tirsdag 7. august 2012

Et glimt fra nille pille - huset i svingen!

Bilder fra feriehuset vårt - offisielt kalles det huset i Nillesvingen - vi kaller det bare "nille pille". Et lite, gammelt hus med skrot og skatter i skjønn forening:-)
Her er livet så enkelt som man vil - og en veldig ok kontrast til det travle hverdagslivet/bylivet i Bergen. Har kjøpt ny matte fra den fineste interiørbutikken på øya, sko og veske er også nytt. Fint å ha til høsten kommer!


Gammel kakeboks i bakgrunnen - fikk den av min søte svigerinne - den er rusten og med hull i, likevel så søt!!! Bare måtte ha den:-) Koppen fant jeg i husets kjeller.....roser er plukket fra den gamle hagen  -et rykende ferskt Interiørmagasin selges i lokalbutikken.
Sko pleier vi å plassere i den hvitmalte trappen som leder opp til et deilig og lyst loft.
Her har gutta boys et eget frirom - når de var mindre tegnet de på veggen! Den veggen vil jeg aldri i livet male over. Finere dekor finnes jo ikke....
Mange interessante skriblerier i sommerens aviser, jeg har samlet dem i bagen her - klar til å ta med til by`n.
 Jeg hadde en T fra før - så klart måtte jeg ha en M også: for høsten og den store MESSEN! Messearbeidet er i full gang. Mengder med kaffe drikkes selvsagt. Kjekt synes jeg - samtidig som det kribler litt ekstra i magen!!

Gammel kasse for vaskepulver fra en snill svoger - nå huser den puter.

Jeg samler på bokstaver....jeg har mange av dem, og om du ser godt etter kan man skrive "mamma" - og det er gøy - for mamma det er jeg først og fremst! Sort kaffe - smakfullt.

Et glimt av stuen som er enkelt innredet. Til høyre et av mine hjertebilder som jeg laget for mange år siden. Som regel maler jeg over de fleste lerret etter en stund, men dette har blitt nille pilles favoritt:-)
Håper glimtene gav deg noe:-)
Takk til venninne og svigerinne Lena, som lånte meg fotoapparatet sitt og fikk lastet ned bildene jeg tok. Du er søt - alltid!!
Ha en fin dag.

6 kommentarer:

Frøken og Fru sa...

flotte ting :) og denne hytten ser ut som ein herlig plass :)

dei skoa dine var rååå lekkre, i like!

henriette

Interiør- og boligmessen 2012 sa...

Tusen takk for koselig kommentar! Nydelig dag til deg der du er!!

ynde sa...

Kjempefin inspirasjon, liker både bokstavane, boksane, veska og resten av interiøret på hytta! Eg har faktisk heile Ostindia- serviset som vises på bildet, til både kaffi og middag. Håper på å få besøkt messa dåkas, klem Kjersti

Interiør- og boligmessen 2012 sa...

Takk kjersti! Håper å se deg på messa:-) !

FruFly★Heidi sa...

Dette var et utrolig koselig innlegg som viste et glimt av deg også! Nilla Pille er både koselig og stilig, akkurat som du - og råååålekre sko! Klem

Inger Johanne sa...

For eit fint innlegg, flotte bilder og koseleg kikk inn i nille pilles verden:-)
Likte godt bildet ditt!

Klem