mandag 28. november 2011

MESSEFOTOGRAF 2012

Monica Johansen.

Monica Johansen har takket ja til å være en del av Interiør & boligmessens ressursteam 2012.
 Det er en glede å presentere henne som
MESSENS FOTOGRAF 2012

Det mest fantastiske i arbeidet med Interiør & boligmessen er alle de flotte mennesker jeg møter på veien. Messen skal ha et fyldig innhold som stiller krav til at et mangfold aktører jobber frem de beste detaljer for en god helhet. Vi er i ferd med å utvikle et spennende ressursteam; og dere skal selvsagt få "hilse" på alle i teamet etterhvert. Med et tverrfaglig fokus ønsker vi å optimalisere messearenaen og sikre oss det beste for neste års messe. Vi har fortsatt et sterkt fokus på å skape gode opplevelser, både faglig og sosialt.

Et utdrag fra en herlig samtale med fotografen:

Hvor lenge har du holdt på med foto?

Alltid! Er vokst opp med at "kamera har man alltid med" og alt skal dokumenteres! I min barndom var jeg vant til fremvisning av flere tusen lysbilder på storskjerm i stua etter hver ferie. Har fotografert profesjonelt, hatt fotoutstillinger og solgt bilder av bl.a vanndråper siden 2006.

Hva er din favorittdrikk?

Kaffe !!!

 
Og din favorittdag - hvordan ser den ut?

Søndag, subbe rundt i morgenkåpe, deilig frokost med familien, tøfler og stearinlys. Eller bare sove lenge...


Jeg ser frem til et spennende og godt samarbeid med messefotografen 2012. For å si det slik: Vi har vel allerede startet en del fotografering for å fange den flotte høsten. En fotodag som bød på både slottstur, høstløv, humor, latter og mengder med kaffe. Slik skal det være.Ingen kommentarer: