tirsdag 29. januar 2013

Lekkert design


Mens jeg venter på billedmateriell fra flere nye aktører på utstillerlisten boltrer jeg meg fortsatt i lekkert møbeldesign fra Erik Jørgensen. Hvem ville ikke hatt denne? Fås hos Berle Taburetten.
Ønsker deg en fin uke!

lørdag 26. januar 2013

In wall fra Hi fi klubben

 
 
                        God lyd kan se bra ut!! God lyd med lekker design. Alt fra Hi fi klubben.
De deltar på Årets Interiør & boligmesse i Grieghallen 18 - 20 oktober. Sammen med flere andre aktører bidrar de til å fylle en egen messehall tilknyttet interiør og møbelhallen. Sammen skal vi ta pulsen på teknoligiske løsninger og god design til din bolig.

Ha en flott helg!

fredag 25. januar 2013

fredagsinspirasjon

 
 
 
 
Deilig krydder fra messens designrådgiver Siw Haveland.
Ønsker deg en fin fredag.


torsdag 24. januar 2013

Sukkertøy

 
 
 
 
 
 
 
 
Sukkertøy for øye - kolleksjonen til House Doctor inspirerer synes jeg.
Nydelig billedmateriell - du finner produktene hos Solstrand Interiør i Bergen sentrum, en av messens utstillere til høsten.
 
 
 
 
 
 

tirsdag 22. januar 2013

lamper fra mooi snart hos forhandler

Råkul lampe fra Rainmomd serien/mooi.
Kan snart fås hos Tit Art & Design i Bergen sentrum
 
Valentine lampe fra Mooi. Fås hos Tit Art & Design
Hvorfor ikke satse på noe spenstig og annerledes?
 Kanskje Interiør & boligmessen skal satse ekstra på trender innen belysning ?! Heldige er vi som har denne forhandleren med oss på messen i år også!

mer sofa..

 
Fra Erik Jørgensen//Berle Taburetten
Fra Carl Hansen & Søn//Berle Taburetten
 
Fra Erik Jørgensen//Berle Taburetten
 
Fra Erik Jørgensen // Berle Taburetten
 
En liten sofaguide herfra. Vintermørket gjør det definitivt lett å ønske seg en myk og lun sofa å krype opp i. Vi håper at Berle Taburetten vil vise flere nyheter på denne fronten under årets Interiør & boligmesse. Det er grunn til å tro at mange nyheter ankommer butikken frem mot messen 18-20 oktober.
 
 

søndag 20. januar 2013

Hi fi klubben på Digitale Hjem

LEKKERT, KOMPAKT OG TRÅDLØST
Hi fi klubben viser siste nyheter på høstens Interiør & boligmesse 2013.
Bildene viser Libratone Live trådløs høytaler.
Foto er lånt fra Hi Fi klubben.
Vi gleder oss stort over at Hi Fi klubben deltar på messens nysatsning: Digitale hjem!
Vi forventer oss en mengde godbiter i messehallen.
Vil fremover vise flere bilder fra denne aktøren her på bloggen. Så følg med! 
Titt gjerne innom deres hjemmeside i mellomtiden: www.hifiklubben.no
 
Ønsker deg en fin dag!
 
 

lørdag 19. januar 2013

Vårlig fornemmelse og litt sommer..

 
 
 
 
Snart kan vi kjenne våren, følelsen av å lukke opp dører, friske blomster fra hagen om du har, dekke til fest utendørs, er noe vi lengter etter gjennom mørke vinterkvelder. Alt dette kan vi glede oss til og forberede oss på sammen med vårkolleksjonen  fra Lene Bjerre og Drømmehuset. Herskapelig, vårlig, sirlig, rent, lekkert....

Drømmehuset er en flott utstiller, også på årets messe - det er alltid hyggelig å se denne stilsikre kolleksjonen fra et velkjent og kvalitetsrikt merke som Lene Bjerre er. Frem mot messen kan du besøke Drømmehuset midt i Bergen sentrum - bor du et annet sted har Drømmehuset landets eneste Lene Bjerre shop! Sjekk denne: www.lenebjerreshop.no

 
Ønsker deg forøvrig en fin vinterhelg!

fredag 18. januar 2013

Designgodbiter

En av messens største utstillere, Berle Taburetten, kommer til å sikre oss design godbiter også i år.
Sofa fra Muuto - står forøvrig på min ønskeliste!
 
    Y-stolen er fortsatt populær og blir aldri feil, enten man velger seg en enkel stol ved skrivebordet eller kler hele spisebordet med slike klassikere. Kan vel også settes på min ønskeliste!
 
Ønsker deg en fin fredag!

torsdag 17. januar 2013

Toves verden

Tove Hertzbergs bilder er særegne og hennes kvadratiske inndelinger er et kjennemerke.
I tillegg til de abstrakte tonene bruker hun fotografier av spesielle situasjoner. Bilder av mennesker gir ekstra karakter. Bildene gir rom til drømmer, tanker og refleksjoner. De åpner absolutt opp for egne tolkninger.
Love them.
 
Denne jenta fra Sørlandet skal vi se mer av på messen 18-20 oktober. Hun sier selv at messen er et av de mest spennende prosjektene hun vil arbeide med i år. Stas! Ønsker henne lykke til med arbeidet frem mot messen.

onsdag 9. januar 2013

DIGITALE HJEM

 

Den digitale messehallen på Interiør & boligmessen er i gang med å fylles! Securitas Direct - leverandør av sikkerhetsløsninger - er blant dem som skal gi publikum nyheter og gode løsninger på profesjonelle sikkerhets og overvåkingstenester. Her er noe av de spennende løsninger de tilbyr:
 
 
 
 
Med Mine sider kan du som kunde konfiguere, styre og overvåke alarmanlegget selv. Juster innstillinger for husdyrtilpasning slik at husdyrene kan være inne i huset, selv om alarmen står på. Du kan blant annet legge alarmsystemet i feriemodus, noe som gjør at sikkerhetsnivået øker når du er bortreist, og oppdatere listen over kontaktpersoner. Dette er bare noen få av innstillingene du kan gjøre på Mine sider.
Bruk smarttelefonen til å slå på og av alarmen, kontroller alarmstatusen, overvåk temperaturen og få varsler- uansett hvor du er. Slik hjelper Verisure- appendeg med å fjernstyre boligen.

Verisure appen lar deg ikke bare overvåke og styre boligalarmen med smarttelefonen, men du får også varsler når et medlem av husstanden slår på eller av alarmen. På den måten kan du få oversikt over barna i situasjoner der du ikke kan være tilstede - når de går på skolen om morgenen og når de kommer hjem om ettermiddagen.
Villa Premium - alt i ett system - er en pakke som inneholder 1 GSM/Ethernet- gateway, 2 fotodetektorer (med nightvision, tar bilder i mørket), 1 røykdetektor, 3 dør/vindumagneter, 1 betjeningspanel og alarmskilter.

Alarmpakken gir deg brannvarsling, innbruddsbeskyttelse, punktbeskyttelse og assistansealarm, alt i en og samme løsning. Hele systemet kommuniserer trådløst og inkluderer tilkobling til alarmstasjonen og gratis vekterutrykning.


Fotodetektorene i systemet gjør det mulig å bruke bildene til å verifisere et reelt innbrudd eller en reell brann. Dette gjør det enklere for operatøren å varsle nødetater om at her er det et pågående innbrudd eller røykutvikling.


Les mer om Securitas Direct og alarmsystemene på verisure.no.
Vi ønsker dem hjertelig velkommen som utstiller på Interiør & boligmessen 18-20 oktober.

mandag 7. januar 2013

Krosser Gård kommer!

unike historier fra skogen.................sammen med Cathrine Glende og Krosser Gård
GODT HÅNDTVERK OG GODE TRADISJONER - tre - levende materialer - former sitt unike uttrykk - hver stubbe har sin historie fra skogen
NATUR - SKOG - NATUR- SKOG - NATUR- SKOG - NATUR - SKOG - NATUR - SKOG....
SORT, HVITT OG TRE I ULIKE NYANSER PREGER MILJØET PÅ KROSSER GÅRD......
Jeg ønsker meg en årring - og gleder meg derfor stort over å ha Årringene på årets utstillerliste. Årringene BLOMST som vist på siste bildet her, er flotte vaser og representerer siste nytt fra kolleksjonen.


 
Årringene er en norsk kolleksjon av møbler, produsert fra egen skog på Krosser gård i Ås utenfor Oslo. Årringene er stubber som kan brukes som stoler, småbord, nattbord eller bare til pynt. Hver stubbe er unik med sin historie fra skogen.
 
Prosessen er preget av nydelig håndarbeid og hver stubbe er nummerert. Med nye eiere utvikles nye prosesser. Dyktige Cathrine Glende overtok stedet for snart 7 år siden etter sine foreldre. Nye historier skapes, unike former ivaretas, det naturlige tremateriale kobles mot blanke stammer og gir en rå miks.  Hovedfargene i kolleksjonen er hvitt, grått, sort og natur, men det er også mulig å få stubbe i din egen farge.
 
ahhh som jeg ønsker meg, i alle rom!
 
Ha en flott start på uken.
 

onsdag 2. januar 2013

HAPPY NEW YEAR

Foto: Messefotografen Christin Eide
 
HAPPY HAAPY.......the best is yet to come!
 
Ønsker alle våre lesere et riktig Godt nyttår! 2013 blir særdeles innholdsrikt med nok en messe, spennende deltagere og et engasjert prosjektteam. Er så takknemlig for at dere følger messens fremgang og utvikling. Mye på skisseblokken akkurat nå, det skal bli vidunderlig å sette det ut i live!
 
HAPPY HAPPY