tirsdag 15. september 2015

HOT DESIGN TO COLD CLIMATES!

 
 
Hot design to cold climates!
Møbelagenturet Noes representerer et utvalg spanske designmerker i det norske markedet. Med fokus på kvalitet, bærekraftighet og historie lanseres nå flere merker både fra den etablerte og den nye progressive designscenen. 

Innehaver Maria Hole forteller at da den økonomiske krisen rammet byggeindustrien i Spania i 2008, forsvant hele 70% av alle aktørene i møbelbransjen. Kun de beste ble stående. Tomrommet etter andre har gitt grobunn for en ny bølge av designere, unge entreprenører og håndverkere som etablerer seg på en scene der reglene er løst definerte og viljen er sterk, understreker hun. Spania har lange håndverkstradisjoner, og der tradisjonelle design tidligere rådet, ser de nye generasjonene verdien av å kombinere moderne design med tradisjonelle materialer og metoder. 
                                                               Maria Hole, innehaver.
 
Noes stiller for første gang ut på Interiør og Boligmessen og vil vise mange flotte produkter fra en spennende designscene, hittil ukjent for Norge. Moderne terracotta, håndvevde tekstiler og gjennomførte kolleksjoner fra 8 ulike merker vises frem på messen under fanen “hot design to cold climates”. Følg gjerne @noesdesign på instagram hvis du er nysgjerrig på noe som tilfører noe nytt til våre nordiske miljøer og som har en historie å fortelle. Dette blir spennende - det er all grunn til å sette av dato for messehelgen i Grieghallen: 16-18 oktober.
 
 
 

Ingen kommentarer: