onsdag 13. juni 2012

INGRI EGEBERG


TILGANG PÅ KUNST
MED INGRI EGEBERG & MESSEN
Ikke bare setter hun standard for messens logo og varemerke med sin elegante stol (designet for messen 2011), nå setter hun også streken fullt ut og blir Interiør & boligmessens HOVEDKUNSTNER 2012. Ingri Egeberg inviterer deg til kunstopplevelser og kaffeprat i egen etasje på messearenaen helgen 28-30 september. Utstillingen vil bli åpen for alle besøkende på messen.Sett bort fra et mekka av utstillere fra Interiør, design og boligbransjen jobbes det stadig med ”det lille ekstra” for messen, det som gjør opplevelsen av å være der helt spesiell. Å vandre på Interiør & boligmessen i Grieghallen skal gi overraskelser. For de som fulgte med på arbeidet med fjorårets messe, er det en kjent sak at integrasjon av KUNST ble viktig. Viktig for å vise at Kunst og bolig hører sammen, men ikke minst betydningsfullt og engasjerende i den grad man kunne bidra til å øke tilgangen på kunst. Å folkeliggjøre kunst i den grad den blir mer tilgjengelig på en messearena ble inspirerende. KUNST TIL FOLKET!

I fjorårets messemagasin skrev jeg:

”Å integrere kunst og kunstnere på en messearena har engasjert. For hvorfor er det slik at man ofte må besøke gallerier for å oppleve kunst? Jeg tror det er mange der ute som ønsker å ta skrittet over dørstokken til de mange flotte gallerier som finnes, men som likevel ikke gjør det. Meg inkludert”. Mange gallerister og kunstnere ble oppsøkt i forbindelse med fjorårets messe, uten noen som helst visshet om å få ideèn realisert. Etter  fine samtaler med dyktige gallerister og kunstnere ble konseptet til litt etter litt. Det ble kunst på messen - og det blir det fortsatt!


Ingri Egeberg er allerede godt i gang med produksjon av bilder som skal flytte inn i Grieghallen hele messehelgen 28-30 september. Og Ingri flytter med - hele helgen!


Ingri er modig – Ingri ser muligheter – Ingri er presis –  hun jobber iherdig med å levere en utstilling som bare hun kan. Og jeg er utrolig stolt, ydmyk og takknemlig for at det er henne som etablerer kunst under årets messe. Les gjerne mer om denne flotte kunstneren her.http://ingriegeberg.no

Vi besøkte Ingris atelier her om dagen for å planlegge litt, og her er smakebiter av en givende morgenstund hos kunstneren! Alle bilder er tatt av messefotografen, Monica Johansen. Nydelige steminger hun har fanget her synes jeg.


Jeg inviterte messens skribent Linda Maria med denne dagen - hun skal skrive et lengre portrettintervju med kunstneren. Det er klart vi må ha bilde av denne fine stunden.
Linda nyter stolen til Ingri - hun har mange prosjekter denne Ingri!
Et utsnitt av en kolasje fra Ingris mange stoler....


Et av mange bilder som skal flytte til messen...

Ingri og meg...det er godt å være her!


En komplett artikkel om Ingri Egebergs utstilling på Interiør & boligmessen 2012 vil bli publisert på et senere tidspunkt. Du kan glede deg til å bli kjent med henne!"Kunst og design møtes, bilder og møbler skaper

sammen bevegelse og motstand, helhet, kontrast og

gleden over å klinge sammen".

Ord fra kunstneren selv.
5 kommentarer:

Kari Marie Bøhmer sa...

Kjempeflott! Hun er en av mine favoritter:-))

Inger Johanne sa...

Dette er innertiar! Gler meg sånn til å sjå utstillinga!! Flott bloggpost òg!

Klem

re:signert sa...

Stilig. Tenker vi alle sloss med arkets 4 rette kanter innimellom. Fint tema. Og digger de søte små porselenskoppene!! Gleder meg til å hilse på og se kunsten in real life på messen. Mvh Signe

jasonbob sa...

curry
longchamp
supreme
off-white
yeezys
pandora bracelet
steph curry shoes
yeezy
golden goose sneakers
russell westbrook shoes

Anonym sa...

bape
off-white
supreme t shirt
kobe byrant shoes
off white hoodie
kobe
golden goose outlet
russell westbrook shoes
pg 4
supreme clothing