mandag 8. august 2011

LOUIS POULSEN STILLER!


Jeg skulle gjerne likt å skru tiden tilbake og å gjøre om innredningsplanen på huset vårt som vi bygget for 8 år siden. Jeg var slett ikke "flink" til å prioritere lyssetting som jeg  i ettertid ser at jeg burde!! Er det flere som har det slik? Jeg tror flere og flere som skaper et hjem i vår tid i stor grad prioriterer hjelp til lyssetting og til å finne optimale belysningsløsninger. Man har igjen for det - det er helt sikkert.

Jeg er utrolig svak for Louis Poulsen-lamper. Blir aldri lei av de klassiske godbitene, og jeg super inn alle de spennende moderne overraskelsene som de kommer med!! Jeg ønsker meg - jeg ønsker meg!!! Å se på slike lamper er som å gå i en godtebutikk for meg. Til nå har jeg en liten PH bordlampe med knuselig skjerm. Jeg er ikke redd for noen ting i vårt hjem - men akkurat den PH`n er hellig!!

På messen kommer både Duxiana og Inside Design til å stille med råflotte produkter fra Louis Poulsen. Jeg er spent! Ikke nok med det:  Showroom Manager hos Louis Poulsen i København, LISBETH MANSFELDT, kommer for å holde et  foredrag om lyssetting i hjemmet på selve messens konferanse lørdag 24. september. Har også hørt at en spennende lampe kan bli din.....! Følg med.
Konferansen er forresten  kostnadsfri for alle innbetalende på messen. Håper du tar turen!


Alle foto: Louis Poulsen

Takk for at du stakk innom.
Spre gjerne budskapet om Louis Poulsen videre til ditt nettverk.
Og jeg blir super glad om du LIKER facebooksiden til messen øverst til høyre.
Hei så lenge

2 kommentarer:

Anonym sa...

... og eg vart glad å ramle inn på denne sida og sjå blide du:) hels guttane dine,- klem karina

INTERIØR & BOLIGMESSEN sa...

Hei; takk for hilsen. Klem tilbake!