torsdag 21. juli 2011

Ett deilig dypdykk i messefotografens arkiv


BRINGEBÆR
ER GODT, SANN, SURT OG SØTT OG RØDT, SANN
KOM SKAL VI SYNGE EN BRINGEBÆRSLÅTT!
PLUKKE, PLUKKE BÆR, SANN, LAGE GOD DESSERT, SANN
SKRAPE OG SKRÅLE MED SLEIKEPOTT.....

MIMRER TILBAKE TIL MIN YNGSTE SØNNS BARNEHAGETID HVOR HAN LÆRTE DETTE BRINGEBÆRVERSET. Vi er så glad i disse strofene, også nå i ettertid.


mmmmmmmmmmm

TAKKET være fantastiske og dyktige aktører "der ute" skapes det fremover et spennende mangfold for Interiør & boligmessen 2011. Jeg kan ikke få sitert vår slogans mange nok ganger: Sammen skaper vi den gode helheten.

 Under ett og samme tak skal det inspireres og informeres slik at besøkende får et deilig påfyll både faglig og sosialt. Bransjen skal ha en effektfull markedsplass og oppleve optimal nettverksbygging. Den gode praten - den gode opplevelsen. Raushet  - kaste glans over hverandre.

Disse herlige sommerbildene  er lånt fra MESSENS FOTOGRAF: Bo Design & Foto. Som jeg har skrevet før tar hun nydelige bilder - har et skarpt blikk for både helhet og detaljer.

Disse bildene er så sommerlige og "glade" at jeg bare måtte dele dem med alle dere som følger messens blogg. Sommerlivet byr på uformelle og ofte uhøytidlige dager og kvelder. Heldigvis. Den voldsomme middagen, desserten og hverdagskavet blir byttet ut med en nistepakke på stranden. En fisketur om kvelden. Et mangfold iskrem fra fryseren. Bringebær og rips fra torget eller egen hage osv. Vi trenger dette uformelle synes jeg.

Ser frem til at messens fotograf skal forevige de små, og avslappende øyeblikkene på messen: der praten står i sentrum, sansene vekkes og inspirasjonen spres ut til de som er nysgjerrig og engasjert.

Ha en fin sommerdag der du er

Ingen kommentarer: