onsdag 28. november 2012

Velværelse

 
 

 
 
Multiform er en flott samarbeidspartner for Interiør & boligmessen. Vi er stolt og glad for den kvaliteten og de produktene de fronter. De som har satt av dato for neste år, kan allerede glede seg - for Multiform vil ha en stor flott stand på messen.
Nå som det er mørketid er det ekstra deilig å ha et innbydende baderom. Man skal unne seg litt velvære på denne tiden. Nyt!
 
 

mandag 26. november 2012

Kom gjerne med tips!

Hei alle lesere! Vi er i full gang med messearbeid 2013! Dato er satt til 18-20 oktober, og vi gleder oss stort. Messeteamet er i ferd med å dannes - og dette vil bli presentert om litt. Enn så lenge ønsker vi oss tips fra dere dersom dere har gode ideer til neste års program. Over vises en kolasje av årets programdeltagere. Scenen var fylt til randen av flotte folk!! Det skal det også bli i 2013.
Hører gjerne fra dere dersom dere har ideèr.Send til: trude@possibility.no
 
Ha en strålende uke!
 
 

tirsdag 20. november 2012

FLERE MENN

2013 - VI ER I GANG.

Endelig kan jeg begynne å skrive om neste års messe - tudelidu!
Har du satt av dato forresten? 18-20 oktober er helgen du ikke vil gå glipp av til neste år.
Det jeg umiddelbart kan meddele er at Interiør & boligmessen 2013 skal sørge for en mengde MANNLIGE publikummere. Årets messen bugnet av publikummere, men det kunne ha vært flere menn. Og det vil vi gjøre noe med.

I tillegg til en messehall med designmøbler og produkter, skal Grieghallen til neste høst fylles med en egen Digital etasje, full av revolusjonerende nyheter til boligen.

Foto: Fly Medier
 
Jeg er svært stolt over å ha Janne Gullaksen med i teamet. Hun blir salgs og markedsansvarlig for hele den digitale messedelen og skal sikre de ypperste utstillere med de beste produkter. Denne dama vet hva hun driver med, for allerede nå har konturen av messens digitale del tatt form.
Vi heier på deg Janne - velkommen i teamet 2013.

fredag 9. november 2012

Skog i kunstglass

 kunst
Vakker og grønn skog i kunstglass.

Dette er lamper som kan stå alene eller i gruppe. Enkelt design og gode organiske former. Tidløst. Moderne. Designeren heter Caroline Olsson. 
Noen husker henne kanskje fra vår egen Interiør & boligmesse nå i høst? Hun hadde en enkel og elegant stand med sine unke designprodukter. Internasjonalt stjerneskudd på messebesøk hos oss, stas!
Hennes flotte lamper forhandles av bl.a Black & White Studio i Bergen og Stavanger. Jeg ønsker meg - og snart er det jul!!

Ha en flott helg alle sammen.

onsdag 7. november 2012

Innemodus dag

I dag er jeg i innemodus, fortsatt i gult modus (det er friskt), jeg er i kreativt modus, har en febersyk 8 åring som slapper av på sofaen, bolledeig er satt for å "friske" opp stemningen. Vi skal kose oss ekstra. "Georgs magiske medisin" av Roald Dahl leses fra til gode gutten. Nyter dagen slik den kommer, kaffekoppen med prikker brukes i dag, skisseblokken ligger i nærheten - for ideène kommer i full fart når man går hjemme og tusler. Det er gøy!
Har hatt en aldri så liten "ut av comfort sonen opplevelse" på morgenkvisten.
Jeg skal nok fortelle om dette en annen gang.
Må sprenge litt grenser:-)
Bildet er forresten tatt av Fru Fly.
Ønsker alle en fin dag.
Klem fra meg
 
 
 
torsdag 1. november 2012

Hei du vakre gule..

Hei du vakre gule...

Tenk å ha en gul modul fra selveste Montana! For de som er Montana interessert kan man stikke innom både Black & White Studio, Inside Design og Berle Taburetten i Bergen. Montana var også godt representert på årets messe - ikke minst var Montana en del av årets kunstutstilling av Ingri Egeberg.