onsdag 11. juli 2012

Et blikkfang i juli

"Fotoshoot/styling/mac arbeid...  mann og barn, sen natt", er beskrivelsen denne dyktige personen gav meg da hun kort skulle fortelle litt om sin hverdag og lidenskap. Hun kommer på høstens messe  og er en fin aktør i messehelgens program. Vi snakker om Anniken Zalh Furunes!

Deler denne vakre stemingen fra bildearkivet hennes.Magisk stemning. Er det høst?, er det vinter?, eller kanskje er det sommernatten? Det kan vi jo velge selv...
Jeg ser frem til å skrive mer om Anniken og vise flere av hennes bilder - et dypdykk i hennes fotoarkiv har jeg altså gjort:-)


Nyt dagen der du er. Kanskje regner det - da setter du opp en seilduk og samler barn og venner til uteliv likevel. Ekstra stas er det faktisk. Nylig erfart - og så er det varmt i sjøen når det regner:-)
Lune solstråler titter frem også.


8 kommentarer:

HUSET PÅ HØYDEN sa...

Anniken er fantastisk god! - heldig dere er som har henne med på laget! :) Vilde

Interiør- og boligmessen 2012 sa...

Hei, ja vi er så heldige og glad for Anniken! Ser frem til høstens messe - håper du kommer Huset på Høyden! Klem til deg

Lau de Casalil sa...

Gorgeous light, cute stylism and inspiring bedlinen range... do you plan to add some english translation to this wonderful blog? thanks!!

Interiør- og boligmessen 2012 sa...

Hi Lau de Casalil,
thanks a lot for inspiring me to translate - it`s so nice that you join this blog. Thanks again. Have a wonderful summer day!

Anette Willemine sa...

Fine bilder av AZF. Skaper god stemning.

God dag til dere!


Anette Willemine

Interiør- og boligmessen 2012 sa...

Fine dagen til deg og!! klem Trude

Anniken Zahl sa...

Gleder meg masse til å delta!! Så mye bra folk samlet, kan jo ikke bli annet enn knall stemning og masser av inspirasjon! Fiiiin sommer videre!!

Interiør- og boligmessen 2012 sa...

Takk Anniken for kommentar! Dette blir stas:-) sommerklem