp og kjenne litt ekstra etter, gi oss gode sanseopplevelser. Velkommen Oliviers & Co til årets Interiør & boligmesse! Flotte Linda,  innehaver av Oliviers & co, gleder seg til å møte publikummere under årets interiørfest 28-30 september.

Ønsker deg som titter innom en deilig fredag. Kanskje har du Oliviers & co i nærheten? Da vil jeg i såfall anbefale deg å stikke innom - her har de mange gode smaker som kan krydre fredagsretten!!

onsdag 11. april 2012

Bli bedre kjent med messeteamet

LUFT...
.....MYE latter, moro, sprø ideèr, fantastiske ideèr, gode  tanker og refleksjoner, MOT og grundig tillit gir oss fine arbeidsprosesser.

Når vi skal tenke kreativt, prate sammen om fremdrift, store linjer og små detaljer for messen - ja da går vi av og til ut! Å "lufte" seg utenfor et kontorlandskap med telefoner, PCèr osv er GULL for oss i messeteamet. Bonusen er at vi bli enda bedre kjent også:-) Bildet er tatt i fjor høst - her ser dere meg selv sammen med kollegaer fra Possibility, Jan Olav og Linn. Et tøysebilde jeg setter stor pris på og er blitt så glad i. Jeg våger å dele det med dere fordi jeg er opptatt av at kreative arbeidsprosesser av og til må foregå litt utenfor de formelle rammene som ofte "rammes" oss i hverdagen og arbeidslivet spesielt.

Årets messe er under full planlegging. For å tilfredstille en forventningsfull interiør & designbransje 2012, og ikke minst mette et entusiastisk publikum, forsterker vi i år messeteamet ytterligere. Med oss på laget har vi nå eksterne konsulenter i tillegg til et godt sammensveiset internt team. Kanskje de fleste av dere lesere allerede har fått dette med seg? Jeg vil likevel gi dere en presentasjon av hvem som bidrar i messeteamet og gjør oppbygningen av årets messe komplett:

Til venstre:
Heidi Marie /FLY MEDIER  - Messens sosiale medierådgiver.
Heidi Marie inspirerer oss til å bruke sosiale medier på et helt annet nivå enn det vi ville få til på egen hånd. Å ha en faglig kompetanseperson å støtte seg til på dette feltet verdsettes stort!
Til Høyre:
Siw / Design Shimmer - Messens trendrådgiver.
Takket være Siw sikres årets messeprogram med en spennende faglig tyngde. Til stadighet tipser Siw om aktører/designere som bør inviteres og bookes inn for årets program.
I tillegg står Siw ansvarlig for hele messens designregi. Ja du leste riktig! Vi har snuset på et førsteutkast -du vil bli overrasket og begeistret!
Sasja/PAP er Messens lysdesigner og har dermed hovedansvar for hele den generelle messebelysningen, samt den detaljerte og estetiske belysning. Sasja  har et engasjement for messens oppbygning som rekker langt utover det lystekniske. Han "sveivet" entusiastisk innom kontoret mitt i dag på vei til et annet møte, men rakk å formidle noen fine skisser og forslag til messens uteområdet. Dette beriker!


Magnus /PAP er ansvarlig for utvikling av messens lanseringsscene og skal sikre oss at alle tekniske detaljer fungerer slik de skal under messen. Alle som skal lansere noe, sender presentasjonene sine til Magnus for godkjenning. Alle tekniske henvendelser rundt lanseringer går også via Magnus.


Monica /Studio M er vår glade og inspirerende messefotograf.
Om du vil bestille foto under messehelgen er det selvsagt mulig! Jeg har "hørt" at hun planlegger en liten avdeling med mye spennende fotoinnhold - bare å sjekke dette ut! 
Linn/Possibility er Messens prosjektkoordinator og logistikkansvarlig.
Hennes til tider travle hverdager i Possibility, gjør at jeg kjenner meg ekstra heldig som får lov til å ha henne i messeteamet som en egen koordinator.
Hun skal holde orden på alle ressurser som skal i sving under gjennomføringen som f.eks arbeidsplaner, billetter, helpdesker, servicesenter osv. Trygghet (og en stor glede!!) å ha henne på laget!


Jan Olav/Possibility er Messens riggansvarlig.Hans travle hverdag som produksjonsjef i Possibility gjør at jeg også her kjenner meg ekstra takknemlig for å få ha Jan Olav i messeteamet. Pr i dag utarbeider han et spennende messekart, et førsteutkast vil bli publisert i løpet av april. Jeg vet at flere utstillere er nysgjerrige og venter på sine plasseringer.

Meg selv/Possibility: Messens prosjektleder.
Veldig ydmyk og stolt over dyktige - dyktige - fine - fine mennesker i messeteamet.
Elsker å jobbe med dem.

Takker dere lesere for at dere følger oss. Både utstillerliste og deler av programmet publiseres etterhvert. I år kan dere virkelig glede dere. Jobber pr i dag med å samle inn billedmateriell og tekster fra en del designere som kommer. Det kribler.....!
P.S Alle foto er selvsagt tatt av messefotografen.

tirsdag 3. april 2012

MOOD BOARDS

påskebord......

utstilling stand....

girls party....

Når man begynner en kreativ prosess, er det lurt å begynne med en mood boards,  da danner man seg raskt   et bilde av hvordan uttrykket skal bli, og hvilke materialer/farger/former etc. som skal brukes. 
Over her har jeg laget 3 enkle ekempler på mood boards:

Et påskebord: ull, hvit, egg, fletting. 
En utstilling/messestand: grafisk, organisk, hengende trær, sort/hvit/grønn. 
Et party for girls: pudderrosa, sort,  fjær, skinn, vimpler.

Alle bildene som jeg har brukt er hentet fra populære  PINTEREST,  en fantstisk bildebank/side med uendelig inspirasjon for alt og alle, mat, design, kunst, film, sport, biler etc.
Interiør & Boligmessen har oprettet egne boards inne på PINTEREST, følg oss gjerne :) 
Ta en titt på siden, og finn inspirasjon til dine egne prosjekter.
Lykke til
Siw