onsdag 30. mai 2012

Villa Skjoldtun byr på Hagedesign


Heldige var messens prosjektteam som fikk ha workshop på selveste Villa Skjoldtun
En majestetisk opplevelse, en vakker, gjennomført villa i fortryllende omgivelser.
Vi ble tatt vel i mot – servert deilige brie med honning og nøtter. En perfekt dag! 
Møterommet lå selvsagt med utsikt mot sjøen….

 Og nå har du sjansen til å oppleve Villa Skjoldtun, for førstkommende lørdag
inviterer Villa Skjoldtun deg på en inspirerende dag hos dem med hagedesign i fokus.
Velkommen - og ha en strålende dag!


søndag 27. mai 2012

FairPlay design

 Design+Etikk=Bærekraft

FairPlay design så dagens lys i Stavanger høsten 2007. Bak står grûnderne Gunn Baustad og Kari M. Meek. Hovedideen bak konseptet var å koble design mot bærekraftig produksjon i land i sør.
Rettferdighet, kvalitet og design er viktige begreper. Mye humor, fargeglede, kreativitet og bærekraftig produksjon er begreper som brukes i beskrivelse av både produktene og av de som skaper dem.
FairPlay design har et stort spekter av produktgrupper - alt fra møbler, interiør, klær, accessories, leker til velvære.

Interiør & boligmessen er så heldig å få besøk av FairPlay design hele messehelgen - og det på en egen stand.
Når vi i tillegg skal rette et ekstra fokus på Design & Gjenbruk, er dette et kjempespennnede konsept vi gleder oss til å bli bedre kjent med. Håper du og gjør det!  Sammen med bloggere som bl.a  Vestablikk og Brigg, blir Fairplay Design å finne på messens nye område: Ph7.

Ha en strålende dag!

fredag 25. mai 2012

Vi vil gjøre ekstra stas...


... på dere flotte interiørbloggere under årets messe:


Litt mer informasjon om arrangementene finner du på påmeldingssiden,
og på Facebookgruppen kan du spørre oss om det du lurer på.
Hjertlig velkommen- kommer du?

onsdag 23. mai 2012

HVERDAGSDESIGN


Foto: Linda / Softline / Scandinavian Surface

Design høres jålete ut for noen, dyrt ut for andre og ekstremt tiltrekkende for de mest dedikerte. 

Mange tror designmøbler er uoppnåelige produkter. Men tenk over at det finnes mange måter design uttrykker seg på. Møbelvarehus med vanlige produkter du og jeg kjøper, har møbler som er formgitt av designere. Graden av eksklusivitet ligger ofte i hvor kjent designeren er, og det finnes en stor underskog som lever av design og formgir det vi omgir oss med.

Elisabeth Ellefsen var en av fjorårets utstillere på Interiør & Boligmessen. I år deltok hun for første gang på møbelmessen i Milano, med sin sofa og puff "Terra" og "Torta", produsert av danske Softline. Møbelserien blir dermed tilgjengelig for et stort marked, og kan være et eksempel på hvordan våre lokale designere er med på å formgi produkter for et universelt marked. 
Scandinavian Surface var også blant fjorårets utstillere, og designer produkter og tapet med print for et stort publikum. 

Hvem vet, kanskje morgendagens stjerne blir å finne blant årets utstillere!

mandag 21. mai 2012

FAMILIESIRKUS

jo visst skal vi ha Familiesirkus!!Interiør & boligmessen 2012 byr selvsagt på fristelser for både store og små!

"Familiesirkus gir inspirasjon, oppskrifter, tips og ideer til familier med barn. Sirkuset det er oss".
Slik begynner beskrivelsen av denne energiske familien med inspirerende og engsjerte Per Olav i spissen.

Per Olav, Ragnhild; Filppa, Leonora og Ferdinand, heter de. Per Olav er opptatt av å inspirere til lek, ikke bare for barn, men for VOKSNE også. Vi har selvsagt invitert dem på høstens interiørfest. GLAD er jeg for at de kommer! Du vil finne dem på en egen stand, og jeg kan garantere at her vil skje artige saker og ting. Ingen grunn til å la barna være hjemme messehelgen altså. Ta dem med:-)!
Mor Ragnhild er med på leken:-)!


BARNA SKAPER HERLIG STEMNING
-akkurat slik vi voksne vil ha det!
Alle foto: Nina Ruud.

Ha en strålende uke!! I Bergen er det SOMMER:-)endelig!!

fredag 18. mai 2012

THERESE SENNERHOLT

Therese Sennerholt......
Les mer her.


Håper du lar deg begeistre over dette!
Nyt dagen der du er.

onsdag 16. mai 2012

Foto er hentet fra Kirsten Visdal

HØSTENS INTERIØR & BOLIGFEST

er sikret takket være et mangfold utstillere. Du er hjertelig velkommen til å se den flotte utstillelisten her.

Husk at i tillegg vil det komme et spennende program for hele messehelgen, hvor både veletablerte og nye aktører fra bransjen er involvert i konkurranser, styling, sofaprat og mye mye mer. Dette vil bli offentliggjort i juni.

