søndag 16. september 2012

Messens lunsj og sjampagnebar inviterer deg...


Messens Lunsj og Sjampagnebar i messehallens 2 etasje inviterer publikummere til en unik musikkopplevelse lørdag 29. september kl 16:00-16:30! Fri adgang  for alle besøkende.
 
For vi vil jo absolutt at du skal slappe av litt denne helgen også, og bare nyyyyte!! Og det kan jeg med 100% sikkerhet si at du vil gjøre med denne konserten.
 
Min fantastiske kollega fra tidligere arbeid og skjønne venn,
Anne Hvidsten, spiller låtperler fra sitt rykende ferske album

“My favourite song”
For meg er det en stor stor glede å bringe slike opplevelser inn på messearenaen. Ingen gjør dette bedre enn Anne. Velkommen til oss Anne.
 
 Foto: Per Heimly

 
Anmeldere skriver om henne slik:
Endelig er den norske artisten og låtskriveren Anne Hvidsten tilbake med sitt  tredje album ”My favourite song”. Albumet ble utgitt 21. September.


Anne Hvidsten gjorde stor suksess med debutalbumet ”Need to Know” (EMI 2004). Singlene ”Disconnection” og ”Need to Know” var to av de mest spilte låtene på norsk radio.

Siden første album har Anne Hvidsten deltatt i Melodi Grand Prix (2008), gitt ut albumet ”The Bubble Burst” (2009) med singelen ”Dreams” som radiofavoritt, laget låten ”Heim til Austrheim” – en hyllest til hjemstedet hennes, og har i tillegg til å ha gjort en stor rekke konsertopptredener.

 

Nå satser hun for fullt igjen på musikk med en ny bluegrassinspirert pop-plate. Artisten byr på en kontrastfylt reise i tekster og musikalitet – og med en av Norges vakreste stemmer fremfører Anne Hvidsten sine låter med ærlighet og dybde. Sterkt følt – sterkt fremført.

 

Bøyer meg i støvet for hva denne jenten får til og ønsker dere velkommen til en varmende musikkopplevelse!

Ingen kommentarer: