torsdag 3. oktober 2013

SOME- MIDDAG



Vi koordinerer en uformell tapasmiddag lørdag 19.oktober for alle som vil komme!
Vi samles i storslåtte lokaler på messehotellet Grand Hotell Terminus, midt i Bergen sentrum kl.20.

TAPASBUFFET (FINGERMAT) 9 RETTER 395,-:
*
Tataki på laks med aprikos-chili chutney, frisk koriander
Hvitløk, koriander og-chilimarinerte scampi.
Sitronkylling - kyllinglår marinert i sitron og rosmarin.
Langtidstekt svinenakke med asiatisk krydder på syrlig kål.
Stekte småpoteter med salvie og hvitløk.
Tynnskåren fennikelpølse med pepperrotkrem og ruccola.
Aspargessalat med poppede gresskarkjerner og manchego.
Hvitløksstekt bruschetta med tomat og mozzarella Brie de Meaux,
Gorgonzola picante med bakt fiken og nøttebrød
Garnityr: Aioli, hjemmebakt focaccia.

*

Håper på forståelse for at det med så mange deltakere ikke er mulig å bytte ut/ endre menyen.
På Terminus kan vi sitte utover kvelden, og de som er i skikkelig
 
festhumør kan gå videre ut i de små timer.

Mat og drikke bestiller og betaler vi hver for oss, og pga. bordbestilling betaler vi maten på forhånd.
Selv om dere har meldt dere på via skjema til SoMe –frokosten, må ALLE melde seg på middagen.
 Dere trenger ikke å ta med kvittering, dere står på liste når dere har meldt dere på og betalt.
BARE TRYKK PÅ KNAPPEN, SÅ ER DU I GANG:



Også er det flott om du følger med i Facebookgruppen her
for informasjon og praktiske oppdateringer om helgens hendelser.
Vi gleder oss stort nå!



1 kommentar:

Min Stil sa...

Blir sikkert kjempekjekt :)