onsdag 14. september 2011

IKKE VIPP PÅ STOLEN!


IKKE VIPP PÅ STOLEN! 
"Om vi går inn i oss selv, kan vel de fleste av oss erkjenne at vi  ved en eller annen anledning har vippet på en stol. Selv kan jeg, med hånden på hjerte bekrefte at jeg utallige ganger har vippet både fremover og bakover, spesielt da jeg gikk på ungdomskolen", skriver Home Specialist Jonatan Bakkelund fra Vitra Scandinavia.

De engelske designerne, Edward Barber og Jay Osgerby, har trolig opp til flere ganger gått i gulvet med et brak. Ved å studere sine egne ”vippekunskaper”og skoleelevers vipping, har designduoen skapt en stol som gjør det enklere for folk å komme nærmere bordet. Ved hjelp av en bue nederst på stolens understell, kan en tippe seg nærmere bordet. Vippefunksjonen gjør det enklere for folk å sitte riktig, som for eksempel ved et arbeidsbord eller leksepult.  Stolen er laget i et miljøvennlig plastmateriale kalt  polypropylen, den er gjennomfarget og kommer i 8 forkjellige farger.

Du er hjertlig velkommen til å komme og vippe på en TIPTON på Interiør & Boligmessen. Du finner den på standen til TIT Kunst & Design. Jonatan Bakkelund fra Vitra blir der hele helgen - og forresten: Han blir med i Sofapraten  lørdag  kl 12.00. Der møter han velkjente Halvor Bakke, kjent fra bl.a Homsepatruljen. I tillegg vil han møte landets eneste Interiørpsykolog Tone Solli. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ho ho Trudelutt. Gler meg heise til messa di. Me stiller mannsterke opp laurdagen:)
Laila

INTERIØR & BOLIGMESSEN sa...

Da e knall Laila!! Me talast.