onsdag 31. oktober 2012

Lun høst


 
 
 
 
Mykt og kvalitetsrikt fra Teppesenteret på Nordås i Bergen. De hadde også en flott stand på årets messe. Ønsker dem lykke til med godt høstsalg. Tiden er inne for velværelse innendørs. Vi vil ha det ekstra stemningsfullt og lunt.

tirsdag 30. oktober 2012

Lov å ønske seg...


Muuto Rest sofa


Siden jeg er i male og ryddemodus om dagen, så lager jeg loppemarked i garasjen, får vekk noe som ikke har passet inn på en stund. Da åpner det seg fine (!) muligheter for å få plass til ting man har på ønskelisten. Sofa er vanskelig å finne synes jeg, kanskje aller mest fordi den bør være såpass klassisk at den varer en stund. Samtidig gøy med en hip og moderne.....Men vi hadde trengt en funksjonell og fin sofa i stuen altså. Slik som denne fra Muuto og norske Thorbjørn Anderssen og Espen Voll. Jeg falt veldig for denne - og den kan dermed settes på ønske (drømme)listen:-) Det er lov å drøøøøøømme - det er helt sikkert!

Du får Muuto produkter og møbler hos bl.a  fine Tit Art & Design i Bergen sentrum.

Fin dag til deg!
 

mandag 29. oktober 2012

Messens Teahouse 2012.

Flott jobbet av Kanel å lage denne vidunderlige fargeklatten som inspirerte mange besøkende. Teen var av ypperste kvalitet og de fine boxene er virkelig sukkertøy for sjelen. Sist men ikke minst var det messens snekker Einar som tryllet frem de fine kafediskene, designet av Siw Haveland. Den hvite bølgeblikken var fiiiiin fin altså!

Ha en gøy høstdag der ute.

torsdag 25. oktober 2012

Bak kulissene!

En sprudlende morgenstund i forbindelse med messearbeidet på atelieèt til kunstner Ingri Egeberg. Et "bak kulissene bilde" som jeg bare elsker! Stemningen er lagret i hjertet:-)
 
Husk på jobben: Alltid å ha det gøy!
 
 

onsdag 24. oktober 2012

Velkommen Høst!TOGO, DESIGN: MICHEL DUCAROY 1973/
forhandles av Black & White Studio i Bergen og Stavanger.

Husker dere Black & White Studio på Interiør & boligmessen? De har de råeste designgodbiter en kan tenke seg. Jeg forelsket meg i dette bildet. Vakkert! Og for en herlig  farge!

Velkommen HØST!


fredag 19. oktober 2012

3 x HURRA!!!

 
 
 
Personene som vises i bilder nedenfor er de eksterne konsulenter som har vært del av årets prosjektteam - en varm klem til dere fra oss i Possibility og det interne messeteamet. Alle vet sine roller og hva de har betydd for fremdrift og resultat. 3 x hurra for dere!!
 
 
ÅRETS MESSEFOTOGRAF MONICA JOHANSEN/STUDIO M
Det er grunn til å tro at årets messefotograf snart strør mengder med bilder over på
bloggen her så vi kan mimre litt:-)jIPPI:-)
 
MESSENS TEKNISKE KONSULENT MAGNUS MJØS/PAP
Mange av programdeltagerne fikk hilse på dyktige Magnus. Han jobbet tett på lanseringscenen hele messehelgen. En stor takk!
MESSENS LYSDESIGNER SASJA HAVEN/PAP
Håper mange la merke til den enrome lysriggen som "rocket" hele messehallen.
Ikke minst skreddersydde Sasja belysning for mange utstillere. Applaus!
MESSENS SOSIALE MEDIERÅDGIVER HEIDI M.S. FLESLAND
Heidi har koordinert, gitt råd og hatt kontroll på messens sosiale medieverden.
I tillegg til sin fine estetiske sans er hun råflink fagmessig. Bøyer meg i støvet!
MESSENS TRENDRÅDGIVER SIW HAVELAND
Fine, ydmyke Siw som leverer alt det hun skal og mere til!!
MANGE la merke til hennes designregi på messen - det ble kastet glans over hennes arbeid på lanseringsscenen hvor flere designere og andre bransjefolk bemerket messens "look". Vel fortjent Siw. Jeg heier på deg - alltid! Stor smask!
 
 
Når man har "landet" etter ett år med intenst fokus på det som skulle skje 28 -30 september i Grieghallen, så sitter man igjen og kjenner seg veldig utladet, men du verden så takknemlig og ydmyk jeg er over alle involverte i prosjektet. Mange mange mange (!!!)personer skulle ha blitt nevnt i dette innlegget sett bort fra det formelle messeteamet som er nevnt over. Men heter det ikke: "Ingen nevnt - ingen glemt"? Jo, det uttrykket må gjelde i denne sammenhengen.
 De som leser og vet at de deltok på en eller annen måte: En stor klem til dere!
 
 
 
 
 
 
 

mandag 8. oktober 2012

MESSENS BESTE LIVEBLOGGINNLEGGMessens B L O G G E R I A må sies å være en suksess!
Bloggeria var et område som var godt synlig i messeareaen og i full aktivitet hele helgen. 
12 bloggere deltok i en 'vaktordning' der de LIVEBLOGGET 2 timer hver, slik at Bloggeria var bemannet hele helgen:

Emmeline // Linda Marie // Melissa //Linda // Bodil // Lisette // Agnete // Tone // Silje// Nina // Lill


TUSEN TAKK TIL ALLE DE GLIMRENDE LIVEBLOGGERNE VÅRE!

Til å kåre messens beste innlegg, spurte vi ekspertene fra NIB, Ann Helen og Solveig, og her er det de skrev: 

"Vår oppgave i forbindelse med messen var rett og slett å kåre det aller beste blogginnlegget, og vi har lagt disse kriteriene til grunn for valget. Et godt blogginnlegg har:

// bilder i god kvalitet som rører deg // tekst som tar deg inn i opplevelsen // layout som smeller // det lille ekstra, den lille snerten som løfter det hele noen ekstra hakk  // det personlige - det engasjerte - det poengterte - det humoristiske eller det faglig sterke 

ja - dette er vel bare uoppnåelig - men vi har faktisk kommet frem til en favoritt! 

Vi har ledd oss igjennom DEN GODE FEENS styling av hotelrom på heller slitne Scandic ogEMMELINEs kommentarer på bikinitemperaturen i Grieghallen.

Vi har blitt inspirert av IDEAS TO STEALs herlige bilder av typografi og Bergen og NORSK STILs evne til å trekke ut nøyaktig de fire bildene som passer inn på hennes blogg.

LISETTES PERLER strålte like sterkt som Kirsten Visdal og innlegget gir følelsen av å bli kjent med dem begge. BO gjorde ord om til kunst. 

VINNEREN ligger kanskje et lite stykke fra vår personlige stil på interiørfronten, men her viser hun en utrolig oppvisning i regelrett proff blogging. Å lage dette innlegget i umulig fotolys og under ekstremt tidspress? Klasse! Her er hun live på bloggeria:Tusen takk for deltakelse, humør og faglig tilstedeværelse NIB!
OG GRATULERER SÅ MYE FLINKE, FINE ANETTE WILLEMINE! 
Premien din er et print fra Therese Sennerholt som kommer i posten snart!:-)

Vinner av speedstylingkonkurransen...


...ble kreative og flotte Familiesirkus!

Bilder med tekst lånt av Familiesirkus, tatt av Anniken Zahl Furunes og Ragnhild Sølvberg)
G R A T U L E R E R   S Å   M Y E !

ÅRETS SPEEDSTYLIST - GRATULERER PER OLAV!

Vinneren av Årets Speedstyling konkurranse på Interiør & boligmessen.
G R A T U L E R E R
Tar av meg hatten for dyktige Per Olav - det som topper det hele er hans entusiasme og positivitet.
Når det "stormet" som værst under messens rigg og med uendelige mange baller i luften og løse tråder, tidspress osv,  kommer fine Per Olav og tilbyr sin hjelp.
3 x Hurra for slike samarbeidspartnere.

Per Olav hadde en herlig stand sammen med konen Ragnhild. Sammen utgjør de FAMILIESIRKUS som er vel verdt å kjenne til.
 

onsdag 3. oktober 2012

TUSEN TAKK for magi og entusiasme

En magisk helg med interiør & designstemning er over - bloggere dokumenterer helgen og strør virkelig gode omtaler rundt seg som er overveldende og svært gledelig for oss som arrangør. Ja, helgen ble en stor fest på alle mulige måter!

 
I skrivende stund er jeg utladet, men rørt og takknemlig. Veldig takknemlig.
Foto og designkolasje: Anniken Zahl Furunes


Interiør & boligmessen er blitt til å gjennom et samspill. Et samspill gjennom et år sammen med bloggere, bransje, publikummere, interne kollegaer og eksternt ressurspersonell. Et unikt samspill hadde vi også gjennom rigg, gjennomføring og nedrigg.

I ettertid ser jeg at messens visjoner og verdier har klart å utspille seg i praksis. Vi klarte å skape en arena for design, godt håndtverk, gode historier og innovative aspekter. Vi klarte å skape en markedsplass for bransjen og en inspirasjonsarena for publikum. Jeg tror enda til vi har klart å sette Bergen by på kartet som designarena og et godt alternativ til internasjonale messer. Sammen våget vi å håpe på dette - å satse på det.

At utstillere roser messehallen; at den er stilfull, oser av kvalitet osv er givende. At publikum strør godord om arenaen som en deilig sosial og god faglig møteplass er også gledelig. At fagtunge aktører fra både inn og utland, vi snakker trendforskere, veletablerte designere, produsenter osv, også roser messen, de sier at kafeer og vrimleareal er av unikt slag, at stemningen her i Bergen "er så raus og god" osv, det er magiske ord for oss som har jobbet med messen. Og jeg griner en skvett av slike tilbakemeldinger. For vi ønsker fremfor alt å være en raus plass som gir påfyll til folket - til en bredde av folket. Design til folket - kunst til folket. Ingri Egeberg: Du er spesiell. Vi klarte det!!

Ingen nevnt - ingen glemt! Ressurspersonell de luxe!
Vi har hatt et ressurspersonell med snert og med særpreg - ikke bare representerer de en god tverrfaglig kompetanse som har bidratt til å høyne nivået på messearenaen fra i fjor til i år. Det er entusiasmen og engasjementet deres jeg tenker mest på. Uten den positiviteten og gleden vi har hatt i bunn for messearbeidet - så ville vi ikke ha greid dette. Dere i ressursteamet vet selv hvem dere er og hvilket fantastisk arbeid dere har gjort; det være seg under oppbygning gjennom hele året, under opprigg, gjennomføring og nedrigg.

En stor takk til hver enkelt av dere!

Jeg vil trekke frem bransjen og utstillerne: en stor takk til dere - dere er grunnsteinen i messen. Uten dere - virkelig ingen messe!
Jeg vil videre trekke frem alle dere bloggere som har gjort dette helt magisk for oss - dere er jammen meg en del av hele oppbygningen og en stor motivasjonsfaktor for meg og prosjektteamet.

Uten dere - ikke så gøy!:-)

Nikolas og Joakim; dere er best i verden! Takk for at dere var med mamma og rigget hver dag etter skoletid en hel uke. Flinke gutter var dere!

Jeg vil få lov til å rose mine foreldre som selvsagt har støttet meg gjennom ett helt år med messearbeid, ikke minst trøkker de til under selve gjennomføringen og kaster seg over det arbeidet som trengst å gjøres under et så uforutsigbart og krevende event som dette er.
Takk Mams & Paps! Dere er spesielle - det vet dere!