torsdag 20. september 2012

Å dele historier...I dette blogginnlegget vil jeg oppfordre deg til å besøke Galleri Tove - hun er litt spesiell for meg nemlig. Helt tilfeldig har vi delt historier og kommunisert før messen 2011, og litt tilfeldig nå i sensommer, fikk jeg en fin fin fortelling fra Tove.

At Interiør & boligmessen i 2011 skulle bety noe spesielt for Tove visste jeg ikke før nå i sensommer. Jeg fikk en mail av Tove med en kort fortelling om nye, modige og spennende valg hun hadde foretatt - for å gjøre hverdagen til "sin" - gjøre ting i hverdagen hun selv hadde tro på. Og messen i fjor gav henne mye inspirasjon - og et puff.

Fordi jeg hadde invitert henne til messen 2011, fordi jeg hadde brukt hennes nydelige fotobilder på en del vrimleareal og vist min interesse i disse vakre, magiske bildene hun lager,  fordi messen hadde besøk av Bjørg Thorhallsdottir, som nettopp snakket om "MOT" - skulle det vise seg at Tove ble inspirert til å gå nye og egne veier - veier som hun trodde på. Selv.

 Som grunder av messen blir jeg utrolig rørt over slikt, og veldig glad og takknemlig. For er det noe jeg ønsker at messen skal bidra med, så er det å gi ekstra påfyll til hverdagen, å inspirere og engasjere. Knytte nettverk, utvikle nye spennende bånd.... - Vi har mye å lære av hverandre! Og for å lære må man komunisere og dele. Jeg har lært mye av Toves historie - at det å dele eller komunisere kan  åpne nye dører og skape fine veier.

Takk Tove for at du delte historien med meg - du gjorde det kanskje helt tilfeldig, men for meg betydde det MYE. Og det har gitt ekstra motivasjon i arbeidet med messen 2012. At vi gjør noe riktig, når vi fokuserer på innhold og kvalitet, vektlegger kreativitetet og det sosiale aspektet midt oppi alt det faglige en designmesse skal inneholde, det er jeg enda mer sikker på nå, etter din fortelling.

Titt innom Toves Galleri her, hun har sitt eget rom du aboslutt bør oppleve.  Tove kommer på årets messe og vil stille ut sine bilder. Jeg gleder meg stort.

http://galleritove.blogspot.no5 kommentarer:

lillpastill sa...

Skal rett inn å titte.. :)

Interiør- og boligmessen 2012 sa...

Takk for kommentarer kjære lillpastill -ser frem til neste helg!! klemmer

Tove Hertzberg sa...

ååååå for noen rause og vakre ord, Trude!!

Tenk så heldig jeg var som traff DEG for nettopp et år siden. Du er en helt spesiell og unik kvinne, som betyr enormt mye for meg.

Gleder meg så til å treffe deg på messen neste helg.

Anette Willemine sa...

Vakre ord. Gleder meg stort til å se hennes arbeid!

Snart, snart nå. Kommer jeg til Bergen.

Klem,
AW

Rosendal Turisthotell sa...

Tusen takk Trude for at du deler akkurat denne historien. Samtidig så viktig at slike historier blir delt! De inspirerer og motiverer.
En finfin helg til deg!