søndag 30. oktober 2011Happy halloween - fra Sweet Paul.

En av mine favoritt kreative sjeler er selveste Sweet Paul - må innrømme at han har inspirert meg mange ganger med sine spenstige ideèr og påfunn. Han har et helt spesielt blikk på tingene rundt seg og vet å fange den riktige stemningen og ikke minst formidle den til oss andre på en utrolig måte. Ingen er som Sweet Paul - HURRA.

Ha en spennende halloween:-)

mandag 24. oktober 2011

TRENGER TIPS FRA DEG


Strikkeklokken er bare et av mange flotte og særegne prosjekter som produktdesigner Siren Elise Wilhelmsen har skapt. Det var utrolig hyggelig å ha henne på Interiør & boligmessen i Grieghallen. Kanskje står hun på lanseringsscenen til neste år også. Vi satser forresten stort på å få frem lokale produkt- og møbeldesignere til neste år. Det hadde vært kjekt å få enda flere samlet under ett og samme tak. Det er veldig fint for besøkende å oppleve lokale aktører på nært hold. Det nærmeste mange kommer er ofte gjennom aviser og interiørblader. Ikke minst er det en unik mulighet for produsenter, forhandlere og designere til å skape nærmere bekjentskap og knytte nyttige bånd. Dette er en viktig tanke i messekonseptet.

Her er flere bilder av arbeidsprosesser og elementer fra produktdesigneren:Har du tips om spennende design og kanskje noen flotte nykommere i bransjen så blir jeg superglad for en e-post fra deg. Kanskje er du nettopp designeren?
Hører fra deg.
Høsthilsen


søndag 23. oktober 2011

EPLEKJEKT.....

HØST & EPLER........
Vi hadde herlig epledekor på en del av messens vrimleområder. Bloggerne fikk bloggfrokost med epler som tema. Høst er en eplekjekk tid:-)
Bildet er hentet fra Muuto. Friskt! Takket være flere forhandlere som allerede har signert standleie til neste års boligmesse sikrer vi oss produkter fra Muuto.
Lykke!

Siden vi er inne på temaet EPLER & HØST deler jeg gjerne en deilig eplekake-oppskrift med dere. Oppskriften kommer fra en god venninne og nabo. Her kommer den:

2 egg
2 kopper sukker

Dette vispes til eggedosis.
Bland deretter i:

200 gr smeltet margarin
2 kopper hvetemel
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
3-4 epler som deles i båter
sukker + kanel

Stekes på 180 grader midt i ovenen i ca 40-50 minutter.
Perfekt med en diger klatt is til:-)

Ha en kjekk start på uken

onsdag 19. oktober 2011

Sett av dato for MESSE 2012: 28-30 september

Kjære lesere og følgere av Interiør & boligmessen!

Da er det endelig avklart dato for neste års messe: 28-30 september. Sted: Urbane og lett tilgjengelige Grieghallen. Sett av dato så tar vi sammen pulsen på neste års nyheter og trender - og mye mye mer!! Innhold, utstillere og arealdisponering ligger på skisseblokken. Ut fra konstruktive tilbakemeldinger skal vi jobbe med å optimalisere messearenaen. Justere - finpusse. Gjøre det enda litt bedre - enda mer spennende. Utvide kaffebarene, få flere sitteplasser, koordinere køer og billettluken slik at du ikke skal stå i eviglang kø osv

 Jeg gleder meg stort til å jobbe med neste år. Tilbakemeldinger og kreative innspill fra dere mottas med varm TAKK. Veldig hyggelig om du har innspill.
Takk for at dere følger messens blogg. Det betyr MYE.
klemmer

tirsdag 18. oktober 2011

MER!

Lengter tilbake......til gode smaker.
Det er ikke rart at kafeène var "stappfulle" av mennesker!
Her fikk man rett og slett lyst til å BLI
(akkurat som vi håpet så hjertens på - jippi).

God service og livlig prat.


Bugnende mekka og noe for enhver smak: Individualisme i praksis.

Spennende og modig Afrika - look.


Badeinspirasjon

Det bugnet!
Inspirerende kjøkkenprat!
Er så glad i den røffe looken som utspilte seg på store deler av messearenaen.
Tøff stand med gulv og vegger i betong.

Fortsatt god stemning her hos meg til å strø ut messebilder altså. Se bare på det øverste bilde fra Colonialen; får lyst til å skru tiden tilbake og nyte det deilige bakverket og de gode ostene de serverte. Ellers er det jo ikke vanskelig å se på de andre bildene at besøkende og bransje storkoste seg. Er det noen av dere lesere som har kjekke bilder fra messen, blir jeg glad om jeg kan få vise dem på bloggen her. Vi må tillate oss å mimre litt nå i ruskeværet og høstmørket, må vi ikke? En varm klem til deg som leser!mandag 17. oktober 2011

Kos dere med flere bilder fra messen


Alle foto er tatt av min gode kollega Linn.

Vi har mange mange mange bilder fra Interiør & Boligmessen 2011. Det er kjekt å ha disse å se tilbake på - glede seg over de gode relasjoner og samtaler som ble til. Nyttig kunnskap og inspirasjon som ble hentet.  Jeg lengter ofte tilbake til den gode stemningen vi hadde både under selve messen og under hele riggeperioden. Det er flotte opplevelser å ta med seg gjennom høsten og vintermørket. Nye ideer for messen 2012 ligger på skisseblokken. Gleder meg til å dele dem med dere.
Ha en fin høstdag.

søndag 16. oktober 2011

Mer høstdrypp

Kvitter meg aldri med dette bildet her. Magisk farge på soppen.
Like så er jeg glad i dette bildet med rustpreg.
Skjønne barnehender og hjerter
Gamle klyper fra feriehuset er brukt her
Hjerter og lune stemninger preger høstlivet. I dag er det stille på sjøen og solen titter nydelig frem bak her. En siste dag på ferieøya skal definitivt tilbringes utendørs med rause kopper kaffe og sosial prat.

Lun hilsen