Og så kjære BLOGGERE: Jeg vet at Fru Fly i disse dager ferdigstiller invitasjoner til messens store Bloggfrokost. All grunn til å følge med!! Her vil det bli mye moro.

Ha en fin 17 mai der du er!

søndag 13. mai 2012

TID FOR HJEM KJERSTI I SOFAPRATEN!


VI INVITERER KJERSTI TIL SOFAPRAT


Kjersti Bergesen, kjent fra TV2 programmet Tid for Hjem, styrer oppussingsprosjekter bare hun kan! Velkjente Kjersti som vet hva hun vil, er rett på sak og får tingene til, kommer på årets Interiør & boligmesse i Grieghallen! Den travle og energiske Kjersti har altså satt av dato:-) Fredag 28 september inntar hun den populære SOFAPRATEN sammen med flere andre aktører fra bransjen. Hennes herlige utstråling og mange meninger, tanker og refleksjoner, sier meg at denne praten vil det bli fart i! Og slik vil vi ha det. Vi er stolt og glad for å få ha henne der! Håper du gleder deg også.


fredag 11. mai 2012

MESSENYHET: pH7 PARK!pH7 PARKEN - messenyhet 2012
På årets messe kan dere vandre gjennom pH 7 PARKEN, et område vi med stolthet presenterer for dere allerede nå.....
PARK området er en spennende arena der lokale,nasjonale og internasjonale aktører har campet for en helg :) 
I PARKEN kan du møte designere-interiørstylister-fotografer-kunstnere-interiørbloggere-grafikere mm
Hva med å snakke med en ung designer som stolt viser frem nytt design, eller følge stylisten som lager et kreativ bord med vakre accessories, samtidig som interiørfotografen fanger øyeblikket........Og kanskje du til og med finner en liten skatt å ta med hjem...

Her er noen av de spennede aktørene som du kan treffe i PARKEN: Andreas Engesvik, Wik & Walsøe, Morten & Jonas, Khib, Anniken Zahl Furunes, Kirsten Visdal, Elisabeth Ellefsen, Scandinavian Surface, Elle Decoration  m.flSer frem til dette. Håper du liker det:-)

onsdag 9. mai 2012

pH7Messens Trendrådgiver Siw Haveland integrerer nytt område  for messearenaen: pH7 ....

pH, forkortelse av latin pondus Hydrogenii eller potentia Hydrogenii (pondus - vekt el. potentia - styrke, hydrogenium - hydrogen),er en måleenhet for surhetsgrad i vannløsninger.
En nøytral løsning, rent vann, har en pH på 7. Løsninger med pH under 7 er sure, de som har pH over 7 er basiske. De fleste stoffer har pH mellom 0 og 14, men pH-verdier under null og over 14 forekommer.

Kort sagt : pH 7 er rent vann :) Det er noe med Bergen By og VANN !! Følg med på neste blogginnlegg,  en spennende overraskelse og messenyhet venter!

For orden skyld: I dag regner det i byen vår - yo ho!

mandag 7. mai 2012

SIGNES UNIVERS

SIGNE SCHINELLER
Har du hørt om Signe Schineller? Dama som flyttet fra Oslo til vakre Rosendal - for å bo på bygda, nær naturen, nyte små hverdagsgleder bare "landet" kan by på; fisketur på morgenkvisten, et bad ved egen brygge.......
Forøvrig er hun Interiørstylist og inspiratør. Reiser en del. Jobber med redesign, gjenbruk, oppussing av hus, hjem og landsted. Sprer inspirasjon fra bilder i gatebildet, mat, styling i hverdagen ...og mye mye mer! Jeg er utrolig nysgjerrig på Signes univers. Derfor er hun selvsagt invitert på Årets Interiørfest i Grieghallen. Her skal hun holde et innlegg du virkelig kan se frem til. 


Kjære leser. Takk for at du følger messebloggen.
Jeg setter stor pris på hver og en av dere følgere. Å oppleve entusiasme og glede over en messearena vi alle kan delta på er grunnleggende for prosjektets eksistens.
Flere nyheter kommer fremover. Ser frem til å dele dette med dere.

 Klem

torsdag 3. mai 2012

Milano Design Week 2012

Den største internasjonale messen innenfor design og hjemmeinnreding blir holdt i Milano en gang i året, og heter Milan Furniture Fair/ Salone Internazionale del Mobile
Jeg elsker energien og summingen som det alltid blir når mange mennesker møtes for å oppleve/dele spennede design og prosjekter. 
Jeg vil dele 2 ting med dere fra årets messe i milano. Diesel og Scavolini har inngått et samarbeid, og lanserte et kjøkken som heter  "the social kitchen"  Se bilder over.
Et annet spennede prosjekt som man også kunne besøke i Milano, het  Food hospital , sjekk ut videoen :)    
Gleder meg til å oppleve mange kjøkken nyheter og nyte spennede mat på årets messe i Bergen.
Ha en fin mai måned. Hilsen Siw