torsdag 4. august 2011

SPENNENDE SKATTER PÅ PARADIS

OPPDAG HØSTENS SKATTER
OPPLEV NYHETER OG TRENDER
BLOMSTERINSPIRASJON & GLEDE

 PIHLS PARADIS BLOMSTER

DET ER STOR SJANSE FOR AT DU OPPDAGER NYE SKATTER OM DU TAR TUREN INNOM DENNE BUTIKKEN; BLOMSTER DU SYNES ER SJELDNE OG KANSKJE IKKE HAR HØRT OM FØR. JENTENE BAK DISKEN HAR ALLTID NOE NYTT OG TRENDY Å KOMME MED. STIKK INNOM OG OPPDAG HØSTENS SKATTER....

HAR DU EKSTRA GOD TID EN DAG, SÅ PASS PÅ Å TA MED DEG EN DEILIG KAFFE LATTE FRA COLONIALEN LIKE VED. DA ER DAGEN PERFEKT!


Pihls Paradis tar blomsteravdelingen med seg på Interiør & boligmessen. Her kan besøkende kjøpe friske kvaster eller potteplanter til høsten. Man kan hente inspirasjon, blomsterglede og nyttige tips. For dere som er utstillere kommer det flotte tilbud fra butikken. Følg med!


TIL SLUTT ET LITE ØNSKE.....

OM DU LIKER INTERIØR & BOLIGMESSEN, SÅ SETTER JEG PRIS PÅ OM DU TRYKKER PÅ "like" KNAPPEN TIL MESSENS FACEBOOKSIDE OPPE TIL HØYRE PÅ DENNE SIDEN.  

Det bidrar til å spre ut informasjon om messen og til å sikre et godt besøkstall som vi ønsker for våre utstillere. Det hjelper oss til å etablere en messe som vi skal kunne glede oss til hvert eneste år. Både besøkende og utstillere.

Mange av dere der ute har allerede bidratt og bidrar sterkt til å synliggjøre messen.  
TUSEN HJERTELIG TAKK!


 

Ingen kommentarer: