tirsdag 26. februar 2013

Innekos

Vi nordmenn liker å gjøre det ekstra koselig innendørs. Enn så lenge kan disse fine lyktene fra Holmegaard være til innebruk, men med våren og sommeren er de enkle å flytte ut.
Ønsker alle en fin uke.
 

torsdag 21. februar 2013

Nytt på teppefronten.

 
Tepper er trendy som aldri før! Og forbruker prioriterer i større grad å kjøpe tepper med god kvalitet. Lunt og behagelig er det iallefall; med mønstre og ulike farger. Disse kvalitetsteppene fås hos Teppesenteret på Nordås i Bergen, som selvsagt skal vise mengder (!!) av nyheter på teppefronten under høstens messe.

mandag 18. februar 2013

Gøy på jobben!

L E N E & T H E R E S A
 
 
 
 
F L O R E N T E S !
Foto: Fly Medier
 
Snakk om gøy på jobben! Driftige Theresa og Lene elsker jobben sin - tenk å få holde på med så mye vakkert hver eneste dag! Nylig overtok de Pihls blomster og har laget den til sin egen nydelige Florentes. En liten nisjebutikk som bugner av spesielle blomster.Var innom dem her om dagen. Fant en mengde grønne planter til fin pris og som tåler "ikke stell". Grønne planter er trendy, og jeg synes det liver opp et miljø til de grader. Årets messe skal selvsagt ha blomsterfokus. Vi er veldig glade for at Florentes stiller med egen stand. Messen ønsker de skjønne damene lykke til, måtte mange besøke butikken deres fremover.
 

søndag 17. februar 2013

Liker du blomster?


 
 
Foto: Heidi M. S. Flesland.

Liker du blomster? Ja da ville du helst ha flyttet inn i denne søte butikken! Mer om hvem disse jentene er og hva butikken heter får dere i neste innlegg. Kanskje tipper dere det allerede?....Flinke er de - og butikken deres er til å "spise opp".
Fin søndag til deg.

onsdag 13. februar 2013

Vi kommer ikke utenom.....


Kjære leser; jeg kommer rett og slett ikke utenom publisering av tanker og visjoner for messens eksistens. Som prosjektleder av Interiør & boligmessen føler jeg meg utrolig priviligert som får ivareta og styrke messens gode verdier. Messen skal være dynamisk og levende. Den er konseptbasert og skal fornyes hvert eneste år. Messen vil gi deg "det lille ekstra", messen vil sette design på dagsorden i Bergen by, messen vil skape gode møteplasser for bransje så vel som for publikummere. Messen skal være for folket: "Design til folket". Noen konkrete ledetråder om du vil:

VALITET, KARAKTER & DESIGN
Interiør & boligmessen har et sterkt fokus på kvalitet, karakter og design. Å skape gode opplevelser for publikummere er ledetråden i arbeidet med messen. Siste nytt på designfronten og ”hotte” lanseringer vil stå sentralt hele messehelgen.
I tillegg til et faglig godt innhold, skal de sosiale elementene ivaretas gjennom estetiske loungeområder, inspirasjonsområder, gode smaker og overraskende underholdning.

IGITALE HJEM – MESSENS STORE NYSATSNING!
Nytt av året er ”Digitale Hjem” - en egen messehall med teknologiske løsninger til hjemmet. En bredde utstillere vil gi deg kunnskap og informasjon om teknologiens fremtid i hjemmet. Smarthus er et av mange stikkord her, og vi gleder oss til å gi publikum et større kjennskap til dette via dyktige produsenter og forhandlere. Kontor og design vil presenteres via flotte forhandlere, og naturligvis rettes fokus på digitale møterom. Slik vil vi inspirere både arkitekter og byggebransjen til å besøke messen.
Egne lydstudioer og demonstrasjonssoner vil være aktivt i bruk og enhver publikummer kan la seg inspirere her. En egen konferansier er tildelt Digitale hjem hele helgen- vedkommende vil bli offentliggjort på et senere tidspunkt. Det er verdt å følge med!

UNST
Messen huser en egen kunstutstilling. Et viktig mål for messen har vært å folkeliggjøre kunst i den grad man øker tilgangen på den via messearenaen - dog på kunstnerens egne premisser. Flere bør besøke de flotte gallerier som finnes i byen, vi vil gi publikummere kunstopplevelser som inspirerer til galleribesøk etterpå. Messens første kunstrelasjon var til dyktige Ingri Egeberg. Hun designet messens egen kunststrek (du ser den til venstre), noe som bidro til å understreke det nivået vi ønsket for messen. Egeberg bidro sterkt til at messen fikk etablert kunst som en viktig del av arenaen. I 2011 huset messen galleri Langegården, og i 2012 satte Egeberg streken fullt ut selv og ble "Årets messekunstner 2012".
Årets Kunstutstilling vil bli offentliggjort på et senere tidspunkt. Du vil ikke bli skuffet!

ROGRAM OG UTSTILLERLISTE
Det komplette programmet og utstillerliste vil bli offentliggjort på et senere tidspunkt.
Det kan nevnes at spennende aktiviteter for barn er under planlegging. Videre har vi selvsagt paneldebatter og sofaprater som gjenkjennende elementer på scenen.

NDIVIDUALISME I PRAKSIS – MESSENS UNDERTITTEL
Vi jobber stadig for å opprettholde messens undertittel ”Individualisme i praksis”. Her skal finnes noe for enhver smak. Interiør & boligmessen skal derfor huse en bredde av forhandlere under ett og samme tak. I tillegg vil en rekke designere, produsenter, stylister, fotografer, kunstnere og bloggere delta
Jeg håper du henger med - føger messens facebookside og blogg. Her vil mye legges ut hva gjelder messens innhold og totale program.
Takk for at du følger oss.
 
 
 

tirsdag 12. februar 2013

Sååååå fint!

U N I T bord med oppbevaringsplass - sååå fint og så praktisk!
Fra en av messens nydelige utstillere: L O B E L I A
 
lOVE IT!
 

mandag 11. februar 2013

Fristelser

 
 

Montana inspirerer og frister! Ser frem til nok en messe med disse fine modulene.
Forhandles av bl.a Inside Design, Berle Taburetten og Black & White Studio.
Ønsker deg en fin uke.

torsdag 7. februar 2013

Lunt og varmt!

 
 
 
 
Messehelgen 18-20 oktober er i en måned hvor høsten sier sitt - det er klart vi skal ha fokus på lunhet og varme! Derfor er det så gledelig å ha en splitter ny aktør med på utstillerlisten som er ekspert på dette feltet. Vi gleder oss over å ha Varme AS med som en flott kvalitetsaktør. Titt innom dem her: www.varme.no
 
Ha en fin vinterdag der ute - Bergen stråler nå, kaldt; dog sol:-)
 


mandag 4. februar 2013

Start uken med deilig LILLA

 
 
 
 
 
 
 
Alle disse lekre bildene er fra Fargerike, som nylig lanserte LILLA som "Årets farge".
Jeg lar meg virkelig inspirere av disse bildene! Kake, ballonger, stæsj og stas. Blir glad!!
Synes designteamet hos Fargerike har gjort en strålende jobb med look og image her. Nyanser av lilla - lag på lag med ulike lillatoner - bruk av mat, tekstiler, blomster mmmmmm  - det frister!
Kanskje skal messen la seg inspirere her også? Det kommer til å bli livlig diskusjon i vårt designteam, ha ha. Vi har allerede hatt vår første workshop - og årets designkonsept kommer til å bli røfft og særegent. Vi får se om jeg klarer å lirke inn noen lillafarger her og der.
Ha en flott start på uken