onsdag 1. april 2015

BIG NEWS!


I år er skjer det spennende samspill i Bergen by, både for å løfte byen som en viktig interiør og designarena, og for å gi mennesker unike opplevelser.

Det er en stor glede at Bergen Design Story i år samspiller med Interiør & boligmessen (16.-18. okt). Lørdag 17. oktober inviterer de nemlig til noen unike timer på Litteraturhuset i Bergen hvor fokus på interiørdesign står i sentrum. Konferansen heter Design Talk og har som mål å inspirere gjennom ærlige historiefortellinger fortalt av fremragende bransjemennesker. Interiør & boligmessen ser frem til å invitere alle deltagerne til messearenaen, både før og etter konferansen. Det skal ikke være tvil om at deltagerne skal fylles med unike opplevelser, både faglig og sosialt. Messen er fornøyd med at visjonen om å synliggjøre Bergen som en viktig designarena står ekstra sterkt i år.

 
 


OM BERGEN DESIGN STORY:


BERGEN DESIGN STORY vil samle deltagere og engasjerende bidragsytere til en spennende dag med ulike Design Talks. Designere, stylister, fotografer, arkitekter, produsenter, trendforskere, redaktører, kreatører, reklamefolk, bloggere og alle andre som er interessert i interiørdesign ønskes velkommen.
En åpenhet rundt nåtid og fremtid står sentralt, gjerne med innspill til justeringer og vekst for norsk interiørdesign bransje.
Design Talks vil bestå av bl a foredrag, debatter. Fremragende personer deltar fra inn og utland.
For påmelding til Design Talk: http://www.billettservice.no/event/457283

Da er det bare å glede seg til en designhelg spekket med opplevelser. Det gjør i hvert fall jeg:)Ingen kommentarer: