tirsdag 22. oktober 2013

Årets messe HURRA!

Hva er vel mer passende enn å starte mimringen med selveste Finn Schjøll?? Årets tema var DESIGN, BOTANIKK OG FLORA - og det var en stor ære å ha Finn  med seg på messen. På scenen holdt han foredrag bare han kan og boltret seg med blomster fra fine utstillere som Florentes og Toneblomst. Ikke minst besøkte han et av messens drivhus (orangeri) som var stilfullt innredet av Studio Siw & Sølvberg.
Et glimt av stylisten Per Olav Sølvberg.
Mange la merke til den særegne dekoren i messens drivhus.
 
 
 
Manuela Kjeilen inspirerte mange med sine enestående cupcakes.
Både store og små hjerter gledet seg ekstra over denne damen!!
 
Tusen takk til svenske Annaleena Karlsson som var ÅRETS POP UP! Stor stas å ha en så dyktig designer på besøk!
 
 
 
Multiform var en av mange stilfulle utstillere.
 
 
Blomstrer overalt.
Vakre Lobelia-damen hadde en travel helg - besøkende shoppet og shoppet og shoppet!

 
Et glimt fra Champagnefrokosten med Sosiale mediefolk. Legg merke til grønne busker i bakgrunnen fra Plantasjen. Scenen var møblert med svanestoler fra Berle Taburetten.
Se mitt flotte og spesielle armdekor fra de nydelige Florentes-jentene. Champagne til alle som ville ble servert med vakker blomst i hvert glass fra Toneblomst. Skal det være så skal det være!
 
Det er i grunn bare å bøye seg i støvet! Bukke og takke dypt for alle som har bidratt til denne messen. Ingen nevnt - ingen glemt heter det. Vi setter pris på hver og en av dere. Dette ble en lun og fin designfest spekket med spennende program. Håper helgen gav inspirasjon, glede og masse energi til å møte høsten og vinteren. Flere bilder kommer i bøtter og spann. Vi holder kontakten!
Alle bilder er selvsagt tatt av vår dyktige messefotograf Christin Eide.
 
De beste hilsener messeteamet.
 
 

1 kommentar:

lillpastill sa...

Takk for en fin helg! :)