tirsdag 23. august 2011

TORILL SLETTVOLL KOMMER!


TORILL SLETTVOLL er født og oppvokst i en møbelfabrikk. Den lå midt i hjertet av Sunnmøre, med vakker og skiftende natur som inspirasjon. I dag er hun konseptsjef, kreativ leder og hovedaksjonær i familiebedriften som hennes foreldre startet i 1951. Det er ikke vanskelig å se at det å skape møbler som varer, ligger hennes hjerte nær.
I HØST lanserer Aschehoug forlag en egen praktbok om Slettvoll. Gjennom 300 sider blir  man kjent med den 60-årige historien og menneskene bak suksessen. Boken tar leseren med inn i noen av de mange vakre hus, hytter, leiligheter og sommerhus som har vært arena for Slettvolls fotograferinger de siste ti årene. Spennende. Ikke nok med dette: Torill Slettvoll vil selv være på Interiør & boligmessen for å signere den nye boken.
 Sett av tid.


 

Selv er jeg hysterisk redd for hunder, men må nok innrømme at denne lille tassen var veldig søt!


Slettvoll gjør alt med stil og ingen ting er tilfeldig. Her planlegges alt til hver minste lille detalj. Det gjelder også for Interiør & boligmessen. Studio Slettvoll i Bergen sin egen interiørdesigner er nå i full gang med planlegging av både helhet og detaljer. Så lurer du på hvorfor Slettvolls stand er så lekker, ligger svaret  hos denne dyktige designeren:

Christine Egeberg/Interiørdesigner Slettvoll Bergen
Hun er forøvrig blitt kurset av både Torill Slettvoll og Helene Hennie.
Christine har en egen blogg som er vel verdt å følge med på: Mitt lille hjem

Varm hilsen

Ingen kommentarer: