torsdag 28. juni 2012

ER DU MESSENS RESSURSPERSON? TA KONTAKT!Jeg er så heldig å ha dyktige prosjektkonsulenter med på laget. Linn er en av dem, og hun har en vannvittig jobb foran seg med å sy sammen et komplett ressursteam for messens gjennomføring. Alt skal kvalitetsikres, og det også når det gjelder billetthåndtering, køhåndtering, vakthold og helpdeskpersonell. Og ingen kunne gjort det bedre enn Linn, jeg elsker hennes nøyaktighet og hennes nydelige servicesinn!!
ER DU INTERIØR & BOLIGMESSENS RESSURSPERSON? Vi trenger nemlig å utvide vårt ressurspersonell når messen skal gjennomføres 28 - 30 september. Vi trenger deg som er over gjennomsnitlig interessert i design og interiør, og som synes at messekonseptet er spennende. Du har fullt fokus på kundeservice og vet å ta i et tak når det gjelder og du er selvgående. Ingen oppgaver er for små eller for store!:-)

HURRA FOR EN FEST DETTE BLIR!!
Ta kontakt med messens skjønne og dyktige prosjektkoordinator: linn@possibility.no, og fortell kort(!) hvorfor du er den riktige kandidaten. Ser frem til å høre fra deg!
Ikke bare er messens eminente prosjektkoordinator svært så dyktig, MORSOM er hun også!!Her blir hun kommandert til å tulle seg litt ( i etterkant av en workshop vi hadde i vinter). Linn er ikke verre på det enn at hun kaster seg ut i det:-) I skrivende stund er ikke denne jenta informert om bildene som legges ut her, men satser på at hun tar det med et stort og godt smil, slik hun pleier. Tudelidu Linn!  Moro må vi ha det!!

Er det rart jeg er glad for å ha denne jenta med på laget??? Love it!
P.S Alle foto er tatt av messefotografen Monica Johansen.


Ingen kommentarer: