onsdag 6. mai 2015

MJØLK!

En viktig inspirasjonskilde for årets messe og tema "Handmade is the New black" er stylisten Kirsten Visdal. Hun regnes som en av Norges beste stylister.

Kirsten har en forkjærlighet for det naturlige skapte sammen med ett  moderne formspråk. Heier på norsk design og håper på en oppblomstring innen norsk kulturarv og håndverk.Glad i estetikk som finnes i prosesser, hverdagen og øyeblikket.Tror at vi som forbrukere,produsenter og kreative aktører vil ta større grad av samfunnsansvar i fremtiden.
Hun drev butikken Kvist, startet nettsiden mjolk.no og har gitt ut boken Naturligvis.

Mjølk er tenkt som en nettavis hvor formålet er  å forvalte, formidle og utvikle vår kulturarv.
Gamle tradisjoner, naturlige materialer og enkle levesett står i sentrum. Vi støtter små produsenter, bærekraftige produkter og godt håndverk, forteller Kirsten. Mjølk har fokus på å ta biter av fortiden inn i våre urbane liv og å utvikle dem videre.
Gjennom egne innlegg og  gjestespaltister ønsker Mjølk både å inspirere og å samtidig skape en bevissthet rundt våre verdier og valg. Messen er så heldig å ha Mjølk og Kirsten representert. Hun bidrar dermed med å understreke årets messekonsept hvor det tradisjonsmoderne står i sentrum.Ingen kommentarer: