torsdag 28. juni 2012

ER DU MESSENS RESSURSPERSON? TA KONTAKT!Jeg er så heldig å ha dyktige prosjektkonsulenter med på laget. Linn er en av dem, og hun har en vannvittig jobb foran seg med å sy sammen et komplett ressursteam for messens gjennomføring. Alt skal kvalitetsikres, og det også når det gjelder billetthåndtering, køhåndtering, vakthold og helpdeskpersonell. Og ingen kunne gjort det bedre enn Linn, jeg elsker hennes nøyaktighet og hennes nydelige servicesinn!!
ER DU INTERIØR & BOLIGMESSENS RESSURSPERSON? Vi trenger nemlig å utvide vårt ressurspersonell når messen skal gjennomføres 28 - 30 september. Vi trenger deg som er over gjennomsnitlig interessert i design og interiør, og som synes at messekonseptet er spennende. Du har fullt fokus på kundeservice og vet å ta i et tak når det gjelder og du er selvgående. Ingen oppgaver er for små eller for store!:-)

HURRA FOR EN FEST DETTE BLIR!!
Ta kontakt med messens skjønne og dyktige prosjektkoordinator: linn@possibility.no, og fortell kort(!) hvorfor du er den riktige kandidaten. Ser frem til å høre fra deg!
Ikke bare er messens eminente prosjektkoordinator svært så dyktig, MORSOM er hun også!!Her blir hun kommandert til å tulle seg litt ( i etterkant av en workshop vi hadde i vinter). Linn er ikke verre på det enn at hun kaster seg ut i det:-) I skrivende stund er ikke denne jenta informert om bildene som legges ut her, men satser på at hun tar det med et stort og godt smil, slik hun pleier. Tudelidu Linn!  Moro må vi ha det!!

Er det rart jeg er glad for å ha denne jenta med på laget??? Love it!
P.S Alle foto er tatt av messefotografen Monica Johansen.


tirsdag 26. juni 2012

U T E R O M
Det er tid for uterom. Det er tid for gjesteblogging. Det er tid for inspirasjon!

Håpar mine bilete frå dette uterommet gjev deg inspirasjon til å lage din unike plass for sommaren. Ein plass som du kan nyte heilt for deg sjølv med gode bøker. Ein stad som kan romma mange vener i seine kveldstimar med latter og boblande glede i stetta glas! Eller la det bli den plassen du fekk dei gode samtalane med borna dine på dagtid og med din kjære på kveldstid! La uterommet bli rommet som du kan minnast med raude kinn når vinteren er litt grå... :-)

Love & kisses frå Bodil-BO


Sommar = Utetid
heimesnekra benk & bord
washi tape på veggen
UTE speglar INNE
mjuke puter
 Insekter & HAPPY-LIGHTS
Solnedgang
K V A R D A G S L Y K K E

søndag 24. juni 2012

Jeanette Lunde på Interiør & boligmessen 2012!


Her er inspirasjonsbilder fra Jeanette Lunde. Mange har hørt om henne i disse dager - Årets interiørtalent, kåret av Elle, i samarbeid med Fargerike. Jeg skal skrive mye om Jaenette - og hun skal ha en spesiell rolle på messen og i bloggsammenheng. Det er jeg svært stolte over! Håper du følger med. Snarlig slippes mer informasjon....
Ha en fin helg videre.

onsdag 20. juni 2012

Morten & Jonas på messenMORTEN SKJÆRPE KNARRUM


Morten Skjærpe Knarrum
Interiørarkitekt og møbeldesigner MNIL
Kunst - og designhøgskolen i Bergen 2011, mastergrad i design

* Anne Alnæs prisen 2011, Møbeldesignernes og interiørarkitektenes landsforbund
* 1.plass på «student project award» Designers Saturday 2011.
* Jernhandler Johan Michelsen legat 2011, Kunstindustrimuseumet i Bergen
* 1.plass i åpen klasse, Unge Talent 2011, Norsk designråd og Norsk form

JONAS NORHEIM

Jonas Norheim
Interiørarkitekt og møbeldesigner MNIL
Kunst - og designhøgskolen i Bergen 2011, mastergrad i design

* Raff 2011, Årets nykommer i Bergen, Designregion Bergen
* 1.plass K23 konkurransen i Bergen. Møbler til nytt kontorbygg på Kokstad
De unge og etterhvert så anerkjente designerne har kontor i designinkubatoren i Bergen som ligger ute på USF verftet i tårnet ytterst mot sjøen. De jobber både med møbel, interiør og utstillingsdesign. Jeg var så heldig å oppleve deres felles stand under Stockholm Furniture Fair 2011, Greenhouse. Tilbakemeldingene fra publikum og produsenter var positiv på samtlige prototyper de hadde utstillt der.

Nylig var begge to i New York under ICFF og hadde to prototyper utstillt.

Videre skal de være deltakere på 100%Norway under London designfestival 2012. Ikke minst prioriterer de vår egen messe, INTERIØR & BOLIGMESSEN, 28-30 september i Grieghallen/Bergen. Du møter dem på en felles stand på messens nye område: pH7 parken.
Noen av produktene deres vist her:
Møbeldesign i særklasse. Velkommen på messen Morten & Jonas. Gleder meg!

søndag 17. juni 2012


Rosendal turisthotell -
i ny drakt og med nytt innhold

Rett ved Hardangerfjorden, i vakre Rosendal, ligger et nokså unikt hotell. Men du må innenfor dørene for å finne ut hvorfor.

Høsten 2007 var Turid og mannen på jakt etter et sted de kunne trekke seg tilbake og slappe av med  3 tenåringer. En dag kom de forbi et skilt i vinduet på det gamle hotellet i Rosendal der det sto: ”Vurderes solgt”. Ikke lenge etter var paret blitt hotell eiere, ganske spontant! Og det kan mange i den vakre bygda være evig takknemlige for, ja vi utenforstående også! Ikke minst er Interiør & boligmessen kjempestolt over at de tar med seg historien og sjarmen til Bergen hele messehelgen 28-30 september. Rosendal turisthotell representerer noe særegent; hotellet bugner av historikk og sjel - og har fått eiere som drifter det på sin unike og tiltrekkende måte. For les bare her:

Siden de kjøpte hotellet har det gått med et ukjent antall liter maling og et tusentalls timer med arbeid. Det gamle skifertaket er restaurert. Ekstra skifer har vi funnet gjennom flere avisannonser. Gamle og stengte karnapper har igjen fått se dagens lys. Veldig mye av det opprinnelige i hotellet er ivaretatt i oppussingsarbeidet. Det er et helt bevisst valg.
Gjenbruk, etikk og estetikk er i fokus.
Vi i messens prosjektteam er ekstra stolt over nettopp dette, da vi gjennom hele messehelgen ønsker å rette et blikk mot Design og gjenbruk i praksis.
Jeg har lånt noen herlige bilder fra hotellets blogg:

 Hjemmelagde blomsterpotter med papir som er egnet for gjenbruk i hagen.....

I tillegg til oppussing og hotelldrift, har de utviklet et eget merkevare for hotellet: Cosy Concept. Tekstilprodukter som tar i bruk gamle mønstre og gamle håndarbeidsteknikker, og viderefører disse i et moderne uttrykk. De bruker ofte naturen rundt seg som inspirasjon. Isblå elementer kan finnes i mange av produktene.....

Jeg vil tro dette er svært aktuelt for de besøkende på messen - med høst og vinter i vente! Og kanskje vil det også være en fin julegave?

En egen interiørblogg viser frem litt av hvert fra deres interiør og stadige oppussingsprosjekter, og fra Cosy Concept, hotellets eget merkevare. Se bloggen her.
Jeg er begeistret over å ha dem med på høstens Interiørfest i Grieghallen og er overbevist om at du vil la deg inspirere. Jeg har snakket med Turid nå nylig, og i følge henne er planer for messeutstillingen allerede på skisseblokken. Jeg sier bare et stort HURRA!
I mellomtiden: Ha en nydelig sommer i vakre Rosendal. Måtte mange mennesker finne veien til dere!
Jeg skal ihvertfall finne veien - vi sees!

onsdag 13. juni 2012

INGRI EGEBERG


TILGANG PÅ KUNST
MED INGRI EGEBERG & MESSEN
Ikke bare setter hun standard for messens logo og varemerke med sin elegante stol (designet for messen 2011), nå setter hun også streken fullt ut og blir Interiør & boligmessens HOVEDKUNSTNER 2012. Ingri Egeberg inviterer deg til kunstopplevelser og kaffeprat i egen etasje på messearenaen helgen 28-30 september. Utstillingen vil bli åpen for alle besøkende på messen.Sett bort fra et mekka av utstillere fra Interiør, design og boligbransjen jobbes det stadig med ”det lille ekstra” for messen, det som gjør opplevelsen av å være der helt spesiell. Å vandre på Interiør & boligmessen i Grieghallen skal gi overraskelser. For de som fulgte med på arbeidet med fjorårets messe, er det en kjent sak at integrasjon av KUNST ble viktig. Viktig for å vise at Kunst og bolig hører sammen, men ikke minst betydningsfullt og engasjerende i den grad man kunne bidra til å øke tilgangen på kunst. Å folkeliggjøre kunst i den grad den blir mer tilgjengelig på en messearena ble inspirerende. KUNST TIL FOLKET!

I fjorårets messemagasin skrev jeg:

”Å integrere kunst og kunstnere på en messearena har engasjert. For hvorfor er det slik at man ofte må besøke gallerier for å oppleve kunst? Jeg tror det er mange der ute som ønsker å ta skrittet over dørstokken til de mange flotte gallerier som finnes, men som likevel ikke gjør det. Meg inkludert”. Mange gallerister og kunstnere ble oppsøkt i forbindelse med fjorårets messe, uten noen som helst visshet om å få ideèn realisert. Etter  fine samtaler med dyktige gallerister og kunstnere ble konseptet til litt etter litt. Det ble kunst på messen - og det blir det fortsatt!


Ingri Egeberg er allerede godt i gang med produksjon av bilder som skal flytte inn i Grieghallen hele messehelgen 28-30 september. Og Ingri flytter med - hele helgen!


Ingri er modig – Ingri ser muligheter – Ingri er presis –  hun jobber iherdig med å levere en utstilling som bare hun kan. Og jeg er utrolig stolt, ydmyk og takknemlig for at det er henne som etablerer kunst under årets messe. Les gjerne mer om denne flotte kunstneren her.http://ingriegeberg.no

Vi besøkte Ingris atelier her om dagen for å planlegge litt, og her er smakebiter av en givende morgenstund hos kunstneren! Alle bilder er tatt av messefotografen, Monica Johansen. Nydelige steminger hun har fanget her synes jeg.


Jeg inviterte messens skribent Linda Maria med denne dagen - hun skal skrive et lengre portrettintervju med kunstneren. Det er klart vi må ha bilde av denne fine stunden.
Linda nyter stolen til Ingri - hun har mange prosjekter denne Ingri!
Et utsnitt av en kolasje fra Ingris mange stoler....


Et av mange bilder som skal flytte til messen...

Ingri og meg...det er godt å være her!


En komplett artikkel om Ingri Egebergs utstilling på Interiør & boligmessen 2012 vil bli publisert på et senere tidspunkt. Du kan glede deg til å bli kjent med henne!"Kunst og design møtes, bilder og møbler skaper

sammen bevegelse og motstand, helhet, kontrast og

gleden over å klinge sammen".

Ord fra kunstneren selv.
tirsdag 12. juni 2012

Sommarfest på benken


Hei hei,
I dag har eg premiere som gjestebloggar her inne på  
Interiør og boligmessen 2012 - bloggen

Eg må innrømme at eg har aldri så lite premierenerver - for kva skriv ein gjestebloggar? Eg har tenkt så det har knaka, men har til slutt kome fram til at eg får gjere som eg alltid gjer i min eigen blogg. Skrive og vise bilete av ting frå livet mitt. 
I dette første gjesteinnlegget tenkte eg derfor å ta deg med på  
sommarfest på benken

Me er ein familie på fem buande i eit trangbudd rekkehus, og god orden og god plass til oppbevaring er alfa & omega for å unngå kaotiske tilstandar til ei kvar tid. Då me nyleg hadde flytta inn i huset bygde eg denne benken i ei nisje i veggen. Benken vart bygd av hobbyplate, ei lekte festa på veggen i bakkant og med to bein i forkant. I pyntelist vart festa på undersida av sitteplata, og til slutt vart det heile kvitmalt. Under benken hadde me tre korger - ei til kvar unge. Oppi korgene skjulte me sykkelhjelmar, skulesekkar og så vidare.

Akkurat dette fungerte veldig greit, men det vart ein lei tendens til at jakker, huer, sekkar, post og blader havna oppå benken i stadan for i skapet/i korgene/på plass. Dermed framstod gangen alltid rotete. Tidlegare i vår vart benken i gangen derfor erstatta med nokre bokhyller me hadde til overs.

Gangen FØR:

Gangen ETTER:

Livet til benken var imidlertid ikkje slutt, den har i stadan gjenoppstått i ein kortare versjon på barnerommet. I anledning den "nybygde" benken arrangerte me sommarfest og dukkeselskap på barnerommet forrige helg. Me "leika" at Anin Kanin hadde 1-årsdag. Søte kaker vart kjøpt inn på daglegvarebutikken, saft vart helt oppi mugger og det finaste dukkeservicet vart teke i bruk. Dei to minste ungane kosa seg i timesvis med festivitas, og storebror fekk vere i fred med kompisane i stova.

Då Anin Kanin fekk problem med å blåse ut lyset på kaka si, fekk ho heldigvis god hjelp av Simon og Alma. Sommarfesten på benken vart ein stor suksess både for kaniner, små søte bamsar og to små kvithåra gullungar. Og eg håpar du likte festen du også ;) 


Ha ein fin kveld der ute.
Gledar meg til me møtest i Bergen i september :)

Den Gode feen - Linda