onsdag 11. april 2012

Bli bedre kjent med messeteamet

LUFT...
.....MYE latter, moro, sprø ideèr, fantastiske ideèr, gode  tanker og refleksjoner, MOT og grundig tillit gir oss fine arbeidsprosesser.

Når vi skal tenke kreativt, prate sammen om fremdrift, store linjer og små detaljer for messen - ja da går vi av og til ut! Å "lufte" seg utenfor et kontorlandskap med telefoner, PCèr osv er GULL for oss i messeteamet. Bonusen er at vi bli enda bedre kjent også:-) Bildet er tatt i fjor høst - her ser dere meg selv sammen med kollegaer fra Possibility, Jan Olav og Linn. Et tøysebilde jeg setter stor pris på og er blitt så glad i. Jeg våger å dele det med dere fordi jeg er opptatt av at kreative arbeidsprosesser av og til må foregå litt utenfor de formelle rammene som ofte "rammes" oss i hverdagen og arbeidslivet spesielt.

Årets messe er under full planlegging. For å tilfredstille en forventningsfull interiør & designbransje 2012, og ikke minst mette et entusiastisk publikum, forsterker vi i år messeteamet ytterligere. Med oss på laget har vi nå eksterne konsulenter i tillegg til et godt sammensveiset internt team. Kanskje de fleste av dere lesere allerede har fått dette med seg? Jeg vil likevel gi dere en presentasjon av hvem som bidrar i messeteamet og gjør oppbygningen av årets messe komplett:

Til venstre:
Heidi Marie /FLY MEDIER  - Messens sosiale medierådgiver.
Heidi Marie inspirerer oss til å bruke sosiale medier på et helt annet nivå enn det vi ville få til på egen hånd. Å ha en faglig kompetanseperson å støtte seg til på dette feltet verdsettes stort!
Til Høyre:
Siw / Design Shimmer - Messens trendrådgiver.
Takket være Siw sikres årets messeprogram med en spennende faglig tyngde. Til stadighet tipser Siw om aktører/designere som bør inviteres og bookes inn for årets program.
I tillegg står Siw ansvarlig for hele messens designregi. Ja du leste riktig! Vi har snuset på et førsteutkast -du vil bli overrasket og begeistret!
Sasja/PAP er Messens lysdesigner og har dermed hovedansvar for hele den generelle messebelysningen, samt den detaljerte og estetiske belysning. Sasja  har et engasjement for messens oppbygning som rekker langt utover det lystekniske. Han "sveivet" entusiastisk innom kontoret mitt i dag på vei til et annet møte, men rakk å formidle noen fine skisser og forslag til messens uteområdet. Dette beriker!


Magnus /PAP er ansvarlig for utvikling av messens lanseringsscene og skal sikre oss at alle tekniske detaljer fungerer slik de skal under messen. Alle som skal lansere noe, sender presentasjonene sine til Magnus for godkjenning. Alle tekniske henvendelser rundt lanseringer går også via Magnus.


Monica /Studio M er vår glade og inspirerende messefotograf.
Om du vil bestille foto under messehelgen er det selvsagt mulig! Jeg har "hørt" at hun planlegger en liten avdeling med mye spennende fotoinnhold - bare å sjekke dette ut! 
Linn/Possibility er Messens prosjektkoordinator og logistikkansvarlig.
Hennes til tider travle hverdager i Possibility, gjør at jeg kjenner meg ekstra heldig som får lov til å ha henne i messeteamet som en egen koordinator.
Hun skal holde orden på alle ressurser som skal i sving under gjennomføringen som f.eks arbeidsplaner, billetter, helpdesker, servicesenter osv. Trygghet (og en stor glede!!) å ha henne på laget!


Jan Olav/Possibility er Messens riggansvarlig.Hans travle hverdag som produksjonsjef i Possibility gjør at jeg også her kjenner meg ekstra takknemlig for å få ha Jan Olav i messeteamet. Pr i dag utarbeider han et spennende messekart, et førsteutkast vil bli publisert i løpet av april. Jeg vet at flere utstillere er nysgjerrige og venter på sine plasseringer.

Meg selv/Possibility: Messens prosjektleder.
Veldig ydmyk og stolt over dyktige - dyktige - fine - fine mennesker i messeteamet.
Elsker å jobbe med dem.

Takker dere lesere for at dere følger oss. Både utstillerliste og deler av programmet publiseres etterhvert. I år kan dere virkelig glede dere. Jobber pr i dag med å samle inn billedmateriell og tekster fra en del designere som kommer. Det kribler.....!
P.S Alle foto er selvsagt tatt av messefotografen.

6 kommentarer:

Mie fra Mies Mirakler sa...

Dette blir årets happening det er helt sikkert ;) *♥*

Mi familia sa...

For en fantastisk team! :-)

Anette Willemine sa...

Så flott presentasjon av teamet. Veldig fint å få vite litt om hver enkelt av dere. Skjønner godt at det kribler i maven. Jeg har jobbet med mange messer, så dette kjenner jeg igjen ;o)

Ha en inspirerende dag!

Anette Willemine

ANETTESHUS.COM sa...

For en fin gjeng!! :)
... har for lengst krysset av denne septemberhelgen i almanakken;)


KLEM
ANETTE

Lang Rekke sa...

Flott presentasjon, gøy å se alle bak årets happening! Gleder meg stort allerede!! :)

Interiør- og boligmessen 2012 sa...

Tusen takk for koselige kommentarer. Det varmer og inspirerer:-) Heng med videre, mye spennende legges ut. Klemmer!!