tirsdag 13. september 2011

La Fabrique - helt unik!

K jære kjære lesere,interiørbloggere, så vel som alle andre:
Jeg ønsker Nykommer i markedet, La Fabrique, velkommen! Personlig elsker jeg stilen - det autentiske og industrielle. Rått! Se bare på disse stolene?!! Antikke møbler har noe ekstra ved seg. Sjarm og sjel. Glede. En historie. Spennende.

Nylig åpnet bergenserne Bruno Blanchard og Kjersti Stensvaag nettbutikken www.lafabrique.no
 Her finner du autentiske møbler i industriell stil, hovedsakelig fra perioden 1900-1950. Antikke møbler, stoler lamper og krakker, osv, som alle har det til felles at de tidligere er brukt i ulike typer industri. Hva med en lampe brukt til å tørke maling på biler, en kinoprojektor eller en atelierstol? De fleste produktene er hentet fra Brunos hjemland Frankrike. La Fabrique har også et showroom i Bergen sentrum som er åpent etter avtale. Jippi sier bare jeg!! Ikke nok med dette folkens: de kommer på Interiør & boligmessen. Bli med og ta pulsen på denne nykommeren, La Fabrique.
MESSEN NÆRMER SEG..........
Snart klar for messen nå. Produksjonsplaner klargjøres. Vrimleområder planlegges. Utstillere jobber iherdig med sine stands. Dette blir spennende. Med sterkt fokus på Den Gode Opplevelsen. Vi er et godt ressursteam som har mye glede av å jobbe frem denne messen. Mine kollegaer Linn Campbell Schreuder og Jan Olav Åmdal gjør en fantastisk jobb med å kvalitetsikre alle detaljer. Flere flotte mennesker er innvolvert. Takk takk og atter takk. Møt dem alle messehelgen!

Ingen kommentarer: