onsdag 13. februar 2013

Vi kommer ikke utenom.....


Kjære leser; jeg kommer rett og slett ikke utenom publisering av tanker og visjoner for messens eksistens. Som prosjektleder av Interiør & boligmessen føler jeg meg utrolig priviligert som får ivareta og styrke messens gode verdier. Messen skal være dynamisk og levende. Den er konseptbasert og skal fornyes hvert eneste år. Messen vil gi deg "det lille ekstra", messen vil sette design på dagsorden i Bergen by, messen vil skape gode møteplasser for bransje så vel som for publikummere. Messen skal være for folket: "Design til folket". Noen konkrete ledetråder om du vil:

VALITET, KARAKTER & DESIGN
Interiør & boligmessen har et sterkt fokus på kvalitet, karakter og design. Å skape gode opplevelser for publikummere er ledetråden i arbeidet med messen. Siste nytt på designfronten og ”hotte” lanseringer vil stå sentralt hele messehelgen.
I tillegg til et faglig godt innhold, skal de sosiale elementene ivaretas gjennom estetiske loungeområder, inspirasjonsområder, gode smaker og overraskende underholdning.

IGITALE HJEM – MESSENS STORE NYSATSNING!
Nytt av året er ”Digitale Hjem” - en egen messehall med teknologiske løsninger til hjemmet. En bredde utstillere vil gi deg kunnskap og informasjon om teknologiens fremtid i hjemmet. Smarthus er et av mange stikkord her, og vi gleder oss til å gi publikum et større kjennskap til dette via dyktige produsenter og forhandlere. Kontor og design vil presenteres via flotte forhandlere, og naturligvis rettes fokus på digitale møterom. Slik vil vi inspirere både arkitekter og byggebransjen til å besøke messen.
Egne lydstudioer og demonstrasjonssoner vil være aktivt i bruk og enhver publikummer kan la seg inspirere her. En egen konferansier er tildelt Digitale hjem hele helgen- vedkommende vil bli offentliggjort på et senere tidspunkt. Det er verdt å følge med!

UNST
Messen huser en egen kunstutstilling. Et viktig mål for messen har vært å folkeliggjøre kunst i den grad man øker tilgangen på den via messearenaen - dog på kunstnerens egne premisser. Flere bør besøke de flotte gallerier som finnes i byen, vi vil gi publikummere kunstopplevelser som inspirerer til galleribesøk etterpå. Messens første kunstrelasjon var til dyktige Ingri Egeberg. Hun designet messens egen kunststrek (du ser den til venstre), noe som bidro til å understreke det nivået vi ønsket for messen. Egeberg bidro sterkt til at messen fikk etablert kunst som en viktig del av arenaen. I 2011 huset messen galleri Langegården, og i 2012 satte Egeberg streken fullt ut selv og ble "Årets messekunstner 2012".
Årets Kunstutstilling vil bli offentliggjort på et senere tidspunkt. Du vil ikke bli skuffet!

ROGRAM OG UTSTILLERLISTE
Det komplette programmet og utstillerliste vil bli offentliggjort på et senere tidspunkt.
Det kan nevnes at spennende aktiviteter for barn er under planlegging. Videre har vi selvsagt paneldebatter og sofaprater som gjenkjennende elementer på scenen.

NDIVIDUALISME I PRAKSIS – MESSENS UNDERTITTEL
Vi jobber stadig for å opprettholde messens undertittel ”Individualisme i praksis”. Her skal finnes noe for enhver smak. Interiør & boligmessen skal derfor huse en bredde av forhandlere under ett og samme tak. I tillegg vil en rekke designere, produsenter, stylister, fotografer, kunstnere og bloggere delta
Jeg håper du henger med - føger messens facebookside og blogg. Her vil mye legges ut hva gjelder messens innhold og totale program.
Takk for at du følger oss.
 
 
 

1 kommentar:

Nin sa...

Dette høres MEGET lovende ut damer! Gleder meg allerede! woop woop!