mandag 13. mai 2013


Foto: Roberto Di Trani
 
Først av alt må det understrekes at vi er overlykkelige over å få ha Kråkvik & Dòrazio med på høstens messe. De kommer folkens, yohooo! Mens vi venter kan vi jo bli litt bedre kjent med dem...
 
Fortell litt om dere selv....
 
Vi møtte hverandre for 10 år siden og har jobbet og bodd sammen siden den dagen. Alessandro er utdannet i Italia ved kunsthøyskolen/arkitekt, Jannicke Westerdals elsponeringsdesign.

Alessandro jobbet som stylist i mange år, drev egen butikk i Oslo. Han har nå et studio på 300 m2 samme med fotograf Siren Lauvdal, der de flegger mye vekt i det arkitektoniske i bildene.
 
       Hva jobber dere med for tiden?

Vi jobber bl.a fast for Jotun og er nettopp ferdige med et spennende og nytt fargekart som lanseres i august.

Vi jobber også for ELLE Decoration, favoritt magasinet, og skal i dag møte Live Brekke for å lage cover og styling til nr 6.

Her er ett av stylistenes flotte arbeider for ELLE Decoration:

 

              Foto: Siren Lauvdal

                                                                Stylistene understreker.....:
Stylistvirksomheten vår dreier seg ikke kun om styling. Vi jobber mye med idé og konseptutvikling for ulike firma og fungerer som oftest som AD for våre faste kunder.

For eksempel er vi nå i gang med et prosjekt for Wik&Walsøe og annonse materiell for 4 spennende butikker fra 4 flotte byer.
I tillegg kan vi avsløre at vi kommer med noe nytt i september.

                                                                    Fra et samarbeide med Tonning:

Foto: Siren Lauvdal
 
Fra ett samarbeide med populære Wik&Walsøe:
 
Foto: Siren Lauvdal

 
               Vi kjenner oss svært stolt og glad for at dere velger å delta på messen vår
18-20 oktober. Dere bidrar til å understreke messens kvalitet og innhold på en fin måte.
Hvilke forventninger har dere til messen?

Dette er vårt første besøk på bolig og interiørmessen og vi har hørt mye bra om den. Vi gleder oss til å møte spennende mennesker og kolleger og håper å få mye og ny inspirasjon!

           Vi synes det er gøy å høre om folks matfavoritter ...... Har dere noen favorittsmaker?
 
.....å den var vanskelig, vi er veldig glade i mat og liker mye, men helt ærlig er kanskje retten til Alessandro: grønn lasagne med ricotta og mynte det beste jeg vet, gjerne med et glass hvitvin fra Etna/Sicilia. Tror han er ganske enig. Ellers er vi store fan av spennende, ulike salater.

                                               Hva er en drømmedag for dere?
 
En drømmedag er en dag med ulikt innhold, det kan være en drømmedag på jobb der alt går på skinner eller en lat dag på en øde strand uten en eneste bekymring, der kanskje sistnevnte er det vi drømmer mest om i dag.

Vi ønsker dere begge hjertelig velkommen til høstens designhappening i Bergen - det er ingen tvil om at publikummere vil la seg begeistre! Selv har jeg tenkt å sitte på første rad og nyte Norges fremste stylister!

1 kommentar:

MittSitt sa...

Så gøy! Gleder meg storstilt denne helgen!
Mvh Karianne