tirsdag 28. februar 2012

En herlig repetisjon
KJÆRE LESER......

En liten repetisjon fra fjorårets Interiør & boligmesse i Bergen/Grieghallen. Full av liv - full av herlig kaos! Jeg synes bildene er utrolig beskrivende og taler godt for seg selv. Bildene matcher vår slogans om kvalitet, karakter og særpreg. Mennesker i shoppingmodus - mennesker som  møtes - en jury kårer vinner av beste stand - sjampis sprettes - Torhild Slettvoll signerer sin nye bok, Vitra-Jonatan sitter selvsagt på lanseringsscenen - Tine K holder foredrag om veien til sin suksess - flotte kunstnere etablerer dialog, og mye mye mer. Dere ser også meg i farta (pga så mange besøkende ble det et herlig "trøkk" på meg og ikke minst alle i prosjektteamet. Det er sikkert og visst. For oss var det en drøm!!)

Vi er i full gang med å jobbe frem INNHOLD OG PROGRAM for årets messe. Fint om du følger med og setter av dato. Vi blir så glad så glad!! For deg som blogger kan det være verdt å vite at det også i år blir bloggtreff. Et spesielt bloggtreff!
BLI MED og ta pulsen på årets interiørfest da vel - følg med på bloggen her i mellomtiden. Vi slipper snart utstillerlisten, samt at vi drypper ut spennende godbiter fra programmet FREMOVER. Et lite hint: Lanseringsscenen skreddersys og gjøres langt større enn i fjor. Jeg lover besøk av mange  aktører du garantert vil finne av interesse!

P.S Alle bilder er tatt av messefotografen 2011: Bo Design & Foto.
Tusen takk til den skjønne Bodil! Henne vil dere nok se messehelgen og garantert på bloggtreff. Jeg har en plan en plan...
- Ha en fin dag -

4 kommentarer:

Anette Willemine sa...

Flotte og fristende bilder fra messen ifjor. :)
Ser frem til å ta mange egne på årets messe.

Fin uke til dere!


Anette Willemine

Mi familia sa...

Så spenene! Jeg gleder meg til! Trenge dere frivillige jeg vil gjerne melder meg på! :)

Vicky

INTERIØR & BOLIGMESSEN sa...

Tusen takk for kommentarer. Og for entusiasme. Vi snakkes nok:-). Klemmer fra meg

Teppesenteret på Nordås sa...

Flotte bilder av en flott messe! :) Vi på Teppesenteret gleder oss masse til neste!! :) -Maren