onsdag 6. november 2013

Ja da, SMAK skulle det bli - og det ble wow over hele linja!

Kan det bli lekrere? Manuela Kjeilen skuffet ikke!
Terminus hadde en egen restaurant i 2 etg.
Delikat fra messens nyhet: Champagnebaren som også ble levert av Terminus Restaurant
Kanel hadde en lekker og fristende stand med gode og uimotståelige smaker..
 Bobler med tuliplanblomst fra Toneblomst
 
 
 
Godt Brød er alltid en sikker vinner når det gjelder bakverk!
 
Kaffe fra Kaffemisjonen er et "must" på messen vår hvert år
 
Nyhet av i år: Den Brune Pub slo godt an i avdeling 2 etg, Digitale Hjem
 
Takk til alle dere som bidrog med gode smaker.
 
 

1 kommentar:

Ann Christin Coucheron-Lygre sa...

Hei.
Flotte bilder, men vi på Oliviers & Co selger ikke produkter fra Nicolas Vahé, så det er feil...
Ann Christin.