onsdag 17. april 2013HAR DU HUSKET Å SETTE AV DATO FOR ÅRETS DESIGNHAPPENING?

Tiden flyr og vi vet at kalenderen din raskt fylles opp! Derfor en liten teaser om årets Designhappening i Bergen som vi ønsker deg hjertelig velkommen til, nemlig:

 INTERIØR & BOLIGMESSEN 18-20 OKTOBER!


Vi har et motto som alltid: vi skal fylle denne helgen med mange opplevelser for deg . I tillegg til en messe spekket med nyheter og trender, foredrag og annet, er messen en topp arena for NETWORKING. Vi har fått utrolig fine tilbakemeldinger fra fjorårets messe om nye bekjentskaper hvor designere, stylister, fotografer og andre aktører har knyttet tette bånd og gjør spennende oppdrag sammen. Dette underbygger messens visjon.

Vi har etablerte godbiter fra i fjor som vi definitivt vil fortsette med på årets messe. Forskjellen er at innholdet er NYTT! Vi snakker om:
pH7....Speedstyling....Sofaprater.....Kunst.....
Pop Up......

PSST, GLED DEG TIL INNHOLDET!


NYTT AV I ÅR:

 "SOSIALT MEDIETREFF".
Dette betyr at vi utvider bloggtreff arenaen til å gjelde alle som deltar i den sosiale medieverdenen og som har en interesse for interiør & design.
Vi ser derfor frem til enda flere deltagere i år enn i fjor. Vi snakker sjampagnefrokost!
Treffet vil ha et innholdsrikt program, og noen svært så spennende personer fra bransjen vil delta her. Følg med da vel. Invitasjon og mer informasjon om det hele kommer neste uke!

Ellers har vi Trendsoner og egen etasje med DIGITALE HJEM som også er nytt av året! Mer informasjon om det hele kommer selvsagt.

VI GLEDER OSS!


4 kommentarer:

Designlykke sa...

Gleder meg også!! Det blir gøy å spennende.

-Henriette

Interiør- og boligmessen 2012 sa...

Velkommen Designlykke! Kjekt at du følger oss:-)

Living Four Seasons sa...

Jeg gleder meg masse!

Interiør- og boligmessen 2012 sa...

Flott Vicky!! Vi snakkes:-)