tirsdag 8. oktober 2013

BLI LAGT MERKE TIL I 2014!

 

Jeg har snakket med Norsk Designråd, og glad er jeg for det. De gjør et utrolig fint arbeid i forhold til å fronte dem som fortjener ekstra anerkjennelse og utmerkelse i norsk sammenheng. Har dere et produkt eller en tjeneste som fortjener anerkjennelse? Ønsker dere å bli lagt merke til av designbransjen, næringslivet og pressen? Ja, da er det å kaste seg rundt!
 
Merket for god design, er en utmerkelse som anerkjenner vellykket bruk av design for å skape innovative produkter og løsninger. Konkurransen hedrer bedrifter og designbyråer som utmerker seg med de beste designprosjektene i landet.
Blant tidligere vinnere finner vi møbler flere av Norges mest kjente møbelklassikere, fra produsenter som Håg, Varier, LK Hjelle og Fora Form.  Du kan søke i kategoriene Tjenester, Emballasjedesign, Industridesign, Møbeldesign, Tekstil- og konfeksjonsdesign, Visuell kommunikasjon og Interaktiv design.
I tillegg til Merket for god design leter Norsk designråd også etter designprosjekter fra studenter eller nyutdannete (inntil 3 år etter avsluttet studie). I konkurransen Unge talenter kan man vinne heder & ære, oppmerksomhet fra bransjen, næringslivet og pressen. Og ikke minst deles det ut pengepremier på til sammen 90 000 kroner. Ikke verst!
Har du, designbyrået eller bedriften din et prosjekt som fortjener heder og ære vil jeg anbefale deg å lese mer om hvordan du søker på årets viktigste designpris på Norsk Designråd sine nettsider. Husk at søknadsfristen er 16.oktober 2013.
Lykke til!
 
 
 
 

Ingen kommentarer: