onsdag 5. september 2012

Tiden flyr.......

Snart messetid - det er spennende, litt skummelt, mange FORVENTNINGER, en del produksjonsplaner, er programmet helt ferdigstilt mon tro?, er riggen klar? Har vi nok vegger, hva med strøm, lys........, er messekartet godt nok?, har vi nok vrimleareal?, skal vi låne flere møbler til sittegruppene kanskje??....Hvordan var det med utstillerfrokosten, er den i box?, hva med bloggtreffet -. er programmet ferdig her?, mangler litt kanskje?? snart deadline messemagasin, obs mangler noen annonser og enda en tekst må skrives, billedmateriell hva har vi?  osv osv...alt skal spikres og sikres. Vi er opptatt av det - det skal leveres i alle ledd. Bransjen skal ha den optimale markedsplass. Vi skal bidra til vekst i Bergen by, til at designere får vise seg, utstillere skal vise produkter og selge, produsenter skal komme på besøk; kaste glans, det skal bygges nettverk både her og der. Og vi skal bidra til et sosialt og faglig påfyll til folket!Jeg GLEDER meg stort til å "slippe denne helgen løs" sammen med alle som er involvert, engasjert og intressert. Jeg vil be alle dere som leser og følger messebloggen om å bidra til å spre datoen for ÅRETS INTERIØRHAPPENING 28 - 30 september i GRIEGHALLEN / BERGEN. Det er til stor hjelp for oss.
Har hatt fint fint besøk i dag av journalist og så kommer det flere på torsdag. Jeg er utrolig takknemlig for at messen får blæst og redkasjonelt fokus.

Bli med du og - spre budskapet. Takk på forhånd.
P.S så du det FINE programmet forresten? Ta en titt om du vil her: http://www.possibility.no/interior/programdeltakere.php

Vi sees på messa!

Ingen kommentarer: