mandag 4. juni 2012

Ideas To Steal med på laget!

Velkommen som gjesteblogger!
MELISSA HEGGE / 31 år: Grafisk designer, en av to bloggere bak den populære bloggen Ideas To Steal.


Ideas to steal består av to gode venner som er lidenskapelig opptatt av interiør. Ann Kristin er utdannet interiørdesigner og Melissa jobber som grafisk designer. Bloggen ble startet opp etter frustrasjon over å ikke finne frem til den inspirasjonen man trengte når man  trengte den. Og når de fant vakre ting, så ble det alt for mange bokmerker som det var umulig å holde oversikt over (dette var før Pinterest sin tid).  

Og dermed oppstod Ideas To Steal, som nå 2 år etter har blitt et kjempe stort arkiv over flott interiør, arkitektur og inspirasjon. Her er alt innhold godt indeksert etter ROM, FARGE, og PRODUKTER. Trykker du for eksempel kjøkken så får du opp absolutt alt vi har skrevet om kjøkken. Uten unntak. Innholdet er stort sett konsentrert rundt moderne interiør med en god dose betong, retro og typografi iblandet. Gode, praktiske løsninger står i fokus. Motto er ”Get inspired, steal ideas and create a beautiful home. ”

Hva tror du at messen i Bergen kan by på?

”Jeg ser frem til å ta turen fra øst til vest for å være gjesteblogger under årets Interiør og boligmesse i Bergen. Bergen kommer til å bli nøye dokumenter på bloggen Ideas To Steal og via applikasjoner som Instagram (ideas to steal) og Foodspotting (http://www.foodspotting.com/377570-ideas-to-steal). Ideas To Steal mantra har hele tiden vært å tilgjengeliggjøre god inspirasjon enkelt. Alt innhold er godt kategorisert.  Via kategorier som London eller Amsterdam får du opp alt innhold vi har skrevet relatert til disse byene. Som gode spisesteder og interiørbutikker. Per dags dato er det ikke noe innhold relatert til Bergen, men tro meg den får mye godt og saftig innhold etter messen i september.
Så jeg er spent på å se hva beste vestlandet har å by på av design og interiør. Hva slags farger og trender er det som dominerer her? Og kanskje finner jeg noen noe godbiter som kommer med meg hjem til Oslo”.

Melissa Hegge

Ingen kommentarer: