onsdag 29. august 2012

DESIGN TIL FOLKET!

 

Foto: Studio M/Monica Johansen.
 
Monica Hannestad, leder i Design Region Bergen og arrangør av Raff Designuke, overrumplet meg på facebook med et felles pressebilde vi tok her for litt siden.....og hun skriver følgende:
 
"I og med vi er så heldige at Raff Designuke blir etterfulgt av Interiør og boligmessen den 28-30 september, har vi bestemt oss for å samarbeide litt. Det første man gjør er da å ta bilder sammen. Symbolsk.
Og dermed publiserer jeg det her. Så er det ingen tvil liksom"
 
Det er kjempestas å ha tett dialog med andre som jobber med samme visjoner. Både Monica og undertegnede har hatt spennende samtaler rundt temaet: "Design til folket". Dette betyr enkelt og greit at vi ønsker,både med Raff og med messen, å skape en folkelig arena hvor design i større grad blir tilgjengeliggjort. Ikke minst er det gøy å bidra til at designere får vise seg frem. Det er alt for mange der ute som er så dyktige og som burde vises mer, støttes mer!
 
Bergen by har en stor flott bransje, å ha sterk lokal forankring er viktig, samtidig som byen tar vel imot både nasjonale og internajsonale designere.
 
Jeg vil ønske Monica og hennes gjeng lykke til med Raff Designuke som er like rundt hjørnet. Gleder meg til åpning på fredag!
Så ønsker jeg henne hjertelig velkommen på vår egen messe - vi inviterer henne til Sofaprat. Gjett hva som er tema...?!!:-)
Design til folket!
 
 

2 kommentarer:

Interiør- og boligmessen 2012 sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Design-Shimmer sa...

gleder meg masse :)