mandag 23. mai 2011

MESSENS EGEN FOTOGRAF


Bo Design & Foto består av Bodil Haga som tar de mest unike bilder jeg vet om. Hun blir MESSENS

EGEN FOTOGRAF 2011!

Dere vil derfor treffe Bodil rundt omkring på messearenaen hele helgen 23.-25.september. Jeg ønsker meg bilder av mennesker i prat, innbydende stands,  lanseringer, kunst, nips & naps og god design. Kanskje det er du som blir forevighet - sittende i en av messens kaffebarer og super inn god inspirasjon fra alt det som bugner rundt deg.....?!
Hjertelig velkommen  til Bergen Bodil den helgen. Ikke bare skaper du fantastiske bilder. Du bidrar til å skape gode øyeblikk med din herlige latter og lune humor. Det skal bli en glede å ha deg på messen!

I tillegg til å være en dyktig fotograf, er Bodil en av vestlandets spennende BLOGGERE. Jeg kan garantere bloggtendenser og kanskje et aldri så lite bloggtreff messehelgen. Jeg sprer det derfor ut her og nå:

Kjære bloggere!

BENYTT dere av messearenaen til å treffes og gi besøkende inspirasjon. Messen vil ha flere vrimleområder som tar vel imot kaffetørste bloggere. Skap nye bekjentskaper og styrk gamle. Flere bloggere har allerede meldt sin ankomst.  Noen vil også bidra med innlegg. Kunne vi fått til å samle en mengde bloggere og gjøre noe ekstra ut av dette? Tar gjerne i mot tips her. Har allerede engasjert en vel profilert blogger til å gi besøkende på messen en smakebit av bloggverden. Jeg lurer litt på om jeg skal gi en utfordring til bloggere knyttet opp mot messen. Det handler selvsagt om billedmateriell og kunsten å formidle. Jeg synes det bugner av gode bilder fra en del bloggere. Vent og se....
Ta gjerne kontakt med meg direkte om dere ønsker å bidra med noe eller har gode ideèr.

Ha en fin uke
Trude

9 kommentarer:

marian sa...

Den damo e ein høgdare, for å sei da sånn. Da e berre hu i heila vero som kunne få meg på takje for å ta bilde - klarte da hu. Gle dåke!!!

Marian i Rosendal

INTERIØR & BOLIGMESSEN sa...

Det høres bra ut. Vi har mye godt i vente med en så dyktig fotograf!!
Takk for at du besøkte bloggen. Velkommen igjen.

Trude, Interiør & Boligmessen

IJ sa...

For eit bra valg! Bodil er kjempedyktig! Gler meg forresten skikkeleg til messa - trur det blir veldig kjekt!

INTERIØR & BOLIGMESSEN sa...

Takk for kommentar! Så kjekt at du kommer på messen. Spre informasjon om helgen til dine venner. Jeg setter stor pris på om vi sammen kan skape en "snakkis" der ute. Det er alltid spennende når man skal etablere noe helt nytt. Jeg gru gleder meg!! Mest GLAD!

Vi sees.

Trude

Jeanette sa...

Såå kjekt med messe i Bergen!Fantastisk fotograf dere har fått med på laget, hun er bare unik. Dette kan jo ikke bli annet enn bra, ser virkelig fram til å komme.Har linket ett innlegg til dere fra meg:)

-Jeanette-

~De gode minner i en ny tid~ sa...

~ Å som jeg gleder meg til den messa!!! Endelig kommer det noe skikkelig gøy for oss interiørintresserte
på vestlandet:-) Tusen takk til dere som står for messen!!!
Blide Bodil er bare helt fantastisk som person og dyktig fotograf. Ingen tvil om at dere har fått rette person til det oppdraget.

Hilsen Signe ~

Brigg sa...

Dette blir så bra! Årets begivenhet i bergen. Hadde vært bra å fått til noe kjekt mellom bloggere og messe ja! En liten blogghappening. Innlegg kommer i alefall fra meg og jeg bidrar gjerne om det er noe!

INTERIØR & BOLIGMESSEN sa...

Hei;
takk for supere tilbakemeldinger. Det gir tyngde når man skal gjennomføre dette til høsten. Gleder meg noe voldsomt.
Takk for at dere er med. Sender sikkert ut en bloggoppfodring i løpet av sommeren.
Fint om dere sprer bloggen og info rundt messen til deres nettverk.

Tusen takk!!
Trude

INTERIØR & BOLIGMESSEN sa...

Obs, hei igjen;
sitter på landet og skriver innimellom fri. Ser det går fort i svingene; beklager feilskrivingen.

Hei hei.

Trude