onsdag 5. oktober 2011

HØSTSTEMNINGER

Foto: Bo Design & Foto
Foto: Tine K
Foto: Møbel Pøbel
Foto: Design Shimmer.

SNART HØSTFERIE.

DA ER DET PÅ MED STØVLER, ALLVÆRSJAKKER OG DRA AVGÅRDE TIL FERIEØYA HVOR VI HAR ET GAMMELT HUS MED HAGE OG SNEKKERBOD:-)

Messehelgen har "lagt seg". Det har vært fantastisk med så mange gode tilbakemeldinger. Tusen takk til alle sammen. Det gir motivasjon og glede til å jobbe med neste års messe. For den ligger allerede på skisseblokken! Først blir det høstferie - blant annet går turen til ferieøya vår.

Her er det mange skatter, gamle ting med sjarm og sjel. Vi har deilig frisk luft, utsikt til sjø, en stor, humpete (rotete) hage, mange trær; epletrær som desverre ikke har de beste epler, men som har sin sjarme og som min mamma klarer å lage verdens beste eplesyltetøy av. Vi har masse skrot i husets kjeller som skal ryddes/bosses. Vi har en liten "ås" hvor vi brenner bål, vi sitter på husets gamle hagemøbler (som nesten går i stykker hver gang vi bruker dem ...), vi spiser masse god mat og drikker rykende varm sjokolade. Inne venter gamle vegger og gulv, noen nyere møbler, et enkelt kjøkken med industripreg og noen deilige senger som vi skal sove godt i. Jeg har to kjekke gutter som er aktive og finner på de mest (!) kreative ting man kan tenke seg. Og så har øya verdens beste bakeri; her kjøpes ferskt bakverk hver morgen til frokost. Ikke minst kan vi være sammen med familie og venner; vi har massevis av tid fra morgen til kveld. Håper du har fine stemninger der du er. Sammen med familie og venner. Ønsker at høsten din er fin.

Om du er så heldig som meg å ha høstferie: Nyt den der du er.

P.S De siste bildene er hentet fra MØBEL PØBEL og DESIGN SHIMMER. Fantastiske bloggere som jeg var så heldig å få samarbeide med på Interiørmessen. Mange la kanskje merke til billeddekor på messens vrimleområde? Takket være rause bloggdamer (her har jeg mange å takke: Fru Fly, Bo, Vestablikk, Galleri Tove m. fl), så fikk vi hengt opp mye fint!! Nyt bildene deres. Og ta en tur innom bloggene deres også.

1 kommentar:

Monicas hus sa...

Hei på deg.
Ønsker deg en riktig flott høstferie. Høres ut som dere har flotte omgivelser å tilbringe ferien i ;)