torsdag 16. august 2012

DESIGN!

GOD DESIGN PÅ MESSEN - det er det vi skal ha. Messen som skal være et fint alternativ til internajsonale designmesser. Godbitene skal finnes her i Bergen by, nærmere bestemt dagene 28-30 september i Grieghallen. Kom, bli med. ta pulsen på klassiske fristelser og moderne overraskelser!
Men hva er "GOD DESIGN"?, det skal vi spørre en del fine aktører om på messen. Å ta en prat rundt dette er både gøy og viktig.

Med oss messen har vi, også i år, TiT Art & Design. I tillegg til at de strør om seg med de nydelgste møbler på messens vrimleareal, slik at du som publikummer skal få sitte godt når kaffe`n inntas, eller sjampagnen og osten.....så skal altså TiT Art & Design ha en stor stand spekket med det de kan best: DESIGN!

Bildet nedenfor: disse lampene skal henge både på messens uteområde (ved inngangen) samt på Colonialens fantastiske kafè nede i selve messehallen. De er i ulike farger. Lampene selges søndagen til den som vil. Takke flinke Shahin og Tulla på TiT-butikken, det er gøy å ha dere med!
 
-her er en video av Kostantin Gcric og May Day lampen fra Flos:

-og denne hvor Phillippe Starck forteller om D`E-light lampen for Flos , som TiT også skal vise mange av på messen. Dette er en av Flos sine store nyheter !


Ha det kjekt i dag - om ikke så altfor mange blogginnlegg, så skal jeg dele litt med dere fra en workshop jeg nettopp har hatt. Litt bak kulissene får dere se...


Ingen kommentarer: