onsdag 9. januar 2013

DIGITALE HJEM

 

Den digitale messehallen på Interiør & boligmessen er i gang med å fylles! Securitas Direct - leverandør av sikkerhetsløsninger - er blant dem som skal gi publikum nyheter og gode løsninger på profesjonelle sikkerhets og overvåkingstenester. Her er noe av de spennende løsninger de tilbyr:
 
 
 
 
Med Mine sider kan du som kunde konfiguere, styre og overvåke alarmanlegget selv. Juster innstillinger for husdyrtilpasning slik at husdyrene kan være inne i huset, selv om alarmen står på. Du kan blant annet legge alarmsystemet i feriemodus, noe som gjør at sikkerhetsnivået øker når du er bortreist, og oppdatere listen over kontaktpersoner. Dette er bare noen få av innstillingene du kan gjøre på Mine sider.
Bruk smarttelefonen til å slå på og av alarmen, kontroller alarmstatusen, overvåk temperaturen og få varsler- uansett hvor du er. Slik hjelper Verisure- appendeg med å fjernstyre boligen.

Verisure appen lar deg ikke bare overvåke og styre boligalarmen med smarttelefonen, men du får også varsler når et medlem av husstanden slår på eller av alarmen. På den måten kan du få oversikt over barna i situasjoner der du ikke kan være tilstede - når de går på skolen om morgenen og når de kommer hjem om ettermiddagen.
Villa Premium - alt i ett system - er en pakke som inneholder 1 GSM/Ethernet- gateway, 2 fotodetektorer (med nightvision, tar bilder i mørket), 1 røykdetektor, 3 dør/vindumagneter, 1 betjeningspanel og alarmskilter.

Alarmpakken gir deg brannvarsling, innbruddsbeskyttelse, punktbeskyttelse og assistansealarm, alt i en og samme løsning. Hele systemet kommuniserer trådløst og inkluderer tilkobling til alarmstasjonen og gratis vekterutrykning.


Fotodetektorene i systemet gjør det mulig å bruke bildene til å verifisere et reelt innbrudd eller en reell brann. Dette gjør det enklere for operatøren å varsle nødetater om at her er det et pågående innbrudd eller røykutvikling.


Les mer om Securitas Direct og alarmsystemene på verisure.no.
Vi ønsker dem hjertelig velkommen som utstiller på Interiør & boligmessen 18-20 oktober.

Ingen kommentarer: