lørdag 10. september 2011

LENE BJERRE DESIGN


"Langs den blå Limfjord i et naturskønt område ved Nibe har LENE BJERRE DESIGN haft sit hjemsted i mere end 30 år. Og den fascinerende kombination af naturens foranderlighed og årstidernes skiften sætter sit præg på den grundlæggende tilgang til en vedvarende udvikling af enestående produkter af høj kvalitet".

-Tekst hentet fra Lene Bjerre Designs hjemmeside-
Jeg er svært stolt over at Lene Bjerre Design blir representert i stort omfang på Interiør & Boligmessen. Takket være den stilsikre interiørbutikken Drømmehuset skal besøkende få servert en hel avdeling spekket med disse rålekre produktene. Ikke nok med det; selve Jacquline Friis som er designer hos Lene Bjerre kommer på messen både for å lansere siste kolleksjon og ikke minst for å være sammen med de dyktige damene på Drømmehuset. Innehaver på Drømmehuset planlegger alt til hver minste detalj - jeg garanterer mye lekkert ut fra det hun har beskrevet til meg allerede. Gode tilbud og utloddinger har hun selvsagt.
Jacqueline Friis har vært ansatt som designer hos Lene Bjerre Design siden 2007, og hennes arbeider spenner vidt fra bl.a utvikling av trendmaterialer, tegne teknsike tegneringer, og være en del av utviklingsgruppen.
” Jeg legger stor vekt på å sikre Lene Bjerre Designs klassiske romantiske stil, og min styrke ligger i sans for detaljer og estetisk utforming” – forteller Jacqueline.

Lene Bjerre Design er nok en påminnelse om at Interiør & boligmessen vil fylles til randen av produkter, nyheter og trender. Vi sees.


6 kommentarer:

Old Chic sa...

Mye vakkert som jeg virkelig har sansen for : )

-Ha en flott lørdagskveld
Klem fra Karna : )

INTERIØR & BOLIGMESSEN sa...

Takk for koselig melding! Ja dette var vakre bilder synes jeg:-) Gleder meg til å treffe deg. Ha en fin søndag! Trude

mali-mo sa...

Gleder meg!

INTERIØR & BOLIGMESSEN sa...

Hei Mali Mo; gleder meg til å treffe deg!
Jeg har meldt deg på frokosten, det stemmer ikke sant?
Ha en fin høst-søndag!!

Jeanette sa...

Lekkert!:)Koster det noe å gå på messen,må man melde seg på?

-Jeanette-

INTERIØR & BOLIGMESSEN sa...

Hei Jeanette!
Følg med i Bergens Tidende fremover; nå begynner markedsføringen. Messemagasinet distribueres 20 september med fyldig informasjon.
Pris dagpass: kr 100,-
Helgepass kr 200,-
Betales ved inngang. Ingen forhåndspåmelding, bortsett fra bloggfrokost lørdag 24 sept. Er du blogger og vil være med på den kanskje? Send en påmelding til meg evt.
Hjertelig velkommen. Varm hilsen Trude