søndag 29. mai 2011

VELKJENT GALLERI PÅ MESSEN!

Da er det avklart: GALLERI LANGEGÅRDEN har takket ja til å bidra med KUNSTUTSTILLING på Interiør & boligmessen 2011. I et eget lokale tilknyttet utstillerarenaen/Dovregubben kan publikum boltre seg og nyte bilder av høy kvalitet.

Det er dyktiger ANNE SOFIE BERTELSEN som driver Galleri Langegården i vakre gamle lokaler på Fjøsanger.


GALLERIET BLE ETABLERT I 1984 OG HAR EN SOLID POSISJON I DET BERGENSKE KUNSTLIV.

Bertelsen har hovedfag i kunsthistorie fra Universitetet og engasjerer seg sterkt i formidling av kunst. Både unge, lovende og godt etablerte kunstnere er tilknyttet galleriet, i alt vel 50 navn. Så langt er vi blitt kjent med at hun vil ha en kollektiv utstilling med flere ulike kunstnere representert på messen, noe jeg personlig setter stor pris på. Det matcher virkelig messens filosofi om "noe for enhver smak".  Da ventes det i spenning på hvilke billedkunstnere som blir plukket ut. Utstillingen vil være tilgjengelig for alle besøkende på messen.

Vel møtt til KUNSTOPPLEVELSER og en hyggelig prat med en dyktig, engasjert og modig gallerist.  Vi krysser også fingrene for at de utvalgte billedkunstnerene vil være tilgjengelig under utstillingen.

 En STOR TAKK for at du titter innom og følger bloggen. Spre gjerne informasjon om messens utstilling videre til familie og venner! Det vil bety enormt mye for en ny messe som denne.
SÅ TIL ALLE VÅRE FANTASTISKE UTSTILLERE: Det blir egen VERNISSAGE / ICEBREAKER tilknyttet utstillingen! Mer informasjon om dette kommer.

Ha en fin søndag!

Trude

Ingen kommentarer: