onsdag 1. juni 2011

PRELANSERING AV INTERIØR & BOLIGMESSENVIKTIG HAPPENING I GRIEGHALLEN I GÅR: PRELANSERING AV iNTERIØR & BOLIGMESSEN 2011!


Bortimot alle utstillere og flere andre innvolverte aktører stilte i Grieghallen i går kveld for å være med på spennende prelansering av messen: messens opprinnelse, filosofi, innhold og krydder.

Flotte fakler utenfor Grieghallen ønsket utstillere, designere og andre spennende innvolverte aktører velkommen, lun og god stemning ventet inne med deilig bakverk og canapeèr fra Colonialen. Det  var en god opplevelse. Humor, latter, engasjement og god energi. Hele messen ble presentert med fyldig billedmateriell og presentasjon. Presentasjonen skal jeg ganske så snart dele med alle dere der ute også! Følg med.
TAKK for en givende kveld sammen med alle dere som skal fylle messearenaen med faglig og sosialt påfyll. Snakk om KRYDDER!!! Jeg er jammen heldig som får jobbe med et så spennende prosjekt og med så mange inspirerende aktører innvolvert.
TAKK også til GRIEGHALLEN for fantastisk service.
Møtet i går brakte oss et hakk nærmere ÅRETS HAPPENING!
I august blir det enda mer planlegging og nær dialog med samtlige aktører.
God DESIGNREGI på hele messearenaen skal prioriteres og alt praktisk skal koordineres. Vi er bortimot fullbooket hva gjelder utstillere. Det er en fantastisk liste. Du kan se den på hjemmesiden: http://www.possibility.no/interior

Først skal vi nyte sommeren og hente god energi.
SOMMER KOMMER......sommer kommer............!
Inspirasjonsbildet øverst er hentet fra MENU, som forøvrig også kommer på messen sammen med Glass Thomsen.
Disse flotte lampene vil forresten pryde inngangen hele messehelgen.

Jeg kommer raskt tilbake med mer nytt.
Jeg ber nok en gang om at dere HJELPER meg med å spre informasjon om messen videre til venner og bekjente. Det BETYR mye!
SPRE INFORMASJONEN VIDERE FOLKENS!Avslutter med et nydelig bilde fra DESIGN SHIMMER.
Med ønske om EN FIN JUNI DAG.

Hilsen
Trude

Ingen kommentarer: