onsdag 3. oktober 2012

TUSEN TAKK for magi og entusiasme

En magisk helg med interiør & designstemning er over - bloggere dokumenterer helgen og strør virkelig gode omtaler rundt seg som er overveldende og svært gledelig for oss som arrangør. Ja, helgen ble en stor fest på alle mulige måter!

 
I skrivende stund er jeg utladet, men rørt og takknemlig. Veldig takknemlig.
Foto og designkolasje: Anniken Zahl Furunes


Interiør & boligmessen er blitt til å gjennom et samspill. Et samspill gjennom et år sammen med bloggere, bransje, publikummere, interne kollegaer og eksternt ressurspersonell. Et unikt samspill hadde vi også gjennom rigg, gjennomføring og nedrigg.

I ettertid ser jeg at messens visjoner og verdier har klart å utspille seg i praksis. Vi klarte å skape en arena for design, godt håndtverk, gode historier og innovative aspekter. Vi klarte å skape en markedsplass for bransjen og en inspirasjonsarena for publikum. Jeg tror enda til vi har klart å sette Bergen by på kartet som designarena og et godt alternativ til internasjonale messer. Sammen våget vi å håpe på dette - å satse på det.

At utstillere roser messehallen; at den er stilfull, oser av kvalitet osv er givende. At publikum strør godord om arenaen som en deilig sosial og god faglig møteplass er også gledelig. At fagtunge aktører fra både inn og utland, vi snakker trendforskere, veletablerte designere, produsenter osv, også roser messen, de sier at kafeer og vrimleareal er av unikt slag, at stemningen her i Bergen "er så raus og god" osv, det er magiske ord for oss som har jobbet med messen. Og jeg griner en skvett av slike tilbakemeldinger. For vi ønsker fremfor alt å være en raus plass som gir påfyll til folket - til en bredde av folket. Design til folket - kunst til folket. Ingri Egeberg: Du er spesiell. Vi klarte det!!

Ingen nevnt - ingen glemt! Ressurspersonell de luxe!
Vi har hatt et ressurspersonell med snert og med særpreg - ikke bare representerer de en god tverrfaglig kompetanse som har bidratt til å høyne nivået på messearenaen fra i fjor til i år. Det er entusiasmen og engasjementet deres jeg tenker mest på. Uten den positiviteten og gleden vi har hatt i bunn for messearbeidet - så ville vi ikke ha greid dette. Dere i ressursteamet vet selv hvem dere er og hvilket fantastisk arbeid dere har gjort; det være seg under oppbygning gjennom hele året, under opprigg, gjennomføring og nedrigg.

En stor takk til hver enkelt av dere!

Jeg vil trekke frem bransjen og utstillerne: en stor takk til dere - dere er grunnsteinen i messen. Uten dere - virkelig ingen messe!
Jeg vil videre trekke frem alle dere bloggere som har gjort dette helt magisk for oss - dere er jammen meg en del av hele oppbygningen og en stor motivasjonsfaktor for meg og prosjektteamet.

Uten dere - ikke så gøy!:-)

Nikolas og Joakim; dere er best i verden! Takk for at dere var med mamma og rigget hver dag etter skoletid en hel uke. Flinke gutter var dere!

Jeg vil få lov til å rose mine foreldre som selvsagt har støttet meg gjennom ett helt år med messearbeid, ikke minst trøkker de til under selve gjennomføringen og kaster seg over det arbeidet som trengst å gjøres under et så uforutsigbart og krevende event som dette er.
Takk Mams & Paps! Dere er spesielle - det vet dere!9 kommentarer:

Unknown sa...

Tusen takk for at du er slik en utrolig resursperson som bare hopper i det og arrangerer en slik messe! Det er bare å bøye seg i støvet for hva du og dine medhjelpere har fått til. Utstillerne var knallfine og varierte, bloggfrokosten var en fest, og alle de gode foredragene og "samtalene" som stod på programmet var bare SÅ inspirernde.
Gleder meg virkelig til neste år!


Stor klem fra meg!!

Lobeliadamen sa...

Barbros lille atelier sa...

Ja, det var virkelig en vellykket messe!
Den var flott i fjor og, men i år var den om mulig enda bedre:-) Til tross for mange utstillere, virket messen enda åpnere og luftigere enn i fjor, og det var bedre flyt i trafikken av folk.

Dere har all grunn til å være stolte! Bra jobbet!

Gleder meg allerede til neste år:-)

Tove Hertzberg sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tove Hertzberg sa...

Du er en modig kvinner med et STORT hjerte. Det er bare å ta av seg hatten for deg. -For en messe, for en interiør-, design- og kunst fest!

Dette lever vi lenge på <3 <3 <3

BO sa...

Blir rørt eg, gode Trudemor! :-)
Masse klem til deg!

Jannicke Skår Eide sa...

Flinke Trude! Eg bøyer meg i støvet og er så imponert over alt du får til!

Under Paraplyen sa...

Jeg vil bare sende deg en stor takk!
En stor takk for at du turde å satse på ideen din!
En stor takk for all den energien og arbeidet du har lagt ned i dette! Vi er mange som setter stor pris på dette, og jeg gleder meg til neste år allerede.
Da skal jeg sette av hele helgen og få med meg hvert eneste innslag. Tusen takk, sees til neste år! :-)

Den gode feen sa...

Fantastisk fint skrive av fantastisk flinke Trude. Herlighet kor flott messe. Håpar du klarar setje deg ned og sjå ting litt i fugleperspektiv og klarar ta inn over deg suksessen du skapar. Verdas beste klem til deg!